Youtuber değilim ama bugun bu koltuktan sipariş ettim gelince editleyeceğim mesajı;
Porsche Makam Koltuk - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
gerçekten çok hoşuma gitti sade ve şık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtuber değilim ama bugun bu koltuktan sipariş ettim gelince editleyeceğim mesajı;
sanırım bu resimdeki ile şu alta ekledigim aynı ürün.bende bundan alıcaktım ama satış konusunda satıcının yazdıgı bişey düşündürdü biraz
"ürün 2 yıl garantili ama günde 3 saatten fazla süreli kullanıma maruz kalması durumunda garanti kapsamı dışında kalacaktır."
![]()
bende bu var beğenmiyorum hacı adoreninki daha güzel gibibunu almayaydım şunlardan birini alırdım iyi para ama değer.
https://www.adoremobilya.com/oyun-koltuklari
bende bu var beğenmiyorum hacı adoreninki daha güzel gibibunu almayaydım şunlardan birini alırdım iyi para ama değer.
https://www.adoremobilya.com/oyun-koltuklari
bende 1-2 saattir onlara bakıyorum ama hiçbiyerde yok![]()
adore satıyor hocam adoreden alabilirsin.
Bu koltuk arkaya yaslaniyormu hocamStella Makam Koltuğu Ofis Koltuğu Büro Koltuğu GittiGidiyor'da 163369706
bunda kullanıyorum çok şikayetim yok. günde 6 saat oturunca zaten her türlü ağrı yapıyor ne alırsanız alın.
Bu koltuk arkaya yaslaniyormu hocam
[MENTION=20687]forexim[/MENTION]
![]()
[MENTION=20687]forexim[/MENTION]
![]()
![]()
tavsiyemiz yavute tekniğidir !
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] A:Sd:AsD
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.