....youtubekazanc.com artık hizmetinizde ....

Y
  • Kullanıcı youtubekazanç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lutfen asagida yazilanlari oku.Arkadasin sitesinden direk C/P yaptim.Surdaki bilgiler icin 30 TL ucret istiyorlar.Biraz mantik.Sen bu bilgileri birisine satmaya kalkisabilir misin? Hadi yapacagin ozel bi calisma olsa ve verilen ucretin geri kazanilabileceginin garantisini versen neyse o zaman haklisin,ama garanti verebilecekler mi peki? Hic sanmiyorum.

Ben sistemin diğer adminiyim. ben 30 tllik bilgiyle arkadaşlara daha fazlasını vermeyi garanti ediyorum. hatta eğitime katılan arkadaşın adsense hesabında 30$ lık bi kazancı garantiliyorum ilk haftasında zaten verdiği paranın 2 katını tekrar müşterimize kazandırmış oluyoruz. biz eğerki bu işi ücretsiz olarak yapsaydık hiç kimseye yardım edemezdik talep yoğun olurdu ve yetişemez haliylede insanlarla birebir ilgilenemezdik. bu yüzden cüzi bi ücrette fayda olucağını düşünüyorum. ilginiz için teşekkür ederim

Boyle satis konularini destek konularini gormek guzel.Kazanan kazandirsin ancak su asagidaki yazdiklarima bir cevap bekliyorum ?

Az once Multi Bot bu uyariyi verdi, Bunu aciklarsaniz sevinirim.

youtubekazanç seems to have multiple personalities using tahser and youtubekazanç sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!

Birdiger konuda,Youtubekazanc skype adresi,daha once forumda pmlerle kisilere ozelden atilan yardim destek icin skype adresimiz diye verilen ucretsiz bilgi saglandigi ustune basilarak belirtilen gorusmelerin yapildigi skpe adresi idi.Ne olduda ucretsiz yardim ediyoruz diyerekden acip grup olusturup konusmalar yaptiginiz ,bu sozleri sarf ettiginiz yada ettigin den 1 ay gectikden sonra ucretli satis konulari acmaya karar verdiniz.Cok celiski var.

Bende istiyorum kazanan kazandirsin 3-5 kurusda alsin ama ne konuya girisiniz,ne gecmisteki bu yazdigim durumlar ve Multi uyelik kafa karistiriyor.Multi uyelikden banlanmanizi engelledim,gerekli aciklama gelmez ise uyelikleriniz banlanacakdir.Daha once adminlerimiz duyuru acmis multi uye olanlar bildirsin bir uyeligi kapatalim,bildirmeyenlerin butun uyelikleri kapatilacakdir diye.
Saygilarimla.

Iste boyle diyorsan madem o cuzi ucret neden 30 lira? Neden daha dusuk bi miktar degil? Sen nasil sadece video ekleyip adsense baglayip birine 30 $ garantisi verebiliyosun? :D Nasil hit gelecek o videolara? Nasil izlenecek? Ne tur tagler girilecek ve ne tur ayarlar yapilip TBM oranlari yuksek tutulacak? Sen 30 liralik paketinde bunlarin hicbiri hakkinda bilgi vermiyorsun.Sadece kanal acip video ekleyip adsense bagladiktan sonra 1 haftada 30$ ve daha fazlasi kazanilsaydi eger,bu forumda herkes binlerce dolari zaten yapmisti coktan :) Insanlar yuzlerce kanal acip binlerce video paylasiyolar ve hala o kadar kazanamazken sen bunu mu garanti ediyosun? Yazilanlari bi tekrar oku,mantikli dusunmeye calis.Cunku garantisini verdigin sey neredeyse imkansiz.

Muslera hocamin yazdigina ek olarak;

http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/3573-youtubea-basladigim-ilk-gun-11-ekim-2.html#post36179

Su konudaki mesajlarin yeni basladigin ve daha birsey bilmedigin gayet acik ortada.

dediğin yeri bulmaya baktım ama dediğim gibi çok yeniyim hala kullanayamıyorum. bulamadımda

10 gun once yazilmis bi mesaj.10 gun icindemi yalayip yuttun youtube u?

Yine ek olarak sitenden alinti ''Copyright © 2013 By_TaHSeR''

Yani tahser hesabi senin.Ayrica websitende tamamen baskasinin sitesinden alinma.Linkleri bile duzgun yonlendirmemissin.Calismalarimiz adli sayfan portfolio.html yle yonleniyor ki bu diger kopyalanan sitedeki sayfanin adi.Ayni sey Hakkimizda bolumu icinde gecerli.

Boyle satis konularini destek konularini gormek guzel.Kazanan kazandirsin ancak su asagidaki yazdiklarima bir cevap bekliyorum ?

Az once Multi Bot bu uyariyi verdi, Bunu aciklarsaniz sevinirim.

Birdiger konuda,Youtubekazanc skype adresi,daha once forumda pmlerle kisilere ozelden atilan yardim destek icin skype adresimiz diye verilen ucretsiz bilgi saglandigi ustune basilarak belirtilen gorusmelerin yapildigi skpe adresi idi.Ne olduda ucretsiz yardim ediyoruz diyerekden acip grup olusturup konusmalar yaptiginiz ,bu sozleri sarf ettiginiz yada ettigin den 1 ay gectikden sonra ucretli satis konulari acmaya karar verdiniz.Cok celiski var.

Bende istiyorum kazanan kazandirsin 3-5 kurusda alsin ama ne konuya girisiniz,ne gecmisteki bu yazdigim durumlar ve Multi uyelik kafa karistiriyor.Multi uyelikden banlanmanizi engelledim,gerekli aciklama gelmez ise uyelikleriniz banlanacakdir.Daha once adminlerimiz duyuru acmis multi uye olanlar bildirsin bir uyeligi kapatalim,bildirmeyenlerin butun uyelikleri kapatilacakdir diye.
Saygilarimla.

yt parada ücretsiz bilgi sağlayışı yapabilmek için pm atılmıştı. şuandada yt para konularda insanlara bilgi amaçlı yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardım etmek amacıyla bu hesaptan msj atılacaktır. özel hesaplarımız bulunuyo sanırım o yüzden sisteminiz uyardı aynı zamanda tahser nick bana ait. iki hesaptan giriş yapıyorum. multi üyelik hakkında bilgim yok pmde belirtirseniz gereğini yapabiliriz

Diğer başlığınız duruyor.Sürekli yeni başlık açmayın.Siteniz de hayırlı olsun.Forum kirliliğine neden olacak davranışlardan kaçınalım lütfen.Çelişkilere de mantıklı bir açıklamanız vardır diye tahmin ediyorum.Aksi taktirde gerekeni yaparız.Bol kazançlar...

Iste boyle diyorsan madem o cuzi ucret neden 30 lira? Neden daha dusuk bi miktar degil? Sen nasil sadece video ekleyip adsense baglayip birine 30 $ garantisi verebiliyosun? :D Nasil hit gelecek o videolara? Nasil izlenecek? Ne tur tagler girilecek ve ne tur ayarlar yapilip TBM oranlari yuksek tutulacak? Sen 30 liralik paketinde bunlarin hicbiri hakkinda bilgi vermiyorsun.Sadece kanal acip video ekleyip adsense bagladiktan sonra 1 haftada 30$ ve daha fazlasi kazanilsaydi eger,bu forumda herkes binlerce dolari zaten yapmisti coktan :) Insanlar yuzlerce kanal acip binlerce video paylasiyolar ve hala o kadar kazanamazken sen bunu mu garanti ediyosun? Yazilanlari bi tekrar oku,mantikli dusunmeye calis.Cunku garantisini verdigin sey neredeyse imkansiz.

Muslera hocamin yazdigina ek olarak;

http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/3573-youtubea-basladigim-ilk-gun-11-ekim-2.html#post36179

Su konudaki mesajlarin yeni basladigin ve daha birsey bilmedigin gayet acik ortada.

10 gun once yazilmis bi mesaj.10 gun icindemi yalayip yuttun youtube u?

Yine ek olarak sitenden alinti ''Copyright © 2013 By_TaHSeR''

Yani tahser hesabi senin.Ayrica websitende tamamen baskasinin sitesinden alinma.Linkleri bile duzgun yonlendirmemissin.Calismalarimiz adli sayfan portfolio.html yle yonleniyor ki bu diger kopyalanan sitedeki sayfanin adi.Ayni sey Hakkimizda bolumu icinde gecerli.

şuan bu hesabı kullanan iki adminiz. ben youtube para kazanma ve adsense oalyında doğru yeniyim çoğu olayı ben bilmiyorum eğitim kısmınada ben karışmıyorum zaten. diğer ortağım bu konuşarda tecrübeli bi geçmişe sahip. ben web site yapmaktan anlarım. ewt siteyi olduğu gibi kopyaladım ama belirtiğin adreste değil medtasarım die bi siteden almıştım kısa sürede faliyete geçebilmek için. şuanda php alt yapısında site yazıyorum tahminen 1 hafta içinde tamamlanıcak okadar zaman olmayınca o scripti editleyip kısa süreline kullanmayı düşündüm. bukadar rahatsız olabilceğiniz aklıma gelmemişti doğrusu

---------- Mesaj saat 19:03:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:01:15 civarında gönderildi. ----------

Diğer başlığınız duruyor.Sürekli yeni başlık açmayın.Siteniz de hayırlı olsun.Forum kirliliğine neden olacak davranışlardan kaçınalım lütfen.Çelişkilere de mantıklı bir açıklamanız vardır diye tahmin ediyorum.Aksi taktirde gerekeni yaparız.Bol kazançlar...

teşekkür ederiz gerekli açıklama yapılacaktır pm ile.

Mutlucan_Maden Mesajın için teşekkürler az daha alıyordum o paketlerden birini.

youtubekazanç Mübarek, 1-2 kişiye referans ver bu forumdan ona göre satın alacağım. Şimdi senden kıllandım kusura bakma.

tmm hocam haklısınız referans olmadan güven gerçekten zor bi olay. ozaman mademki böyle bi yorum yaptınız. size referans sunacağız ücretsiz olarak. ve bu konu başlığı altında izlenimlerinizi paylaşabilirsiniz. ama tek bi şartımız var. sıfırdan başlıycaksınız. bende kanal var şu videolar var bunlarda yapalım değilde. sıfırdan bi kanal açıcaz bizim doğrultumuzda video yükliyceksiniz gerekli etiket niche vs. çalışmalarını göstericez gerekirse team wiew bağlantısıyla yardım edicez. bi hafta sonunda izlenimizi burdan paylaşıcaksınız?

tmm hocam haklısınız referans olmadan güven gerçekten zor bi olay. ozaman mademki böyle bi yorum yaptınız. size referans sunacağız ücretsiz olarak. ve bu konu başlığı altında izlenimlerinizi paylaşabilirsiniz. ama tek bi şartımız var. sıfırdan başlıycaksınız. bende kanal var şu videolar var bunlarda yapalım değilde. sıfırdan bi kanal açıcaz bizim doğrultumuzda video yükliyceksiniz gerekli etiket niche vs. çalışmalarını göstericez gerekirse team wiew bağlantısıyla yardım edicez. bi hafta sonunda izlenimizi burdan paylaşıcaksınız?

Tamam bana uyar.

Bana daha çok uyar. En acemilerden biriyim ben burda :)

Hocam sitenizi nerden aldiginiz nasil yaptiginiz umrumda degil sadece celiskide biraktigi icin yazdim onlarida.Yani ne referansiniz var ne baska bisey.Ustelik en basit yapilabilecek seyleride ucretli satiyorsunuz.Ha desen ki baslangic paketim ucretsiz,isteyenlere yardimci oluruz elimizden geldigince,o zaman anlarim.

Yada forumdan 2-3 kisiye referans olarak calisma yapar dediklerini kanitlar nitelikte sonuclar aldirirsan o zaman inandirici olursun.Cunku kim nerden bilsin o fotograflarin gercek olup olmadigini?

Farkettiysen diger paketlerin hakkinda yorum dahi yapmadim,cunku niche kelime calismasi,tbm yukseltme,nasil abone cekilir,nasil yuksek izlenim alinir,vs turu seyler herkesin bilmedigi parayla cuzi bi miktara satabilecegin seyler.Fakat tekrar soyluyorum,heryerde olan genel bilgileride satmak olmuyor yani.

Hocam sitenizi nerden aldiginiz nasil yaptiginiz umrumda degil sadece celiskide biraktigi icin yazdim onlarida.Yani ne referansiniz var ne baska bisey.Ustelik en basit yapilabilecek seyleride ucretli satiyorsunuz.Ha desen ki baslangic paketim ucretsiz,isteyenlere yardimci oluruz elimizden geldigince,o zaman anlarim.

Yada forumdan 2-3 kisiye referans olarak calisma yapar dediklerini kanitlar nitelikte sonuclar aldirirsan o zaman inandirici olursun.Cunku kim nerden bilsin o fotograflarin gercek olup olmadigini?

Farkettiysen diger paketlerin hakkinda yorum dahi yapmadim,cunku niche kelime calismasi,tbm yukseltme,nasil abone cekilir,nasil yuksek izlenim alinir,vs turu seyler herkesin bilmedigi parayla cuzi bi miktara satabilecegin seyler.Fakat tekrar soyluyorum,heryerde olan genel bilgileride satmak olmuyor yani.

haklısınız sizede hak veriyorum bu yüzden bi kaç arkadaşa referans olucak bi çalışma yapıyoruz. 1 hafta sonra sonuçlarını burda değerlendireceğiz. ozaman referans olarak değerlendirebilirsiniz hayırlı günler

Öncelikle hayırlı olsun güzel bir sistem..

Daha önceden arkadaşa ben video yükletmesi yaptırmıştım zamanındada teslım etmıştı tekrar teşekkurler..

haklısınız sizede hak veriyorum bu yüzden bi kaç arkadaşa referans olucak bi çalışma yapıyoruz. 1 hafta sonra sonuçlarını burda değerlendireceğiz. ozaman referans olarak değerlendirebilirsiniz hayırlı günler

Beni de o birkaç arkadaşın arasına alırsanız referans çalışması için, çok sevinirim. Lütfen Lütfen Lütfen :D

Bende referans calismasina katilmak isterim mumkunse. :)

Ben de isterim :). Bu arada ustad sizin canlı youtube konferanslarının birine katıldıydım. Başka yapılmayacak mı?

Konu sahibine:
Toplu konferans olursa 3-4 kişilik referans açısından bende katılabilirim. En azından 3-4 kişi aynı anda hem faydalanmış olur hemde doğru öğrenilirse referans olmuş olur. Tabi karar sizin

Beleş olunca talepler arttı. Yani ücretsiz verilseydi bu konuda bu tür yorumlar yerine çok farklı yorumlar olurdu bundan eminim.

Site görünümüne hiç takılmadım önemli olan hizmeti doğru verip vermedikleri.

Merhaba arkdaşlar...
Diğer admin arkadaşımız gerekli açıklamaları ve cevapları vermiş, hepsini cepten takip etme imkanım oldu.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim
İlgi sadece konulara ve kişilere olumlu yorum veya alkış tutmak değildir, Biz bu siteyi kurarken her türlü eleştirilere yorumlara açık olarak kurduk. Eleştiriler bizim için en önemli İLGİ KAYNAĞIMIZDIR! ELEŞTİRENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Evet İlk bu sistemi kurarken amacımız sadece eğitimdi ücret talep etmeye niyetimiz yoktu fakat malumunuz aşırı bir talep ile karşılaşma ihtimalı ve yaşanmışlığı bizi belirli bir fiyat ile bu işi gerçekten öğrenmeye ihtiyacı olan kişileri kabul etmeye yöneltti. Bu yüzden bu işi ücretli yapacağız. Ücretsiz eğitim almak isteyenler forumdaki konuları takip edebilirler.

Konuya girişimiz yanlış oldu bunu gerçekten kabul ediyoruz, önce referans olmalıydı düşünemedik. UYARILARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Diğer admin arkadaşım referans olarak Emre arkadaşımızı seçmiş. Bende onaylıyorum. Yanlız Emre arkadaşımızdan birkaç isteğimiz olacak, bunu buradan belirtmek istedim.

1-) Kaç kanalınız kaç videonuz varsa hiçbiri ile ilgilenmiyoruz
2-) Bize lazım olacak şey sıfır bir kanal ve bir adsense
3-) Mevcut adsense nize bağlı olan kanallarınızın hepsinin ilişkisini adsenseden kesecek ve sadece çalışma yapacağımız sıfır kanalınızı bağlayacaksınız ( çalışma yapacağımız kanalın ayrıntıları daha net belli olması için )
4-) Çalışma süresince söylediklerimizi harfien yapacaksınız. Fikir veya öneriye ihtiyacımız yok!
5-) 1 hafta sonunda gelişmeleri bu başlık altında payalaşacaksınız (olumsuz dahi olsa )

Emre arkadaşımız dışında kesinlikle referans çalışma yapılmayacaktır!
Bu bir haftalık süreçte tarafımızca alınan müşterilerden özür dileyerek eğitimi bir haftalığına ertelediğimizi belirtiyorum. Kesinlikle referans çalışması sürecinde müşteri kabul etmeyeceğiz. Yine kesinlikle özel yardım taleplerine karşılık vermeyeceğiz.

Tüm bu açıklamalarımız bugün itibari ile kapanmış olup haftaya p.tesine kadar hiçbir şekilde konuya veya forum içeriğine bir mesaj veya konu açıp paylaşılmayacaktır (tarafımızca)

Herkese eleştiri ve yorumları için teşekkür ediyoruz

Bol kazançlar
Youtubekazanç ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri