Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Terlik giyin üşütmeyin kardeşler![]()
Hayırlı Olsun . Darısı ben ve tayfama![]()
Erkek ayaktan soguk alır dostumHocam tişörtsüz oturuyorduk, insan karşısına çıkacağız diye giyindik![]()
![]()
Antalya'dayız![]()
![]()
iyide arkadaşlar o kadar adam var birtane yatak var hemen arkada ona anlam veremedim ben![]()
iyide arkadaşlar o kadar adam var birtane yatak var hemen arkada ona anlam veremedim ben![]()
Erkek ayaktan soguk alır dostumüstüne giymede ayağını üşütme
![]()
BakılırO zaman masa, sandalyeler Incubus'tan
Terlikler senden hocam![]()
![]()
![]()
![]()
Böyle bir şey var mıVarsa kaç para?
Çok uzun zamandır ilk defa bu forumda bir olaya bu kadar cahil kaldığımı hissediyorum.
Ya valla hocam ben geçen paylaştım ya home ofisi bkz:http://www.ytpara.com/geyik-resimler-videolar/49245-1-yil-once-benim-ev.html
heh işte 3 tane daha pc aldım modem filan başka birşey ama isterseniz size özel video çekerim nasıl yaptığıma dahir filan üstadsınız sonuçta![]()
Ben araştırayım bu işi de, varsa böyle bir olay, ki var demek kiPaylaşalım forumda, işe yarar yani. Benim dışımda da bilmeyenler vardır baya.
hocam biraz detaylı anlat hele bizde aydınlanalımYa hocam sadece benim modemde mi 16 ip girişi var anlamadımben her ip sıfırladıgımda 7 pc de aynanda ip değişiyor
![]()
hocam biraz detaylı anlat hele bizde aydınlanalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.