Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

@mirzax114 işleri güçleri ortalığı karıştırmak onların. her yeni güncelleştirme geldiğinde ortalığı yıkıyorlar yok spam bitti yok yandık falan. milletin canını sıkmaktan başka bir işe yaramıyorlar. bence modlar youtube bitti spam bitti lafını kullananları banlasın bundan sonra :D

özgün kanal barındırmayan partnerler batacak. Bu politikada değişiklik olur yakında.

Bu kural gelirse herkes Adsense'e döner.Yt'den indirip atma işlemi biter.Herkes bot veya renderla geçmeye çalışır.

hiç bir mesajımda hakaret etmemişim.bir daha da uyarmam

ilk mesajın nasıl saçma ve ciddiye alınmayacak bir adam oldugunu ortaya koyuyor zaten ...
ayrıca ceyo nun yedi cücelerinden biri gibi konuşuyorsun :D

Ben başından beri bir kol olarak Youtube kar etmiyor dedim. Google'ı karıştırmadım. Okumadıysan hiç girme araya.

Google da rahatsız. YT CEO'su değişebilir deniyor.

yav bırakın bu boş muhabbetleri kaç kere youtube un yönetim kurulu toplantısına katıldın.İki tane iktisat terimiyle piyasa geyiğiyle burda ciddiye alınmayı bekliyorsun,sana mı düştü youtube un plan politikası.

tamam hocam sen biliyosun anlat biz. birde freedomun hubu olan birine sordum dedin ya. o nerden biliyormuş attıklarını belki o atmıştır doğru :D hey Allahım ya :d :d

bak bu mesajından daha az rahatsız oldum. olabilir o adam da yanlış bilebilir. benim olayım onların da haberinin olması.

Ya o değilde benim aklıma bişey takıldı şimdi bu kurallar 1 eylülden itibaren geçerli olacak şimdi biz kanallarımızı quize sokalımmı sokmayalımmı ne tür değişiklikler gelir ? para ödememe gibi lüksü olabilirmi

Elde ettigi gelirleri dahada buyumek icin harcadigi icin zarara giriyomus he canim he. Gram ekonomi bilgisi olmayan adamlar yotobo zororo gororo diyor.

Banlama işlemi tamamlandı.
mission accomplished

Adam diyor ki bizden kar ediyor ne diye spamı engellesin. Ona bakarsan büyük şirketler kar ettikleri halde elamanlarını işten çıkarıyor. Aslında her elamanın x katma edeğeri var sizin mantığınızla milyon tane işçi çalıştırsın karını arttırsın. Bu işler öyle olmuyor büyük şirketler optimumda yani kar etmeden çalışır. şirketler her elaman çıkardığında veya üretim maliyetini düşürdüğünde kar oranları yükselir. Biz de youtube un elemanları olduğumuz düşünürse adamlar iş gücünü azaltarak kar arttırmaya gidecekler. Yani bazıları yakında bu işi burakacak rendercılar falan kalacak piyasada.

Beyler bırakalım muhasebeciliği bu duyuru kime kimlere gelmiş ne zaman gelmiş mesajları okuyorum göremedim!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri