Youtubeye Nasil Video Yüklüyorsunuz

• Kullanıcı GOKTURK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKTURK

Yasaklanmış
Arkadaslar Youtubeye video yüklerken hangi botu veya vpsyi kullaniyorsunuz.

Kullandigim bot ile 3-4 saate 100 video anca atabiliyorum daha hizli bir şekilde nasil atabilirim ...

Aynen videoları vps kullanmama rağmen yavaş atıyor. Upload programlarını deniyorum mükerrer yükleme diyor hata veriyor videolarda. Hızlı yok mu kullanabileceğimiz upload için program?

ytkazan botu tavsiye ederim. gerçekten çok hızlı. 100 videoyu 20 dk içinden atarsın 20 dk bile çok yani.

ytkazan botu tavsiye ederim. gerçekten çok hızlı. 100 videoyu 20 dk içinden atarsın 20 dk bile çok yani.

şaka yapıyorsun galiba 20 dk da degil 3 saate atsa amin diyecem böyle yavaş bot görmedim ben saat 12:01 de 200 adet videoyu seçtim suan saat 16:32 yüklenen video 138 videoların uzunlugu 1-10dk arasi çogunlukla 3 dk lik videolar aldigima pişmanim botu

valla 100 video yükledim 2 saat önce 15 dk falan çekti. sen ne yüklüyosunki öyle kaç dklık videolar?

valla 100 video yükledim 2 saat önce 15 dk falan çekti. sen ne yüklüyosunki öyle kaç dklık videolar?

yükledigim videolar 3-5 dklik arada 10dklikda var ama çogu 3-4 dklik android videolar

---------- Mesaj saat 16:36:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:36:15 civarında gönderildi. ----------

3-4 saatte 2K dan fazla video attığım oluyor VDS ile. Herhangi bir bot kullanmıyorum.

kullandiginiz vds nin linki atma sansiniz varmi satin aldiginiz yerden

şaka yapıyorsun galiba 20 dk da degil 3 saate atsa amin diyecem böyle yavaş bot görmedim ben saat 12:01 de 200 adet videoyu seçtim suan saat 16:32 yüklenen video 138 videoların uzunlugu 1-10dk arasi çogunlukla 3 dk lik videolar aldigima pişmanim botu

Anlayadaığınız nokta nedir bilemiyorum. Ancak konumda da belirttiğim gibi Ytkazan ile Youtube a 3 ayda 2 MİLYON (Şuan Tam sayı = 2,009,587 video )videoyu yüklendi.

Sunucu Hızlarımız Son derece yüksektir. Kullanım çokluğu nedeni ile size düşen hızda sınırlanmaktadır. Bunun normal olduğuda aşikardır.

üstelik kanalınıza baktığımda ise çoğunluğunun 8 dakika olduğu gördüm.
5dakikadan kısa süre olan videoların sayısı en fazla 20 tanedir.
üstelik 720p videolar.

Tamam beğenmemiş olabilirsiniz. beğendirmek zorunda değilim ancak Karalama yaparken dahi GERÇEKÇİ olunuz.

Anlayadaığınız nokta nedir bilemiyorum. Ancak konumda da belirttiğim gibi Ytkazan ile Youtube a 3 ayda 2 MİLYON (Şuan Tam sayı = 2,009,587 video )videoyu yüklendi.

Sunucu Hızlarımız Son derece yüksektir. Kullanım çokluğu nedeni ile size düşen hızda sınırlanmaktadır. Bunun normal olduğuda aşikardır.

üstelik kanalınıza baktığımda ise çoğunluğunun 8 dakika olduğu gördüm.
5dakikadan kısa süre olan videoların sayısı en fazla 20 tanedir.
üstelik 720p videolar.

Tamam beğenmemiş olabilirsiniz. beğendirmek zorunda değilim ancak Karalama yaparken dahi GERÇEKÇİ olunuz.

dostum herkez yorumu kendine burada karalama yapmıyorum verdim sana kanal linki bak ben 720 p miş şuymuş buymuş anlamam botu aldim ilk 1 hafta yükleme yapıyordu dogru düzgün ozamanda aynı videolardan yüklüyordum son 15gündür bot böyle bundan sonra botu alacak arkadaslarin botun nasil oldugunu bilmeleri gereklidir baskalarına göre iyi baskalarına göre kötü dür burada karalama yok anlican ben yorumumu belirtmişim görmüyormusun adam 3-4 saate 2k video atiyormus ben 4.30 saate 130 videoyu zor attim botla burada şimdi karalamami var.Eger bir şey satiyorsan butür yorumları kaldırman gerekir.biz saten hep mağdur olan taraftayiz

dostum herkez yorumu kendine burada karalama yapmıyorum verdim sana kanal linki bak ben 720 p miş şuymuş buymuş anlamam botu aldim ilk 1 hafta yükleme yapıyordu dogru düzgün ozamanda aynı videolardan yüklüyordum son 15gündür bot böyle bundan sonra botu alacak arkadaslarin botun nasil oldugunu bilmeleri gereklidir baskalarına göre iyi baskalarına göre kötü dür burada karalama yok anlican ben yorumumu belirtmişim görmüyormusun adam 3-4 saate 2k video atiyormus ben 4.30 saate 130 videoyu zor attim botla burada şimdi karalamami var.Eger bir şey satiyorsan butür yorumları kaldırman gerekir.biz saten hep mağdur olan taraftayiz

bak ben 720 p miş şuymuş buymuş anlamam

Bu lafınızdan sonra size benim diyecek birşeyim olabilir mi :) Yolunuz açık ola

bak ben 720 p miş şuymuş buymuş anlamam

Bu lafınızdan sonra size benim diyecek birşeyim olabilir mi :) Yolunuz açık ola
senin yolun açık olsun dostum nasilsa benim gibi keriz çok kurarsın bi sunucuya botu 300 kişi ayni sunucudan yükleme yapar sende keyfine bakarsın baksana 15 liradan 25 liraya çikartmisin fiyati keriz çok nasilsa..hadi eyw

Bundan sonra sadece [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] den bot alırım başka kimseden bot almam adam yapıor abi hem emek verıor hemde en güzelini yapıyor bence ytkazandan spam yediğimi düşünüyordum bir ara tabi bilgim artınca (yeniyim diyebilirim bu işlerde) spammın genel sebeblerini araştırdım ve anladımki rigobert botundan değil adam botu yapmış güzel işliyor 200 tl verdim hiç memnun değil daha ucuza rigobertden aldım memnunum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri