Youtuber Koltuğu

%7BF330017C-5A21-46BF-9B11-53D2848DE911%7D.jpg

benimki bundan daha kötü

Çünkü sen youtuber değilsin onlar youtuber

özellikle bel agrısı, eğrilme gibi sorunlarda belki de sadece %40 falan koltukla alakalıdır, asıl sıkıntı yaratan her zaman için bilgisayar masandır, aldığın koltukla uyumlu, one eğilmeden dik bir şekilde çalışabilcegin bir masayla kombine etmeni tavsiye ederim

bel için iyimidir hocam yaslanma ayarı flen oluyormu bunun alıym ben bari :D :D iyi bişeye benziyor baya

Hocam, sandalyenin inceleme makalesinden bir alıntı ile sorunu cevaplıyorum :) " Yükseklik ayarı var doğal olarak ve yeterli. Bir de sallanan sandalye gibi geriye yaslanma özelliği var. Sadece arka kısmı değil yalnız. Alt kısmıyla beraber, süspansiyonun olduğu kısımdan komple arkaya yatabiliyor. Bunun sertliğini ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca yaslanmasın diye kilitleyebiliyorsunuz. Sadece arka kısmının ayarı yok. Koltuk komple yatıp kalkıyor yani. "

sanırım bu resimdeki ile şu alta ekledigim aynı ürün.bende bundan alıcaktım ama satış konusunda satıcının yazdıgı bişey düşündürdü biraz :)

"ürün 2 yıl garantili ama günde 3 saatten fazla süreli kullanıma maruz kalması durumunda garanti kapsamı dışında kalacaktır."

Evet o yorumu bende gördüm hocam, fakat inceleme makalesini okuyunca biraz daha satın almak için ikna oldum :)

bütceniz uygunsa ben bunu kullanıyorum 1.5 2 sene önce aldım neden daha önce almadım demiştim çok rahatladım. bel ağrılarım azaldı. biraz pahalanmıs gerçi.

Adore Manager Elite Yönetici Koltuğu GittiGidiyor'da 143655985
Yaz aylarında sıcak odada olunca sırtta ter yapıyormu bu koltuğa yaslanınca ?
Bunun birde fileli modeli var ona baktım hangisi daha uygun olur diye düşünüyorum, malum Antalyada yaşıyorum klimada bir mühdet sonra çarpıyor vucudumu o yüzden soruyorum.

Biz hala cenaze sandalyesinde oturup kanala ne zaman flag veya telif gelecek diye bekleyelim

Telefondan gönderildi.

aynısını 2 gün önce sipariş ettim kargoya verdiler elime ulaşmasını bekliyorum . hocam bu koltuk arkaya yatıyor mu onu çok merak ediyorum.Bu arada bu koltuk hizlialda indirimde daha uygun fiyata alabilirsiniz oradan .

arkaya yaslanmıyor dostum malesef.
[MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] evet sıcak iklimler için terletme ihtimali var cunku deri koltuk. fileli daha iyi olabilir. bulundugunuz iklime gore alın arkadaslar.

normal sandalye arkasına yastık daha iyisini bulamadım 10 yıldır.

koltuk , masa , ayaklik , dik oturma bunlar gercekten cok onemli .

gkv9nZ.jpg

tavsiyemiz yavute tekniğidir !
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] A:Sd:AsD

Resimdeki ben degilim benim o kadar ince bacağım yok.

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] bu sandalye sizde var mı merak ettiğim dik duruyormu bel kısmı? Bende daha önce ofis sandalyelerinden vardı onda çok geriye bayıktı dik duramıyordum. Yeni başka sandalye aldım ama bu da rahat değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri