Youtuber bir kıza aşık oldum ne yazayım?

cizgibey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtubeda gezerken otomatik oynatıcı sonucu bir kanala denk geldim kızın youtubeda 10 k abonesi var instada 4 k takipçisi var , benim 80 k abonem var bir konuda kıza mesaj atmak istiyorum sizce cevap verirmi? İlk görüşte aşık oldum nikah masasına otur dese otururum abilerimden tavsiye bekliyorum :D

Arkadaşlar youtubeda gezerken otomatik oynatıcı sonucu bir kanala denk geldim kızın youtubeda 10 k abonesi var instada 4 k takipçisi var , benim 80 k abonem var bir konuda kıza mesaj atmak istiyorum sizce cevap verirmi? İlk görüşte aşık oldum nikah masasına otur dese otururum abilerimden tavsiye bekliyorum :D

Vay kardeşm aşka söylencek birşey yok, Allah tamamına erdirsin, gel beraber kanal açalm aşkımız pekişsin de yapıştır teklifi affetme :)

Youtube videoları izlemeyi bırak.
Başka videolardan başka Youtuber Kadınlarada aşık olabilirsin.
:cool:

kabul eder bence abonen 100 k olunca cıkma teklifi et :D dayak yeme ama :D

fakir kız zengin oğlan :D ayrı dünyaların insanları.Abone miktarları uyuşmuyor.olmaz bu iş :D :D

Ben burda aboneye takıldım.Ne demek istiyorsun benim 80k kızın 10k abonesi var ?

Hocam şöyle düşün senin 1 abonen var kızın 100k sen kıza mesaj atsan gel kız sana yardım ediyim daha çok abonen olsun desen işey yaramaz. 😂

Ama arkadaşın abonesi daha yüksek olduğundan bunu kullanıp kızı tavlamayı deniyecem

Hocam şöyle düşün senin 1 abonen var kızın 100k sen kıza mesaj atsan gel kız sana yardım ediyim daha çok abonen olsun desen işey yaramaz. 😂

Ama arkadaşın abonesi daha yüksek olduğundan bunu kullanıp kızı tavlamayı deniyecem

Ben farklı anladım.Aboneyi itibar olarak görüyor sandım.

Bu aşkın sonu Hacı Şakir .Dikkat et gözüne kaçmasın

Ben farklı anladım.Aboneyi itibar olarak görüyor sandım.

hocam bunu itibar olarak gören kızlar o yüzden yazdım atıyorum bu kıza instagramdan herhangi bir konuda mesaj atsam cevap veririr abonem onun çapında yüksek olduğu için yada eklesem geri döner ama arkadaşın dediği gibi 100 200 abonem olsam cevapta vermez dönmezde malesef Türk kızlarından bahsediyoruz.

Şuan 88k abonem var gidip 400 bin aboneye sahip bir kıza mesaj atsam oda bana cevap vermez mesela çünkü onun çapında benim abonem düşük malesef Türkiyede yaşıyoruz.

Benim abonem çok tanışabilirmiyiz yaz :)

cevaplar çok güzel ya. çekirdek çitleyerek okuyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri