YouTube'nin Gerçek Yüzü! (Ruhi Çenet)

Ben de dün gördüm biraz bakımdım ama o kadar sıktıki 2 dakika dayanamadım karman çorman bir video olmuş

Demis ve 10 reklami cakmis reyiz.

Bunun diger versiyonu da "ben bu videolari sizin icin cekiyorum"cular.

Bence aşırı clickbait içeriyor, youtube ile alakası yok, şimdiki neslin asosyalliğine vurgu yapılmış aslında.

Düşüncene saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum. Bir yerde diyor ki izleyiciye arkadaşım kardeşim ailem dediğim için beni kendi dostu ailesinden birisi gibi görüyor diyor bence bu gibi tespitleri çok doğru ruhi bu forumdan birisiydi zamanında belki bilirsin onun clickbait'e ihtiyacı yok

Düşüncene saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum. Bir yerde diyor ki izleyiciye arkadaşım kardeşim ailem dediğim için beni kendi dostu ailesinden birisi gibi görüyor diyor bence bu gibi tespitleri çok doğru ruhi bu forumdan birisiydi zamanında belki bilirsin onun clickbait'e ihtiyacı yok

İhtiyacı olduğundan demiyorum hocam, ki ihtiyacı olmadığını herkes bilir. Lakin başlığı, kullandığı küçük resim ile konu çok apayrı, o yüzden clickbait diyorum :)

Çikar için arkadaşlık konusunu güzel anlatmış.

Demis ve 10 reklami cakmis reyiz.

Bunun diger versiyonu da "ben bu videolari sizin icin cekiyorum"cular.

Aynen öyle...
Bu yüzden Ruhi Çenet bana hiç samimi gelmiyor.

Daha önce de "ARTIK YETER" diye güya aboneleriyle derdini paylaştığı bir video vardı.
Reklamlar da cabası...

ruhi çenet sallıyor bir şey bildigi yok

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videoyu izlemedim tabiki.
İşin saçma yanıda YT'den Trilyonlar indiren tiplerin Yt kötü vs diye saydırması.
:D

her şeyden de ekmek yeme derdinde bu çocuk. düne kadar takipçilerini youtuber olmaya özendirip 50 liradan eğitim satan, 500k para kaldıran tipti. ne ara bu kadar duyarlı olmuş.

" bakın bu konuda da ilk videoyu ben çektim ben uyandırmaya çalıştım sizleri " mantığıyla içini rahatlatmış olmak ve takdir toplamak için üretmiş o kadar. kimseyi düşündüğünü zannetmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri