YouTube'la Uzun Süredir Uğraşıyorum

Senin için en hayırlısı derslerine çalışman olur hayatının en güzel çağlarında burada bu gibi konuları düşünerek geçirmekle değil, liseyi bitirdikden sonra üniversite kazanmakda mesele değil normal hayatta bir iş koluna sahip iyi bir üniversitede okumak, seni bu siteden banlasak senin için en hayırlısı olur, banın açılma tarihinide 4 sene sonra universite sınavından sonraya alırız o zaman girer kafan rahat devam edersin o zaman aklında çözümlemek istediğin sorulara derman olabilirsin, çünkü şuanda kafan çok karışık ve bu kadar karışıkken burada bunları düşünüyorsun, önce okulunu en iyi şekilde bitir sonra sanalda istediğin iş gurubunu yap..

[MENTION=20266]Ege Beşe[/MENTION] 15 yaşındayım diyosun yaşını 17 yapmışın, ilk önce onu düzelt, youtube 1 tane kanal aç beğendiğin videoları manuel olarak at, paraya ihtiyacın yoksada yapma kardeşim, git adam gibi derslerini çalış, bu işlerede dalma fazla

2 gün sonra 12 yaşlara düşmeye başlıcan sanırım.
Profil farklı telden çalıyor sen farklı telden çalıyorsun.
Bilgilerini güncelleyip devam edersen senin için en hayırlısı olur.

2 gün sonra 12 yaşlara düşmeye başlıcan sanırım.
Profil farklı telden çalıyor sen farklı telden çalıyorsun.
Bilgilerini güncelleyip devam edersen senin için en hayırlısı olur.

işte sırf bu yüzden tc onay falan gelsin istiyoruz hocam en kötü davetiye gelsin

Bende senin yaşındayım. Ben derslerimi aksatmadan bu işi yapıyorum. Derslerim güzel zaten.
Çalış çabala. Ben 1 yıl önce öğrendim bu işi. Okumakla geçirdim bu zamanı. 2 ay önce başladım. **** haneliye ulaştım. Darısı sizin başınıza.

Bence güzelce bir araştırma yap kazanmamak diye bir şey yok çünkü kullandığın yöntemler yanlış belliki

15 yaşındayken yemediğim halt kalmamıştı. dayakta yedim dayak attım karakola düştük vs... hayatının en güzel çağları ve sen bunu bilgisayar başında para hırsıyla geçiriyorsun, yazık değil mi?

Sokağın tadını çıkarın kardeşim yaa biz lise bitene kadar sokakda kalabilmek için evde dayak yemeyi göze alırdık.. Yaşınızın kıymetini bilin.. Kendinizi bilgisayar başında fazla zaman geçirmeye bu yaşlarda başlamayın ..
Karar snin yinede pes etmediğim sürece kazanırsın bu işten

Vay arkadaş yaşı küçük gördüler yükleniyorlar çocuğa. Bende şimdi 40-50-60 herneyse yaşında bir adam getirsem size ben sizin yaşınızdayken şöyle yaptım böyle yaptım bakın hayatın en güzel zamanları bunlar ne bilgisayarın başında para kazanmaya çalışıyorsun dese hoşunuza gider mi? Hayat boş bu ne para hırsı dese?
Bir de şu bıktık bu yardım konularından falan diyen üye arkadaşlar var ki sormayın. Şimdi açsam bunların açtığı konuları " Vay efendim şunu şöyle yaptım olmadı, gösterim var tıklanma yok, Şu partnere girdim şunu nerden yapcam." tarzında bir sürü konuları vardır. Eee bu arkadaşımız da diyoki bunları bunları yaptım kazanamadım var mı önereceğiniz bir durum? Farkı var mı abi sizin konularınızdan? Arkadaş gelmiş bir güzel sorusunu sormuş yardım edecek olan eder etmeyen etmez. Bu kadar basit. Şu forum anlayışını bir türlü çözemedi gitti bu forum. :(

Vay arkadaş yaşı küçük gördüler yükleniyorlar çocuğa. Bende şimdi 40-50-60 herneyse yaşında bir adam getirsem size ben sizin yaşınızdayken şöyle yaptım böyle yaptım bakın hayatın en güzel zamanları bunlar ne bilgisayarın başında para kazanmaya çalışıyorsun dese hoşunuza gider mi? Hayat boş bu ne para hırsı dese?
Bir de şu bıktık bu yardım konularından falan diyen üye arkadaşlar var ki sormayın. Şimdi açsam bunların açtığı konuları " Vay efendim şunu şöyle yaptım olmadı, gösterim var tıklanma yok, Şu partnere girdim şunu nerden yapcam." tarzında bir sürü konuları vardır. Eee bu arkadaşımız da diyoki bunları bunları yaptım kazanamadım var mı önereceğiniz bir durum? Farkı var mı abi sizin konularınızdan? Arkadaş gelmiş bir güzel sorusunu sormuş yardım edecek olan eder etmeyen etmez. Bu kadar basit. Şu forum anlayışını bir türlü çözemedi gitti bu forum. :(

Haklısında bu kadar sinirlenmene gerek yok.Herkesin anlayışına saygı göstermek lazım

Konunun başlığından oluşan bi merakımı gidermek istiyorum ne kadardır youtubede spam yapıyorsun ve kazanamıyosun ?

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri