Youtuber'lar Yılbaşında Ne Yapıyor?

Benim anlamadığım şu Hristiyan'lar Chrismas kutluyor o bambaşka bir olay.

Ama neden müslümanlar yeni bir yıla girdiği için kendince mutlu olup kendince kutlama yapmasın ki ?

Yeni bir yıla girmek sadece Hristiyan'ları neden mutlu ediyor yeni yıla girişe biz neden sevinip kutlamayalım onu anlamadım :)

30 satırlık yazı yazdım okursan anlarsın he okuyup anlamadıysan veyazı uzun geldiyse sonlara dogru olan kısımları oku gene anlamıyorsan özelden anlamadım yaz ben sana anlatayım

çok ayıp beyler müslümanlar yeni yıla giremez

Ocak ayıyla birlikte kazançlar diplere vuracağı için aralık ayı hiç bitmese bizim için daha karlı.
:D

Evde oturcam her sene yaptığım gibi.
Yani bir sene sonraya geçince hayatımda birşey değişmiyor, kutlamaya gerek yok.
He birgün ülke felan değiştirisem gidişimi kutlarım.

Ocak ayıyla birlikte kazançlar diplere vuracağı için aralık ayı hiç bitmese bizim için daha karlı.

Evde oturcam her sene yaptığım gibi.
Yani bir sene sonraya geçince hayatımda birşey değişmiyor, kutlamaya gerek yok.
He birgün ülke felan değiştirisem gidişimi kutlarım.

Hocam ocakta ne olcak neden herkes ocakta kazançlar düşcek diyor

30 satırlık yazı yazdım okursan anlarsın he okuyup anlamadıysan veyazı uzun geldiyse sonlara dogru olan kısımları oku gene anlamıyorsan özelden anlamadım yaz ben sana anlatayım

Hassas konular bunlar, inancına saygım var ama bu inançları genele yayıp herkesin bu ülkede uyması gereken birşeymiş gibi yansıtmak, atarlanmak sana yakışmadı evlat. Rahat ol inancını içinde yaşa.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] @iameoquentin [MENTION=13218]aragon[/MENTION] birbirini begenen arkadaşlar benimle yarışa girmiyorsunuz ben Kutlmayın demiyorum Allahın emirleri peygamberin ilettikleri bunlar sizin gibi bu mevzuyu bile alaya alan insanlarla konuscak bişeyim yok biri daha laf atarsa konudan değil özelden yazarım arkadaslar sonra neden bize laf söyleidin demeyin

Hassas konular bunlar, inancına saygım var ama bu inançları genele yayıp herkesin bu ülkede uyması gereken birşeymiş gibi yansıtmak, atarlanmak sana yakışmadı evlat. Rahat ol inancını içinde yaşa.

evlat derken benim anam babam belli ama senin babanı çıkaramadım ?

Hocam ocakta ne olcak neden herkes ocakta kazançlar düşcek diyor

Reklam verenler reklam bütçelerini ayarlıyorlar, Belli başlı firmalar dışında reklamlar az dönüyor vs. .
To sürünüyor tıklar sürünüyor, haliyle kazançlar düşüyor.
Birkaç gün kaldı sabret zaten göreceksin.

Reklam verenler reklam bütçelerini ayarlıyorlar, Belli başlı firmalar dışında reklamlar az dönüyor vs. .
To sürünüyor tıklar sürünüyor, haliyle kazançlar düşüyor.
Birkaç gün kaldı sabret zaten göreceksin.

Peki bu durum düzeliyormu :D

bana bak şeker çocuk ne halt edersen et ben kimseye şöle böle yapıosunuz demedim efendi ol sen git ne halt edersen et sadece kutlama yapıcak olanlarmı yazıcak bu konuya yani aklınıı basına al dogru düzgün konus

hocam,konuşmalara biraz daha dikkat edersek sevinirim.karşı tarafı kışkıştıcı cümleler kurmayalım ;)

Kimse kimseye fetva vermesin yeter.
Bu ülkede zaten herkesin birbirine Fetva verme sevdasından çıkıyor tüm olaylar.
İsteyen istediğini yapar, bu ülke Demokratikse bir türlü şunu anlamadınız.
Herkes işine baksın, Bol kazançlar sağlasın.

yıl başı ya, ne büyük dertmiş. Bak burada bile tartışma çıkardı, demek ki iyi bir şey değilmiş kutlamamak lazım :D

yine şu konuyu tartışmaya çevirdiniz ya ne diyim ben size.Bırakın birbirinizi yemeyi.Bende inancıma göre kutlama,içme vs elbette yapmayacağım.Ancak gelip burda milletle uğraşmanın alemi de yok.Çünkü burda içicem diyen adama ben müslüman adeti değil desem ne faydası olacak ?? adam yine bildiğini yapacak zaten.o yüzden herkes biribirinin yazdıklarına hoşgörülü davransın içenin günahı kendine kutlamayıp evinde sıradan bir gün geçirenin sevabı kendine.O yüzden herkes işine gücüne baksın kimse tartışma çıkartmasın her konua bu tartışmaları görmekten bıktım YETER !

Hay sokayım yıl başınıza ya, ne büyük dertmiş. Bak burada bile tartışma çıkardı, demek ki iyi bir şey değilmiş kutlamamak lazım :D

Büyük alem yapıcam kızlı erkekli şampanyalar havada uçuşacak he bunları da banka faizinden kazandığım parayla yapıcam her yıl olduğu gibi unutulmaz bir gece olacak :) Hey allahım ya :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri