Youtuber Koltuğu

[MENTION=13042]xchernobilx[/MENTION] Ben Bizim Burdan Bunu Buldum bugün yarın gidip alıcam... 50 TL
0251567d77987ca2a2b6ece5072047e2.jpeg

evideadan istediğim ferrariyi iade edip bugün bizim burdan bunu buldum. ev için olduğu için kaba olmasını istemedim.. 180 TL
253393564_tn50_0.jpg

Kendileri Üretiyormuş Ayağı Demir Olacak Ve Tekerlekli Olmayacak Dedim..
Aldıktan Sonra Hertürlü Yardım Ederiz Dediler kendimiz üretiyoruz her zaman yardımcı oluruz dediler...

geçen yıldı sanırım,benim koltugu alırken bunlarıda denedim ama boyun kısmı boşda kaldıgı için bende begenmedigim.tipi çok güzel ama kafanı yaslayacak yer olmayınca çok kötü oluyor bana.ama oturdugumda çok rahattı...

Adore Manager Space Pro File VLT-500-FS-1 - siyah deri
Bugün almaya karar versem yine bunu alırım :) 2 yıla yaklaştı alalı. Hala ilk aldığım günki gibi :)
OFISVLT500.jpg

Adore Manager Space Pro File VLT-500-FS-1 - siyah deri
Bugün almaya karar versem yine bunu alırım :) 2 yıla yaklaştı alalı. Hala ilk aldığım günki gibi :)
OFISVLT500.jpg

stokları bi açsalar alıcaz ama 3 aydır stok beklıyorum hocam. :eek: alt tarafın fileli olmaması sorun değil dimi :)

stokları bi açsalar alıcaz ama 3 aydır stok beklıyorum hocam. :eek: alt tarafın fileli olmaması sorun değil dimi :)
Bu ürünü bel fıtığım olduğu için ve konfora düşkün olduğum için aldım.
O gördüğün kolçaklar varya. Tam bir efsane. Her yöne oynatabiliyorsun :)
Arka kısmının fileli olmasının en büyük avantajı Hiç ama hiç terletmiyor oluşu.
Alt kısmının fileli olmamasının çok büyük bir sebebi var. O arka kısmın komple boyunuza göre yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Tşörtler gibi düşün (S,M,L beden gibi :D )Yani sırt desteğini nokta atışı tam bel desteğine oturtabiliyorsun :) Sertliğinide ayarladınmı oturanın kalmak istemediği bir koltuk kıvamına geliyor :)
Her ne olursa olsun bütün sağlıklı insanlara önerim sırt destekleri esnek kullanmayın iyice sertleştirin. Omurilik sağlığı için bu çok önemli.
Sanırım fazla övdüm :) Ama hakediyor gerçekten :D
Stoğa girerse kaçırmayın derim :)
Not: Şu anda bu anlattığım koltuğun üstünden yazıyorum :D

Son düzenleme:
Bu ürünü bel fıtığım olduğu için ve konfora düşkün olduğum için aldım.
O gördüğün kolçaklar varya. Tam bir efsane. Her yöne oynatabiliyorsun :)
Arka kısmının fileli olmasının en büyük avantajı Hiç ama hiç terletmiyor oluşu.
Alt kısmının fileli olmamasının çok büyük bir sebebi var. O arka kısmın komple boyunuza göre yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Yani sırt desteğini nokta atışı tam bel desteğine oturtabiliyorsun :) Sertliğinide ayarladınmı oturanın kalmak istemediği bir koltuk kıvamına geliyor :)
Her ne olursa olsun bütün sağlıklı insanlara önerim sırt destekleri esnek kullanmayın iyice sertleştirin. Omurilik sağlığı için bu çok önemli.
Sanırım fazla övdüm :) Ama hakediyor gerçekten :D
Stoğa girerse kaçırmayın derim :)
Not: Şu anda bu anlattığım koltuğun üstünden yazıyorum :D

detaylı yazmıssın tesekkurler hocam :) ben bu koltugu geçen sene 3farklı firmadan aldım. ama 3ude dolar kuru vs turu sebeplerden olacak sanırım stokta yok diye geri çevirip iade yaptı. bu sene de hala alabilmiş değilim hangi koltugu alacak olsam stokta kalmıyor bişey oluyor. :( Firmaya sordum aralık ayında stokları guncelliceklerini soylediler ama bakalım. ya bunu ya da dxracer classic serisinden birini almayı planlıyorum. inş kısa sürede çözerim yoksa bu bel boyun agrıları gerçekten insanı çileden çıkarıyor..

Şaka bir yana ben cocuklugumdan beri bilgisayar başında oldugumdan eğik yürüyorum doktora gidicem kemiklerim eğrildi herhalde sağlıgınızı tehlıkeye atmayın benım gıbı:)

Geçmiş olsun hocam aynı sorun hepimizde var sanırım

Adore Max Office Racing Yönetici koltuğu nerden temin edebilirim bunu bilen varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri