şu yeni istediğimimi diyorsun hocam ?
gittim denedim süngeri çok sert dsn 28 mi öyle bişey dedi en az 2 yıl götürür sürekli otursan bile dedi
valla hocam yine sen bilirsin ben uyarımı yapayım. memnun degılım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu yeni istediğimimi diyorsun hocam ?
gittim denedim süngeri çok sert dsn 28 mi öyle bişey dedi en az 2 yıl götürür sürekli otursan bile dedi
valla hocam yine sen bilirsin ben uyarımı yapayım. memnun degılım
sadece süngerdenmi memnun değilsiniz hocam ?
Sırt tarafından pek sıkayetcı degılım ama. size tavsiyem boyunluklu olan bi koltuk alın. dizi izlerken falan mal gibi dikeliyorum
dizi film zleyince tv ye bağlıyorum laptop benim pc
[MENTION=13042]xchernobilx[/MENTION] Ben Bizim Burdan Bunu Buldum bugün yarın gidip alıcam... 50 TL
![]()
evideadan istediğim ferrariyi iade edip bugün bizim burdan bunu buldum. ev için olduğu için kaba olmasını istemedim.. 180 TL
![]()
Kendileri Üretiyormuş Ayağı Demir Olacak Ve Tekerlekli Olmayacak Dedim..
Aldıktan Sonra Hertürlü Yardım Ederiz Dediler kendimiz üretiyoruz her zaman yardımcı oluruz dediler...
Aşırı bel sorunu yaşayan biriydim, doktorum açık açık bir koltuk önerdi ve bende aldım. Yaklaşık 6 aydır bel ağrısı diye birşey hatırlamıyorum.
![]()
https://www.adoremobilya.com/vento-yonetici-koltugu-siyah-kirmizi
Adore Manager Space Pro File VLT-500-FS-1 - siyah deri
Bugün almaya karar versem yine bunu alırım2 yıla yaklaştı alalı. Hala ilk aldığım günki gibi
![]()
Bu ürünü bel fıtığım olduğu için ve konfora düşkün olduğum için aldım.stokları bi açsalar alıcaz ama 3 aydır stok beklıyorum hocam.alt tarafın fileli olmaması sorun değil dimi
![]()
Bu ürünü bel fıtığım olduğu için ve konfora düşkün olduğum için aldım.
O gördüğün kolçaklar varya. Tam bir efsane. Her yöne oynatabiliyorsun
Arka kısmının fileli olmasının en büyük avantajı Hiç ama hiç terletmiyor oluşu.
Alt kısmının fileli olmamasının çok büyük bir sebebi var. O arka kısmın komple boyunuza göre yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Yani sırt desteğini nokta atışı tam bel desteğine oturtabiliyorsunSertliğinide ayarladınmı oturanın kalmak istemediği bir koltuk kıvamına geliyor
Her ne olursa olsun bütün sağlıklı insanlara önerim sırt destekleri esnek kullanmayın iyice sertleştirin. Omurilik sağlığı için bu çok önemli.
Sanırım fazla övdümAma hakediyor gerçekten
Stoğa girerse kaçırmayın derim
Not: Şu anda bu anlattığım koltuğun üstünden yazıyorum![]()
![]()
Bunu sipariş ettim beyler Nasıl ?
Kullanan deneyen varmı
Evidea | burada her şey evin için | Ev Dekorasyonu - Mobilya
hazır konusu açılmışken
Avansas Comfort Voyager Yönetici Koltuğu Siyah| Avansas.com
bundan düşünüyorum arkadaşlar var mı uzunca süredir kullanan?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.