Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

quiz yetkilisini bulun arkadaşlar hemen felaket senaryoları yazmayalım adamlar belki göndermesi zorunlu bir prosodür atıyor ama kağıt üzerinde kalacak her şey. burada life'in yetkilisiyim diye dolaşan bir rus dayı vardı çağırın onu gelsin ifadesini alalım.

bu güncelleme hiç gerçekçi değil elbet quize kanal sokanlar ve devamında spam yapanlar olacaktır. Ne yani şimdi o spam kanallar kapanırsa partnerler kapatılacak mı? Panik yapmayalım böyle bir şeyin realize olacağını sanmıyorum.

Sadece göz korkutmak için değiştirilmiş bir poliçe olabilir mi acaba? Şu ana kadar da Youtube'un sınırlamaları/kısıtlamaları vardı mcn'ler üzerinde. Kimsenin ipleyeceğini düşünmüyorum ama görücez.

150 Bin Kanaldan 50 bini kapandı diyelim Quiz youtube iş ortaklığından atılacak mı ? Bu sorunun cevabı Tabiki hayır.Burada bahsi gecen olay sanırım tek tek inceleme ile alınacak buna kabul ettirmekte cok zor olmasa gerek ha yok işte en az 50 özgün video olacak 3000 abone 50 K izlenme gibi bir lmit getirirse Quiz işte o zmn sıkıntı :)

bu güncelleme hiç gerçekçi değil elbet quize kanal sokanlar ve devamında spam yapan olacaktır. Ne yani şimdi o spam kanallar kapanırsa partnerler kapatılacak mı? Panik yapmayalım böyle bir şeyin realize olacağını sanmıyorum.

konuyu açan arkadaş zaten rec mi hub mu ne zımbırtıysa ondan var elinde.

ana partneri ona o mesajı göndermiş o da gelip direk burda veryansın etmiş :D

sonrası forum ahalisinin durumu görüyoruz işte :D

partnerlere her gün onbiner kanal başvuru yapalım hadi manuel incelesinler bakayım. fasa fiso dert etmeyelim...

Haziran 14 de buyuk Güncelleme geliyodu partner bitiyordu adsense candi. Yeni partner arayışları basladi. Eski konular hortladı. Bunu suanda tartismanin anlamı yok kimsenin buna engel olma ihtimali de olmadıgı icin. Güncelleme gelsin sonra bakalim. Danışıklı dovus var ortada. Yt her zaman legal olmaya Çalışacak bizde acik bulacaz.

Ben inanmiyorum artik boyle seylere hatırlayan hatırlar 2014un sonunda, martta partnere ünlem gelicek dendi referans yine bir partnerdi ama bir sey olmadi

bu güncelleme hiç gerçekçi değil elbet quize kanal sokanlar ve devamında spam yapanlar olacaktır. Ne yani şimdi o spam kanallar kapanırsa partnerler kapatılacak mı? Panik yapmayalım böyle bir şeyin realize olacağını sanmıyorum.

Partner kapatilacak diye bi durum soz konusu degil. Sadece bazi ozellikleri kisitlanir. Fakat quiz zaten 300 kanal kapanmasini riske atmaz eger bu kural gercekten devreye giriyorsa 1 Eylul itibariyle. En basitinden tek ihtar yemis kanallari aninda temizlerler.

Partner kapatilacak diye bi durum soz konusu degil. Sadece bazi ozellikleri kisitlanir. Fakat quiz zaten 300 kanal kapanmasini riske atmaz eger bu kural gercekten devreye giriyorsa 1 Eylul itibariyle. En basitinden tek ihtar yemis kanallari aninda temizlerler.

İnşallah böyle olur. Tek değil de iki ihtarlılar temizlense. Bundan sonra da ikinci ihtarı alanı atsa gelirim yarıya düşer ama sıfırlanmaz.

şimdi tek dashboardda mı 300 kanal kapanması olursa bir aylık hesabı fesh edeceğiz diyorlar. bir kere adamların derdi nedir kimsenin anladığını sanmıyorum :) bu nedenle forumda gezen life yetkilisi rus dayıyı çağırın soralım yada direk quiz yetkilisine ulaşabilecek olan varsa ulaşsın.

şimdi tek dashboardda mı 300 kanal kapanması olursa bir aylık hesabı fesh edeceğiz diyorlar. bir kere adamların derdi nedir kimsenin anladığını sanmıyorum :) bu nedenle forumda gezen life yetkilisi rus dayıyı çağırın soralım yada direk quiz yetkilisine ulaşabilecek olan varsa ulaşsın.

Yahu dashboard falan degil. Kim nereden cikartiyor dashboardi? MCN'ye bagli 300 kanaldan bahsediliyor.

Ya zaten günde 300den fazla kanal kapanır şuan quiz'de. Kaç bin tane kanal barındırıyor valla. Çok saçma işler çıkartıyorlar gene. Youtube kendi yazılımsalını değiştirsin , o 301'ciler için.

lanet olası federaller :D

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] toptan diyorsun yani koca partner de 300 kanal limiti koymuşlar. freedom spam bağlayan yoktur ama orada bile 3k dan aşağı kanal kapanmıyordur.

---------- Spam Engelliyici 09:41 ---------- Önceki Mesaj 09:40 ----------

böyle bir şeyin olması mümkün değil.

hatırlarsanız quiz zamanında tek ihtar geldi mi direk şutlardı. tv showları dizileri girdikten 1 2 gün sonra atardı. quiz kanalları bazı arkadaşlar 50 tl den satıyordu :D unutmadık

quiz akıllılık yapıp bunları bozdu ve sürekli kanal aldı şuan belkide eski sistemine geri dönecektir bunu bilemeyiz tabi sadece varsayım. bekleyip görüceğiz şuan benim yaptığım gibi ortaya bir şeyler atmak boşa laf kalabalığı olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri