Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
youtube kapatılmayı haketti abi bence.Dünyanın tek lideri,süper gücüyüz.mecbur dinleyecek sözümüzü...ya o kayıtlar kalkacak,yada youtube ortadan kalkacak.trden erişim kesmez bizi.dinamit koyup patlatalım youtube`u :)

Sen devletin Yurtdışındaki Tek Toprağını koruma Amaçlı yaptığı görüşmeleri dinle ayrica bunu Cia Mossad gibi gibi servislere sat. Sonra youtube koy. Sonra efendim youtube niye kapandı. Hani o çok ozendiginiz ABD Snowden diye bir Cia ajanini alabilmek için neler yaptı. Paypala Assange icin yapılan bağışlar i engellemis. Hesabını kapatmislardi.

Devletin gizli bilgilerini yayınlamak ozgurlukse siz böyle devam edin. Vatan hainliginden baska birsey değil bu. Burda çıkmış hala efendim nasil kapanir youtube diye konuşuyor sunuz. Bal gibi de kapanır. Biz devletin bekasi icin evlat katli vacipdir diyen bi milletiz. Herkes ayağını denk alacak Türkiye Cumhuriyeti muz cumhuriyeti değildir.

^Turkce ıcerık calısan arksdalar zarar gorur^ derken neyı kastedıyorsunuz arkdsalr

youtube'a tekrar erişim sağlanırsa gmaillere birşey olmaz demi?

youtube çalışanların %85 lik kısmı türçe video çalışıyor. Sizce izlenmeyen videodan kazanamayan vds in ödemesini nasıl yapıcak ?

insanlar bu işten ev geçindiriyor, personel çalıştırıyor yatırım yapıyor siyasi çıkar sebebi ile ordan çıkan devlet yöneticileri kafasına göre site kapatıyor. Çaldıkları paralar, yalanları bir bir ortaya çıkıyor bakıyorlarki ipun ucu iyice kaçmaya başladı hemen böyle işlere kalkışıyorlar.

Acizlikten öte bişey değil.

vds ciler satışta bayram edecek :)

ya tamda bot aldım bu sabah ulan var aynı çöldeki kutup ayısı muhabeti geldi başımıza :D

Konuya bakıyorum da sallayan sallayana? Ama nedense banlanan kimse yok. Atış serbestse bizde atalım sayın yönetici arkadaşlar ?

Niye yönetici arkadaşların ve benim yazdıklarıma bakmadan... Sallayan asalayana diyorsun... Konuyu kilediğimiz zaman kötü olan biziz... Konuyu açık bırakıp seviyeli tartışmaya davet ettiğimizde de kötü biziz... Buradaki yöneti arkadaşlarım gayet sabırla çalışmakta... Özgürce ve seviyeli tartışamayacaksanız, olur söyleyin yeter... Kitliyelim...

Biriniz de çıkın söyleyin ya, 3 gün 5 gün 1 hafta banlanırsınız. Bir kere ölürsünüz , ama çıkıp söyleyin kardeşim;

Bu YouTube olmasaydı, bu tapeler yayınlanmasaydı yarın 3-4 füze oradaki 17 askeri şehit etse Ya Allah Bismillah diyerek Askere gönüllü giderdik desenize. Savaşırdık taş üstünde taş bırakmazdık desenize.

Hala o haklı bu haksızdayız. Ölecek olan binlerce genç, aileleri anaları babaları. Bunlar önemli değil nasılsa seçimden sonra açılır Youtube ve herkes kazanmaya devam edebilir. Hatta bunu fırsata çevirelim, TBM yükselir.

Siyaset yapmıyorum bana kimse gelip siyaset yapıyorsun demesin,
Ben vatandaşlık hakkım olan şeyi konuşuyorum. Korkmayın

Sen devletin Yurtdışındaki Tek Toprağını koruma Amaçlı yaptığı görüşmeleri dinle ayrica bunu Cia Mossad gibi gibi servislere sat. Sonra youtube koy. Sonra efendim youtube niye kapandı. Hani o çok ozendiginiz ABD Snowden diye bir Cia ajanini alabilmek için neler yaptı. Paypala Assange icin yapılan bağışlar i engellemis. Hesabını kapatmislardi.

