Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen Öyle... Adsenseye Bağlı Olan Kanallara İstinaden Bu Mailleri Gönderiyorlar. Yalnız Takıldığım Bir Husus Var. Adsenseye Bağlı Kanallarıma Malım Durumlardan Dolayı Girmek İstemiyorum. Mailde Vurgulanan "Yeni bir hizmet kullanıma sunmak, İçerik Stüdyosu Kontrol Paneli'niz aracılığıyla şartlarınızı güncellememizi gerektiriyor." İbaresinde Neyi Güncellememiz Gerekli Acaba? Giren veya Herhangi Güncellenmesi Gereken Bir Bölüm Gören Oldumu?
aynen bende giremiyorum
bu arada fırsattan istifade az adsense çalışıp bağladığı kanalları unutanlar varsa gelecek mailler sayesinde bağladıkları aktif hesapları öğrenebilir. .......mail yönlendirme yaptıysa tabi zamanında.........
Fırsattan istifade edecemde;
Anlamadığım daha önce adsense bağlı olupta %100 gmail dahi herşeyiyle sildiğim kanalların yönlendirme maillerine dahi bu yeni mesaj gelmiş.
Şimdi bu kanallar adsenseden kopmamışmı oluyor?
14 aydır düzenli ödeme alıyorum, halada sorun yok. aylar önce sildiğim kanalların mail yönlendirmelerine gelmiş. Tuhaf
Aşağıdaki yazıdan şu anlam çıkıyor. Kullanıcı isterse Youtubeyi reklamsız izleyebilecek. Tabi bunun için bedel ödemesi gerekmektedir. Uykulu uykulu yanlış anlamadıysam bu anlam çıkıyor.
(Bugün hayranlara aylık bir ücret karşılığında YouTube'un reklamsız bir sürümünü sunarak seçim yapma konusunda büyük bir adım attığımız için heyecanlıyız. Yeni bir abonelik hizmeti oluşturarak giderek artan reklam gelirinizi tamamlayacak yeni bir gelir kaynağı oluşturuyoruz.)
[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]
Bugün hayranlara aylık bir ücret karşılığında YouTube'un reklamsız bir sürümünü sunarak seçim yapma konusunda büyük bir adım attığımız için heyecanlıyız. Yeni bir abonelik hizmeti oluşturarak giderek artan reklam gelirinizi tamamlayacak yeni bir gelir kaynağı oluşturuyoruz.
emin misin hocam arada kaynamış olmasın
bu olay adblock kullanımını patlatır. Millet para ödemek yerine adblock kuracak.
Bu olay adblock kullanımını patlatır. Millet para ödemek yerine adblock kuracak.
chrome webstoredan kaldırır uygulamayı 0 sorun, dünyanın % kaçı chrome kullanıyo hesabı yap ordan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.