Youtube'un Yeni ÜNLEM Yöntemi DEVREDE !

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Eylem yapalım miting kuralım kahrolsun youtube diye bağralım sokaklarda belki sorunumuz çözülür :D

dün geceden beri bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? benim sadece 1 tane geldi? azalma var sanki

%100 özgün videoma 1 hafta sonra ünlem geldi hak talep ettim bu sefer oyun firmasından aldığınız izin belgesini oyun adını filan yazın diye mail geldi :D

bende kapadım para kazanmasını :D

hahaha komediye bak ya :D

benden de kullandığım office programının lisansını vs... bir ton şey istedi. tabi vazgeçtim sonra, sildim videoyu. her şeye tamam da, kıytırık power point için lisans istemesine çok güldüm. şirket miyim ben ya, nerden bulucam office programının lisansını :D office programını alacak kadar param olsa uğraşmam youtube'la filan.

kısacası itiraz işi zor arkadaşlar. özgün çalışsanız bile bulaşmayın, pişman olursunuz. youtube işleri gittikçe zorlaştırıyor. bakalım bizi nasıl günler bekliyor :)

Arkadas videonun unlemlenmesi hakkinda mail gelmeyen var mi, demek istedigim video unlem olmus ama uyari maili gelmemis olan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 aydır ilk defa bir sorunla karşılaştım youtube'ta, bana da ünlem geldi şimdi sildim videoyu. Bakalım devamı gelecek mi 4000 izlenmişti çok değildi ama hızlı artıyordu.

En çok izlenen videolarım toplu olarak geliyor arada. Yüksek izlenmeye ulaştığı an ünlem geliyor. !

İzlenmeyle alakasi yok . En az hit alan videoma da en cok hit alan videoma da ! Geldi . Kanalin kazanci yari yariya dustu . Nasil kurtulacaz bundan acaba

19 tane videoma suanda ünlem gelmiş offfff :(((

---------- Mesaj saat 12:57:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:53:34 civarında gönderildi. ----------

ünlem gelen videolar acaba kazandırdıgı miktarı ay sonu alabılıyormuyuz ?

19 tane videoma suanda ünlem gelmiş offfff :(((

---------- Mesaj saat 12:57:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:53:34 civarında gönderildi. ----------

ünlem gelen videolar acaba kazandırdıgı miktarı ay sonu alabılıyormuyuz ?

evet alabiliyorsun.

Videolarım 1500 izlenimi geçince otomatik geliyor büyük ihtimal adamlar seriye bağladı, bende artık silmek yerine itirazda bulundum hepsi soru işartei bekliyordur kaç haftadır.
Her ünlem gönderdiklerinde beni silcek sandılar herhalde.

unlemler bugun basladi yine.. eskiden her ay basi ve sonu olurdu.. simdi her an gelebilir diye tirsiyor insan..

ünlem gelen videonun kazandırdığı parayı alabiliyormuyuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri