Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar youtubeye başlamayı düşünüyorum ekipman ve bilgisayarda sıkıntı yok. Ne gibi videolar çekmeliyim nasıl büyürüm? bu konuda beni aydınlatır mısınız?
bence dizileri vs. yorumlarsan ve diksiyonun iyiyse gerçekten güzel yerlere gelebilirsin. hem dizileri yorumlayarak onların etiketlerini vs. kullanabileceksin. ben hızlıca yükselirsin diye düşünüyorum
Öncelikle kimsin hocam
Yaş,meslek, hobilerin...vb. nelerdir ?
Seni tanımadan soruya cevap vermek sağlıklı değil
19 yaşındayım hobilerim arabalar. Mesleğim sosyal medya uzmanlığı ve Ceo'luk
bir şirket, ya da acentenin en üst dereceli yöneticisiniz yani CEO dediginize göre (SEO Demek istedin sanırım), bide bu arada herkes sosyal medya uzmanıdır gidiyor akıl sır erdiremedim
sosyal medya uzmanısınız ama Youtube'a yazmayı bilmiyorsunuz
Soruna cevap vercek olursak hobilerin arabalar ise o yönde özgün içerik üretmelisiniz.
hayır Ceo'yum baba şirketi mevcut. Ek olarak sosyal medya uzmanıyım ajanslarla çalışmaktayım.
araba demişken...
car crash,funny iyi kategorilerdir...
araba demişken...
araba demişken...
hocam ben de makina mühendisiyim kurumsal bir firmada orta düzey yöneticiyim ceoluk tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız? misal firmamda iş akış planı hazırlıyorum, satın almacım yeni diyelim. makinalarımda termoplastik kablo kullanıyorum ama bunun 4-5 çeşidi var. yalın üretim yapıyorum montajda tam kablo kısmına geldim siparişim de kapıdan içeriye girdi fakat yanlış kablo siparişi vermiş satın almacım yeni olduğu için. adam diyor ki yeni sipariş geçsen 3 güne ben malı anca tedarik eder sana iletirim termin sürem 3 gün. fabrikada montaj kısmı durmuş durumda. bana bu krizi çözebilir misiniz engin tecrübelerinizle
hocam ben de makina mühendisiyim kurumsal bir firmada orta düzey yöneticiyim ceoluk tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız? misal firmamda iş akış planı hazırlıyorum, satın almacım yeni diyelim. makinalarımda termoplastik kablo kullanıyorum ama bunun 4-5 çeşidi var. yalın üretim yapıyorum montajda tam kablo kısmına geldim siparişim de kapıdan içeriye girdi fakat yanlış kablo siparişi vermiş satın almacım yeni olduğu için. adam diyor ki yeni sipariş geçsen 3 güne ben malı anca tedarik eder sana iletirim termin sürem 3 gün. fabrikada montaj kısmı durmuş durumda. bana bu krizi çözebilir misiniz engin tecrübelerinizle
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.