Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

Dili ingilizce yap.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Hayir quiz tavsiye veriyor bu tarz seyleri yazmayin kanallarinizin spamdan kapanmasina sebep olur diye.

Anladım hocam sağ olun :) Yani biz başlığa Full Episode ekliyoruz diye quiz çıkarmaz ağdan parayı ödememezlik yapmaz?

Kapanan kanal ödemeleri hakkında bilgisi olan varmı ödemeye devam ediçeklermı ?

anladığım kadarıyla quizin huylandığı olay yeni bağlanan kanalların kapanması hem kendisi kazanamıyor hem de ceza olarak kendine dönüyor. aslında ceza ödemekten korkmuyor sadece kendi sistemlerin de bir süre kalmasını istiyor. bu nedenle kanal alımların da manuel değil de otomatik kendi denetim mekanizmasını yapacaklar.

bana kalırsa quiz parayı seviyor eğer yeni politikasın da kazanç düşerse eski sistemine geri döner ha dönmese de doğru dürüst spam kurallarına dikkat edilerek açılan kanallara bir zorluk çıkarmayacağını belirtiyor zaten. yani öyle aman aman bir durum yok. bu durum sadece bas geç kopyala salla gitsin çalışanları zorlar.

yeri gelmişken soruyum. kapanan ve ödemesi alınan kanalları nasıl dasboarddan silebiliriz. yararı olurmu yeni güncelleme gelince.

dün bakmıştım bende paneldeki mesaja,şahsi tahminim eski kanallarıda içeren bi uyarı oldugu yönde.1 ay süremiz var filan yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,bu süre eldeki kanalları düzenlemek içindir bence.

yeri gelmişken soruyum. kapanan ve ödemesi alınan kanalları nasıl dasboarddan silebiliriz. yararı olurmu yeni güncelleme gelince.

Kanallar kısmına girip detach dı sanırım ona tıklıcaksın kanalı seçtikten sonra. Sana ödeme yöntemi soracak sende kafana göre bir paypal maili falan gireceksin. Başka şekilde silinmiyor..

Bir daha düşündümde bundan hiç bir çıkmaz. Eğer böyle katı kurallar işleseydi şimdiye kadar mn gibi yada awe gibi rezil partnerler çoktan kapanırdı..

Gene bir cacık olacağı yok. Paraların üstüne yatan MN ve Awe gibi partnerlere youtube herhangi bir şey yapmadıysa [MENTION=10960]fth[/MENTION] dediği gibi, bir şey olacağı yok. Şartlar biraz ağırlaşabilir bundan başka bir şey olmaz.

Kanallar kısmına girip detach dı sanırım ona tıklıcaksın kanalı seçtikten sonra. Sana ödeme yöntemi soracak sende kafana göre bir paypal maili falan gireceksin. Başka şekilde silinmiyor..

Bir daha düşündümde bundan hiç bir çıkmaz. Eğer böyle katı kurallar işleseydi şimdiye kadar mn gibi yada awe gibi rezil partnerler çoktan kapanırdı..

inşallah dediğiniz gibi olur hocam. yadeyse spam yapsak bile karşılığını alamayacaz gibi bundan sonra.

Sadece QUİZ e özel sanırım zoomin de falan öyle bir uyarı gelmemiş hubluğu olan bazı arkadaşlar öyle söylediler...

Ulan millet nasıl psikolojilere girmiş :D Bende adım kadar eminim gene pek bir cacık olacağı yok neredeyse 2 ayda bir aynı muhabbet çıkıyor ve çoğu kişide yt işi bitti diye pırtlıyor aralardan

Bu soruyu Recstudios yetkilisine sordum, evet böyle birşey 1 eylülde gelicek dedi. Sonuç olarak şartlar ağırlaşacak, partnerler alım yaparken daha tedbirli davranıcaklar, budur başka birşey yok.

Ben olsam, kışa hazırlığımı yaparım. Stoklayan stoklasın.

Bu soruyu Recstudios yetkilisine sordum, evet böyle birşey 1 eylülde gelicek dedi. Sonuç olarak şartlar ağırlaşacak, partnerler alım yaparken daha tedbirli davranıcaklar, budur başka birşey yok.

Ben olsam, kışa hazırlığımı yaparım. Stoklayan stoklasın.
Nereden sordunuz?

Mobilden yazildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri