Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

benim panelde 300 kanal yok,olanlar düşünsün...

heüheüheü şaka yaptım :D sorun belli de ilk önce 301 ve izlenim çekenleri,fl....atanları temizleseler zaten temiz çalışanlar kalır geriye.

yaa quiz'in bir huyu var oda kuralları 10-12 gün deniyor baktı millet kendini çekiyor hemen kuralları geri çekiyor.... buda geri çekilir 15 eylül gibi :D

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] kibrine bakılırsa sen çok biliyorsun herhalde bi anlat mailin arka yüzünü bizde bilelim.

Youtube partnere nasıl böyle bir kural koyabilir ki? Partnerin youtube a erişimini engelleyebilirler mi ki?

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] 1 Eylule 25 gun var, er gec gorecegiz zaten. Ama o yazida yazan MCN basina ayda 300 3 ayda 1000 kanal siniri var.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] Şimdi biz 1 eylüle kadar kanal bağlayabilirmiyiz bağlı kanalları er yada geç ödemek zorundamı ben onun derdindeyim gerekirse 1 eylüle kadar kanal bağlarız öderse ondan sonra dediğiniz gbi olursa başka arayışlara gireriz şimdiden quizi bırakırsak 1 eylülde bişey değişmezse kafamızı duvara vurabiliriz :D

alim shartlari degishilecek o zaman. normal kanali 1000 izlenim 10 subsla bagladik diyelim. ya olsun 5 min yapsinlar yine 500 kanal bagladim. sonrasinda 500-nede spam yaptim diyelim. MCN-i kapaticaklarmi ? Rakip shirketler 1-1ni batirir bu yontemle olmaz boyle ish :) .

1000 den fazla kapanan kanalı olan mnclere ne olacak bu durumda?

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] toptan diyorsun yani koca partner de 300 kanal limiti koymuşlar. freedom spam bağlayan yoktur ama orada bile 3k dan aşağı kanal kapanmıyordur.

---------- Spam Engelliyici 09:41 ---------- Önceki Mesaj 09:40 ----------

böyle bir şeyin olması mümkün değil.

spamcılar için mümkün değil tabi ki. ama özgün bir kanalın kapanması mümkün değil bence :D ayda 300 tane özgün kanal kapanacak ? çok saçma öyle bir şey olursa youtube kendi içinde sorun yaşamaya başlar

yaa quiz'in bir huyu var oda kuralları 10-12 gün deniyor baktı millet kendini çekiyor hemen kuralları geri çekiyor.... buda geri çekilir 15 eylül gibi :D

kuralları quiz koymuyor youtube koyuyor

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] bunun kibirle bi alakasi yok okumakla alakası var bundan 1 ay önce iricomdanda geldi aynı mail muslera hocam yanlıs hatırlamıosam bbtv nin altıydı onada gelmiş mail quiz de hatırlarsanız gecen ay artık ağina katılan kanallar için farklı kurallarin gecerli olacagını soylemiş eski kanallarin bundan etkilenmeyecegini belirtmişti... "Making long story short, MCNs are not allowed to have over 300 suspended channels a month. Please, keep in mind all types of strikes count: copyright strikes, spam strikes, community guidance strikes etc.
Uzun lafın kısası MCN'lere ayda 300'den fazla kapanan kanal sahibi olmaya izin verilmiyor. Lütfen aklınızda tutun, tüm ihtarlar sayılmaktadır: telif, spam, topluluk ihlali ihtarları vb."

Eğer quize ayda 300 ve üstü kanal kapanmayacak kuralı geldiyse hepimize geçmiş olsun.

koca partner'e 300 sınır koymuş olamazlar heralde. o zaman kapanan kanalların ödemesini falan unutalım eylülden sonra. 2. telifi gördüğüm gibi silerim tüm videoları artık

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] şimdi anlat bilelim bizde sormayalım. şimdi iricom da aynı olayı yaşadım diyorsun sonuç ne oldu ? ama hala söylediğin 300 kuralı partnerler açısından uygulanabilir görmediğim için acaba lokal olarak yorumlamak istiyorum. kimse aweshomes'e kanal bağlamıyor orada bile 500 600 kanal kapanıyordur. en basit freedom ya freedomla çalışan varsa bilmem aramız da ama rahat 3 4k kanal kapanıyordur.

Beyler sunu anlayalim artik. Bu kurallari quiz degil youtube kendisi koyuyor. Youtubea gorede networklarda ayda 300 kanal kapanmasi cok anormal bisey cunku adamlar networklara acik acik sadece ozgun kanal almalarini soyluyor. Adsense ile zaten kendileri ilgileniyolar.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] yav ben sana ne anlatıyım adam tarih vermiş eylülden itibaren geçerli olacak birşey zamanla gorecegız ne olup ne olmayacagını ... ha düşüncemi soruyosan bu konuda 300 kanal buyuk yaptırım bırak awe yi fullscreende bile aylık binden fazla kanal kapanıyodur tahminimce kendilerine çeki düzen vermesi ve kanal alım kriterlerini artırmalarini dolaylı yoldan yaptırmak ıstemısler . bu mail sana gelmiş olsa 1k ızlenım le alıyosan 5k ızlenımle almaya baslarsın kanallari otomatik alıyosan artık inceleyip alırsın . iricomda bunu uyguladı zaten suan 20 abone 2k izlenim ile alıyor eskiden 1 video olsa alırdı

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] youtube bıraksın o ayakları hocam normal değilmiş özgün kanalları da çatır çatır kapattırıyorlar eminim ki quizin %100 ü özgün olsa yinede 300 den fazla kanal kapanır daha geçenlerde duyduk böyle bi olayı ndng enes baturmuydu neydi 500k aboneli kanalını kapattılar başka kanallarımı kapatamayacaklar

neyse ben işime bakayım, konu açan arkadaş piyasada yok,yetkili abimiz rusyada,konu başlığı genel ama quiz'e açılmış,mail kime geldi belli değil,ne zaman geldi o da belli değil,geçen aylardaki gibi varsayımlarla konuşup duruyoruz,quiz kanallar 10 gün 20 liradan satılır sonra 10a düşer hayırlısı bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri