Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

O değil de. Ben quizgroup dashboard a giremiyorum :D Bir kontrat cıkıyor onaylıyorum yine girmiyor aynı sayafaya atıyor. Bu eğer geçerli olursa quizgroup dönemi biter. Ya yeni partner yada adsense. Sonumuz hayır olsun.

O değil de. Ben quizgroup dashboard a giremiyorum :D Bir kontrat cıkıyor onaylıyorum yine girmiyor aynı sayafaya atıyor. Bu eğer geçerli olursa quizgroup dönemi biter. Ya yeni partner yada adsense. Sonumuz hayır olsun.

Panelinizdeki her kanal için 1 sözleşme geliyor hocam onaylamaya devam edin girecektir.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] aynen hocam helal olsun sonuna kadar bu saatten sonra kapananları partnerden atsınlar ve kapananları ödemesede razıyım ben cidden helal olsun. [MENTION=30215]mcugunuskem[/MENTION] hocam youtube kazanmaz olurmu yahu youtube u ilk açtıgınızda ana sayfada koskocamana ekranda reklam gelir o en basit örneği ayrıca bizdende kazanıyorlar

Kapananları ödememelerine razıysan Musicnation'da duruyor kıyıda köşede? Kapananları ödemeyen partnerle 5 dakika bile çalışmam.

Adsenseye devam çok stresli bir ay gecircez gibi arkadaslar

şimdiden quiz gibi partner arayışı yapmalıyız ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bulabilir bu tarz partnerler ama inşallah bulunca bizede söyler :(

Birkaç senaryo var. Bunlar içinde bizim için iyi olanlar olduğu gibi kötü olanlar da var.
Google kendi answers sayfasında yayimladigina gore artık bu olay için "ünlem de gelecek deniyordu gelmedi" şeklinde analiz yapılamaz. Farklı kaynaklardan da bazı MCN yetkilileri guncellemeyi doğruladılar.

1) Olabilecek en iyi senaryo bu kuralların geçmişe yurumemesi olur. Var olan kanallar bu düzenlemeden etkilenmez. 1 Eylülden sonra da kanallarimiz 2 ihtar aldığında QG'den atılır. Kazandığı o ana kadarki para da ödenir.

2) İlk senaryo bir miktar tozpembe idi. Çünkü QG geçmiş kanallariniızı kontrol edin demişti. Yanı kuvvetle muhtemel 90 gunde 1000 kanal kapanması kuralı geçmişe yürüyecek. Ama QG hala otomatik alıyor olacak. Kanala QG yetkililerinin özgünlük incelemesi olmayacak. Eski zamanlardaki gibi Quiz 1 ihtarda bizi atacak. Kazanılan para ise muallak.

3) Bu ise ölüm senaryosu olsun. Quiz eski kanallarımızdan 1 ihtarli olan kanallarimizi bile atacak. Paraları da ödemeyecek. Kanal alımlarını da iddia ettikleri gibi gerçek kişiler yapacak. Kanalımız kabul edilse bile 1 ihtarda bizi network atacak. Paramızı da ödemeyecek. Spama karşı alım kriterlerine kanalın en az bir aylık olması gibi kriterler eklenecek.

Uç senaryodan bana gore ikinci senaryo veya karma bir şeyler gerçekleşecek. Üc ise aslında yapacaklarını söyledikleri şey gibi dursa da şöyle bir elimizi rahatlatan şey var. Bizim için kötü olan her şey QG için de kötü. Bu kadar zorlamak şirketin gelirlerini onda bire dusurur.

Bazı şeyler ise bilinmiyor. Misal bazen toplu kapanmalar oluyor. O durumda kanalda ihtar olmasa bile kanallar kapanabiliyor. Bunlar o üst sınır 1000'e dahil edilecek mi? Yoksa o 1000 sadece ihtarla mi kapatilacak kanallar? Eğer ikincisi ise Quiz bir şekilde kotarmanin yolunu bulur. Fakat tek ihtar alan kanalların bile kapatıldığı durumlar MCN'in skorundan dusecekse o zaman sıkıntı büyük. Şirket bu kapatılmaları öngöremez ve cok daha katı şeylerle karşımıza çıkabilirler.

Önümüzde bir ay var. Bakalım gorelim...

Güncellemeyin bu konuyu beyler moralim dünya turuna çıkıyo :D

Flagcılardan onlarda bıkmış belli elinize sağlık flagcı beyler bir çoğu bu forumda çok şükür flaglayında zararınıda görün hadi bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri