neden türkçede çıkmıyor ingilizcede çıkıyor orayı anlamadım
Turkce cevirisiyle ilgilenen yetkililer zahmet edip cevirememislerdir henuz. Cunku ingilizcesinede yeni eklendi o kisim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neden türkçede çıkmıyor ingilizcede çıkıyor orayı anlamadım
Dili ingilizce yap.
---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------
Hayir quiz tavsiye veriyor bu tarz seyleri yazmayin kanallarinizin spamdan kapanmasina sebep olur diye.
Hocam eski kanallara dokunurlar mı sizce peki?[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] bu saatten sonra yapabilir
yeri gelmişken soruyum. kapanan ve ödemesi alınan kanalları nasıl dasboarddan silebiliriz. yararı olurmu yeni güncelleme gelince.
Kanallar kısmına girip detach dı sanırım ona tıklıcaksın kanalı seçtikten sonra. Sana ödeme yöntemi soracak sende kafana göre bir paypal maili falan gireceksin. Başka şekilde silinmiyor..
Bir daha düşündümde bundan hiç bir çıkmaz. Eğer böyle katı kurallar işleseydi şimdiye kadar mn gibi yada awe gibi rezil partnerler çoktan kapanırdı..
Sadece QUİZ e özel sanırım zoomin de falan öyle bir uyarı gelmemiş hubluğu olan bazı arkadaşlar öyle söylediler...
Nereden sordunuz?Bu soruyu Recstudios yetkilisine sordum, evet böyle birşey 1 eylülde gelicek dedi. Sonuç olarak şartlar ağırlaşacak, partnerler alım yaparken daha tedbirli davranıcaklar, budur başka birşey yok.
Ben olsam, kışa hazırlığımı yaparım. Stoklayan stoklasın.
Nereden sordunuz?
Mobilden yazildi.
Kişisel mailden, tanıyorum çünkü.
kardeş sadece şartlarmı değişecekmiş eski kanalları partnerden atma vs gibi bi durum varmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.