Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akılsız tvler ile akıllı telefonları bağlamak için geliştirilen sistem, siz siz olun akıllı tv alırken ya almayın ya da usb android kullanın
görünüm çok hoş olmuş. ama video oynatılırken arama yapılabilse (telefonlardaki gibi) daha iyi olurdu sankim
usb android nedir hocam ?
bende evdeki tv'ye raspberry pi bağlayarak akılı tv yapmayı düşünüyordum.
samsung tv nın youtube guzel hızlı stabıl calısıyor.ama smart olmayan tv lerde usb smart guzelmıs bak begendım fıyatıda ıyımıs. [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] kullanıyomusun o usb yı
Lg'de de yt stabil güzel çalışıyor sıkıntı yok fakat internette gezinmek tamamen işkence,android box usb yakın bir abime aldırdık on numara gayet kullanışlı,ben kendim için alma gereği duymadım tv-telefon bağlantısı ile devam ediyorum![]()
Hocam bende'de LG Smart Tv var internette gezinmede problem yok gayet hızlı siz TV güncellediniz mi ? Birde sizin TV model ne
Modeline istanbula geçince bakarımgüncellemez mi hocam her güncellemede yok 500mb yok 480mb indiriyodu bişeyler
Yok hocam kullanmadım hiçHocam bu ip tv hiç kullandınız mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.