chrome webstoredan kaldırır uygulamayı 0 sorun, dünyanın % kaçı chrome kullanıyo hesabı yap ordan![]()
%62 şu anda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
chrome webstoredan kaldırır uygulamayı 0 sorun, dünyanın % kaçı chrome kullanıyo hesabı yap ordan![]()
Youtube daha onceleride duyurdugu ve denemelerini yaptigi Ucretli abonelik olayini genele aktif ediyor.Yani Reklam izlemek istemeyen kullanicilar belli bir ucret karsiliginda aylik olarak odedigi miktar sayesinde reklamsiz videolari izleyebilecek takip ettigi kanalda.
Ve 2-3 yil oncesindede mobil videolardan cok izlenipde kazandirmayan sonradan sonraya yaptigi irili ufakli degisikliklerle kazandirmaya baslayan mobil izlenimler icin koklu bir degisiklikle artik mobil izlenimlerdende iyi kazanc elde edilebilecegini anlatiyor.
Eskisi gibi yine reklam gelirinin %55 ini bize odeyecek,ve bunun yani sira abonelerden gelen kazanc varsa bundada yine (Sanirim oyle anladim) %55 ini odeyecek diyor ama abonelerden gelen kazanc konusunda net bir detay yok.
Benim anladiklarim bunlar kisacasi.
Son olarak ne olur ne biter bilinmez gorecegiz illaki ama seni beni etkileyecek koklu bir degisiklik olacagi gorunmuyor.Faydasi var zarari yok gibi,bir guncelleme bu bana gore.Zamanla goruruz herseyi saygilarimla.
Herkesi biz Turkler gibi uyanik mi yada ne bileyim pc basinda hayatini geciren birilerimi saniyorsun bilmiyorum ama en basit bi ornek veriyim.Benim kayinco dogma buyume fransada,fransali,adam netden yeni cikan oyunu tak diye indirmek varken magzadan gidip 60-70 euroya aliyor.Hemde 1 degil 5 degil yani,dusun burda dogan bir Turk bunu yaparsa var sen Orjinal Fransiz vatandasini dusun.Sanirim anlatabildim.Son olarak yabancilar interneti sosyal paylasim siteleri disinda,bankasi,sigorta kurumlari randevular ve mail yazismalari icin kullaniyor,illegal alim satim kazanc vs ler gibi islerle ugrasmazlar odleri kopar.Adblock varken neden para versin millet ?
Dikkat cekiyor evet,diyorki para kazanmak icin Adsense hesabiniz olmasi gerekir,adsense hesabiniz olmazsa odeme alamazsiniz diyor.Yani dikkat cekecekde hic birsey yok burdaÖdeme hesabına Gereksinimleri. Kazanmak veya bu anlaşma kapsamında herhangi bir gelir için ödeme almak için, her zaman / YouTube kullanıcı hesabı (-n) (veya YouTube tarafından gerekli gibi diğer ödeme yöntemiyle) ile ilişkili etkin bir AdSense hesabınız olması gerekir. YouTube geçerli bir ödeme yöntemi yok olduğunda herhangi bir döneminde sizin İçerik ile ilişkili olabilecek herhangi bir gelir almak zorunda değildir.
Burası Dikkatinizi Çekmiyor mu? Partner Çalışanlara Sıkıntı Çıkacağa Benziyor..
Dikkat cekiyor evet,diyorki para kazanmak icin Adsense hesabiniz olmasi gerekir,adsense hesabiniz olmazsa odeme alamazsiniz diyor.Yani dikkat cekecekde hic birsey yok burda.Youtube uzerinde adsense ile calisan Adsense hesabi ile,mcn ve networklerle calisan networklerden odemesini alir.
Ödeme hesabına Gereksinimleri. Kazanmak veya bu anlaşma kapsamında herhangi bir gelir için ödeme almak için, her zaman / YouTube kullanıcı hesabı (-n) (veya YouTube tarafından gerekli gibi diğer ödeme yöntemiyle) ile ilişkili etkin bir AdSense hesabınız olması gerekir. YouTube geçerli bir ödeme yöntemi yok olduğunda herhangi bir döneminde sizin İçerik ile ilişkili olabilecek herhangi bir gelir almak zorunda değildir.
Burası Dikkatinizi Çekmiyor mu? Partner Çalışanlara Sıkıntı Çıkacağa Benziyor..
Herkesi biz Turkler gibi uyanik mi yada ne bileyim pc basinda hayatini geciren birilerimi saniyorsun bilmiyorum ama en basit bi ornek veriyim.Benim kayinco dogma buyume fransada,fransali,adam netden yeni cikan oyunu tak diye indirmek varken magzadan gidip 60-70 euroya aliyor.Hemde 1 degil 5 degil yani,dusun burda dogan bir Turk bunu yaparsa var sen Orjinal Fransiz vatandasini dusun.Sanirim anlatabildim.Son olarak yabancilar interneti sosyal paylasim siteleri disinda,bankasi,sigorta kurumlari randevular ve mail yazismalari icin kullaniyor,illegal alim satim kazanc vs ler gibi islerle ugrasmazlar odleri kopar.![]()
Herkesi biz Turkler gibi uyanik mi yada ne bileyim pc basinda hayatini geciren birilerimi saniyorsun bilmiyorum ama en basit bi ornek veriyim.Benim kayinco dogma buyume fransada,fransali,adam netden yeni cikan oyunu tak diye indirmek varken magzadan gidip 60-70 euroya aliyor.Hemde 1 degil 5 degil yani,dusun burda dogan bir Turk bunu yaparsa var sen Orjinal Fransiz vatandasini dusun.Sanirim anlatabildim.Son olarak yabancilar interneti sosyal paylasim siteleri disinda,bankasi,sigorta kurumlari randevular ve mail yazismalari icin kullaniyor,illegal alim satim kazanc vs ler gibi islerle ugrasmazlar odleri kopar.![]()
Dikkat cekiyor evet,diyorki para kazanmak icin Adsense hesabiniz olmasi gerekir,adsense hesabiniz olmazsa odeme alamazsiniz diyor.Yani dikkat cekecekde hic birsey yok burda.Youtube uzerinde adsense ile calisan Adsense hesabi ile,mcn ve networklerle calisan networklerden odemesini alir.
Adamlar yt'de çok zaman geçiyor bizim gibi değil herşeyi izliyorlar.Ücretli abonelik çıkarsa çoğu yabancı onu alır.Meblağ olarak düşük tutarlar aylık/yıllık falan.Adamlara koymaz yani o tutar.Mobilde reklam çıktığı için ücretli abonelik alıcak sayısıda artar.Ama bizi etkilemez özgün değiliz sonuçta ve TR içeriğide çok etkilemez.Mobil reklam gelirlerini arttırsınlar ve bize yansıtsınlar yeterMobile bir güncelleme gelecek diye düşünüyorum hocam ben.Paralı abonelik bayadır gündemde fakat youtube neden böyle birşey yapsın ? Ama bir yandan düşününce adblock ile aynı görev...
Serkan abi, konu ile alakası olmıycak ama, size endişe duyduğum bir soruyu sormak istiyorum
sizce youtube nezamana kadar devam eder, yani spam
bende bu işin emektarlarından birisiyim 2012 de r10 da sizin paylaşımlarınızla bu işe başladım daha ytpara yokken
bu işe okadar alıştım ki, spam bitecek diye korkularım var, tekrar eski hayatıma dönmeyi hiç istemiyorum, spamdan sonra reel hayatta gerçek bir işte çalışmakta baya zorlanıcam sanırım
ne dersiniz, sizce youtube nezamana kadar devam eder?
Spam yaparak gerçek bir işte çalışıp kazanacağınız parayı çıkartıyor musunuz ? eğer öyleyse valla helal olsun sigortayı nasıl hallediyorsunuz ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.