Devletin gizli bilgilerini yayınlamak ozgurlukse siz böyle devam edin. Vatan hainliginden baska birsey değil bu. Burda çıkmış hala efendim nasil kapanir youtube diye konuşuyor sunuz. Bal gibi de kapanır. Biz devletin bekasi icin evlat katli vacipdir diyen bi milletiz. Herkes ayağını denk alacak Türkiye Cumhuriyeti muz cumhuriyeti değildir.

ya arkadaşım siz neden anlamak istemiyorsunuz. eğer normal bir konusma olsa, tamam suç. arkadas adamlar resmen türkiye'yi savasa nasil sokarizin pesindeler. tekrar ediyorum normal bir konusma olsa suç. bu şekilde de suç tabi ama konuşulması gereken konusmalarin icerigi, sizdirilip sizdirilmamasi degil!

Niye yönetici arkadaşların ve benim yazdıklarıma bakmadan... Sallayan asalayana diyorsun... Konuyu kilediğimiz zaman kötü olan biziz... Konuyu açık bırakıp seviyeli tartışmaya davet ettiğimizde de kötü biziz... Buradaki yöneti arkadaşlarım gayet sabırla çalışmakta... Özgürce ve seviyeli tartışamayacaksanız, olur söyleyin yeter... Kitliyelim...

Ayran kafalı, ot kafalı, cahil demek demek ne zamandan beri seviyeli tartışma oldu ? Siyaset yasak diyorsunuz susuyoruz, konudaki yorumların yarısından çoğu siyaset. Serbest bıraktıysanız söyleyin bizlerde yazalım 3 5 cümle.

Youtube asla kapanmaz! Bu bir, ikincisi artık yabancı çalışmanın vakti geldi :)

Siyaset yapılacak yer burası değil o yüzden yapmıyorum yoksa ufak bir kitap yazarım buraya neyse türkçe içerik çalışan arkadaşlar öyle yada böyle etkilenir orası kesin. Ödemelerde de sıkıntı filan olmaz ferah tutsun herkes yüreğini. Siyaset yapmadan yalnız şunu belirteyim kapatarak hiçbir şeyi engelleyemessiniz. Yeni dünya düzeninde ne yaparsanız yapın iletişimi kesemessiniz. Youtube da video paylaşılmış ta kapatılmış başka video sitesi yokmu? DNS ler ne güne duruyor? Twitter gitti facebook var onu da kapat bir ton klonlari var. Yani bu işin sonu yok. Ancak toptan interneti yasaklarsın olur biter onu da yapan kişi kendini bitirir. Unutulmasın bu dünyada diktatörleşen hiçbir irade hayatta kalmadı ve diktatörlerin %90 nın ölümü eceli ile olmadı.

Ufak hatırlatma. Genel konuştum kimse oraya buraya bağlamasın...

böyle yorumları görünce elim ayağım titriyor vatan hainliği diyor yav hala vatan hainliği kardeşim pkk meclise girdi doğu elden gitti öcalan hapisten çıkıyor çıkarsanıza o güzel sesinizi ? herşeye çıkartıyorsunuzya hani

Hani videoyu engelleyebiliyorlardı ? Hani kanaldaki videoları silebiliyorlardı?

Türkiyede engelledi ama diğer tüm dünya dinleyebiliyor bu ses kayıtlarını, ne anladık o zaman bu işten olan yine bize oluyor.

arkadaşlar bizim türk halkını biliyorsunuz.

tahmnimce ustatlarımız şu an toplanmış ve beyin fırtınası başlamıştır ve biz bundan gerçektende güçlenerek çıkacağız, türk insanı yapısı gereği yasak olan herşeye ilgi duyar "HADİ HAYIRLISI DİYORUM" arkadaşlar..

Hocam hayirdir hani ses kayitlari montaj diyodunuz simdi noldu inanmaya basladiniz galiba ?

Yabancı ülkelerdeki demokrasi anlayışına, gelişmiş ülke anlayışına yıl 2014 olmasına rağmen inanılmaz uzağız.

Abd'de Obama şov programına çıkıp kendisiyle dalga bile geçiliyor. Adamlar aşmış olayı, biz padişahım çok yaşa anlayışındayız maalesef.

Yabancı ülkelerde yaşayan arkadaşlar bilirler gerçekten bizden her açıdan çok önde çoğu Avrupa ülkesi.

Yarın kazancımıza tamamen ket vurulursa iktidar kaynaklı o zaman ne olacak? Ben bu Türkiye'de yarınıma güvenemiyorum maalesef.

Tek güvendiğim yarınım seçim günü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri