Youtubenin yeni plolitikası

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bana bu ekran geldi devam ettim actım para kazanmayı videolarda duruyo

Bu yeni politika falan degil hatırlayan olursa geçen aylarda ALT KANAL PARA KAZANMASINI ÇÖZÜYORUZ BEYİN FIRTINASI başlıklı bir konu vardı orada bir link verilmişti o linke tıklayıp hata alıyordunuz google + kesme bölümü açılıyordu ancak denediginizde videolarında silindigini görünüyordu siz o linke tıkladınızmı bilmem ancak durum böyle.

Bu yeni politika falan degil hatırlayan olursa geçen aylarda ALT KANAL PARA KAZANMASINI ÇÖZÜYORUZ BEYİN FIRTINASI başlıklı bir konu vardı orada bir link verilmişti o linke tıklayıp hata alıyordunuz google + kesme bölümü açılıyordu ancak denediginizde videolarında silindigini görünüyordu siz o linke tıkladınızmı bilmem ancak durum böyle.

Evet bendede öyle oluyor fakat benim tıkladığım link tam olarak bu

www.youtube.com/link_gplus?action_plus_page=1&next=/account_advanced

Arkadaşlar yok mu bu sorunun çözümü birşey nasıl kurtulacağız bundan biz eski kanallarım benim için değerli..

Beni tag'lemişsin kardeşim ama arkadaşların dediği gibi eskiden de vardı bu.Daha dün gitti para kazanmalarım,akşama açtım sıkıntı yok.Yakında ''para kazanma kapananlar parasını kaptırmayacak'' adlı bi konu açacağım bakalım..

Ben şimdi yeni bi kanal açtım, google + bağlantısını hemen kestim. Alt kanal açmayın. Direk ana kanal açıp devam edin.

Bu durumdan dolayı spam ölmez ama para kazanan 10 numara kanalları artık unutabilirsiniz. Yani riskli kanalların hepsini ayrı bir adsense'ye bağlayın ki sıkıntıya girmeyin. 1 kanal yüzünden alayının para kazanması kapanıyor bu çok sıkıntılı durum. Bundan sonra spam iş yapan herkes daha dikkatli olmalı..

Beni tag'lemişsin kardeşim ama arkadaşların dediği gibi eskiden de vardı bu.Daha dün gitti para kazanmalarım,akşama açtım sıkıntı yok.Yakında ''para kazanma kapananlar parasını kaptırmayacak'' adlı bi konu açacağım bakalım..

hocam bekliyoruz gerçekten süper olur

Giderse gitsin kapattıkları yere kadar kapatsınlar. youtube a savaş açtım. onlar kanallarımı kapatana kadar ben 3 katı kanal açıyorum. onlar kanallarımı pasif yapana kadar ben daha fazlasını açıyorum. onlar kapanınca açtıklarımı yüklediklerimi yavaş yavaş bağlıyorum. her kanal için yeni bir adsense ve ay sonunda tüm adsenleri birleştiriyorum. bu şekilde bu ay bu gün aldığım toplam meblaa 21,000 küsür....

kategori genel ağırlık (Genelleme olarak Teknoloji+Arabalar)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri