Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] iyi de hocam orda youtube un devreye girmesi lazım o tür şeylere izin vermemek adına sistem geliştirmesi laızm bu durumda quizin suçu ne ki ?

youtubeye alternatif bir rakip olmadığı sürece kafasına göre politika değiştirir,her geçen gün zorlaştırır. şu daiymotion vs. sitelerin atağ kalkma zamanı. telfsiz,flagsız bir site lazım :) o zaman görür youtube artistlik yapmayı

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] iyi de hocam orda youtube un devreye girmesi lazım o tür şeylere izin vermemek adına sistem geliştirmesi laızm bu durumda quizin suçu ne ki ?
Quizin hiç suçu yok zaten arada kalan o oluyor. Suç bu halti yiyip, tek bir kategori bile gelistirmeden günlük şu kadar su kadar kanal açıyorum diyen dengesizler ve bunları yt dünyasına kazandıran bizlerde.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olayın bi yandan daha b.ktan durumu var ki YT daha sahte telif, sahte flaga çözüm bulamadı sorunsuz kanalı durduk yere uçuruyolar ona bi şey yok kural koymaya gelince hemen yaz kızım iyice sapıttı bunlar

Çok ilginç ya. İnsanlar Youtube'un kar etmediğini ilk defa benden duyuyorlar bir de zevzeklik ediyorlar. 1000 mesajları var Youtube'un kar edememe kronik sorununu duymamışlar bile.

herşey için teşekkürler Quiz,adamlar dibine kadar ödedi şimdiye kadar..kim ne derse desin :)

Hayırlısı olsun. Youtube'u çöplük olmaktan kurtarmaya çalışıyorlar.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] aynen hocam helal olsun sonuna kadar bu saatten sonra kapananları partnerden atsınlar ve kapananları ödemesede razıyım ben cidden helal olsun. [MENTION=30215]mcugunuskem[/MENTION] hocam youtube kazanmaz olurmu yahu youtube u ilk açtıgınızda ana sayfada koskocamana ekranda reklam gelir o en basit örneği ayrıca bizdende kazanıyorlar

Çok ilginç ya. İnsanlar Youtube'un kar etmediğini ilk defa benden duyuyorlar bir de zevzeklik ediyorlar. 1000 mesajları var Youtube'un kar edememe kronik sorununu duymamışlar bile.

Ya allah askina attığın makalede 2013 yilinda 3 bilion dolar olan gelirini 2014 yılında yıllık 4 biliona çıkardığını söylüyor bu kazanmadığını mı gösteriyor sana

Valla ben de diyorum hep kardeş, hayvan gibi şi yapıyorlar google a para kalmıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yt nin para kazanmadığı yönünde bir makale bende okumuştum sanırım.
Ama konu bu değil konu partnerlerde bu sorun varken ne yapacağımız

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri