Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vds ciler satışta bayram edecek![]()
Konuya bakıyorum da sallayan sallayana? Ama nedense banlanan kimse yok. Atış serbestse bizde atalım sayın yönetici arkadaşlar ?
Sen devletin Yurtdışındaki Tek Toprağını koruma Amaçlı yaptığı görüşmeleri dinle ayrica bunu Cia Mossad gibi gibi servislere sat. Sonra youtube koy. Sonra efendim youtube niye kapandı. Hani o çok ozendiginiz ABD Snowden diye bir Cia ajanini alabilmek için neler yaptı. Paypala Assange icin yapılan bağışlar i engellemis. Hesabını kapatmislardi.
Devletin gizli bilgilerini yayınlamak ozgurlukse siz böyle devam edin. Vatan hainliginden baska birsey değil bu. Burda çıkmış hala efendim nasil kapanir youtube diye konuşuyor sunuz. Bal gibi de kapanır. Biz devletin bekasi icin evlat katli vacipdir diyen bi milletiz. Herkes ayağını denk alacak Türkiye Cumhuriyeti muz cumhuriyeti değildir.
Niye yönetici arkadaşların ve benim yazdıklarıma bakmadan... Sallayan asalayana diyorsun... Konuyu kilediğimiz zaman kötü olan biziz... Konuyu açık bırakıp seviyeli tartışmaya davet ettiğimizde de kötü biziz... Buradaki yöneti arkadaşlarım gayet sabırla çalışmakta... Özgürce ve seviyeli tartışamayacaksanız, olur söyleyin yeter... Kitliyelim...
Sen devletin Yurtdışındaki Tek Toprağını koruma Amaçlı yaptığı görüşmeleri dinle ayrica bunu Cia Mossad gibi gibi servislere sat. Sonra youtube koy. Sonra efendim youtube niye kapandı. Hani o çok ozendiginiz ABD Snowden diye bir Cia ajanini alabilmek için neler yaptı. Paypala Assange icin yapılan bağışlar i engellemis. Hesabını kapatmislardi.
Devletin gizli bilgilerini yayınlamak ozgurlukse siz böyle devam edin. Vatan hainliginden baska birsey değil bu. Burda çıkmış hala efendim nasil kapanir youtube diye konuşuyor sunuz. Bal gibi de kapanır. Biz devletin bekasi icin evlat katli vacipdir diyen bi milletiz. Herkes ayağını denk alacak Türkiye Cumhuriyeti muz cumhuriyeti değildir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.