Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ytkazan botu tavsiye ederim. gerçekten çok hızlı. 100 videoyu 20 dk içinden atarsın 20 dk bile çok yani.
valla 100 video yükledim 2 saat önce 15 dk falan çekti. sen ne yüklüyosunki öyle kaç dklık videolar?
3-4 saatte 2K dan fazla video attığım oluyor VDS ile. Herhangi bir bot kullanmıyorum.
3-4 saatte 2K dan fazla video attığım oluyor VDS ile. Herhangi bir bot kullanmıyorum.
ytkazan botu tavsiye ederim. gerçekten çok hızlı. 100 videoyu 20 dk içinden atarsın 20 dk bile çok yani.
şaka yapıyorsun galiba 20 dk da degil 3 saate atsa amin diyecem böyle yavaş bot görmedim ben saat 12:01 de 200 adet videoyu seçtim suan saat 16:32 yüklenen video 138 videoların uzunlugu 1-10dk arasi çogunlukla 3 dk lik videolar aldigima pişmanim botu
Anlayadaığınız nokta nedir bilemiyorum. Ancak konumda da belirttiğim gibi Ytkazan ile Youtube a 3 ayda 2 MİLYON (Şuan Tam sayı = 2,009,587 video )videoyu yüklendi.
Sunucu Hızlarımız Son derece yüksektir. Kullanım çokluğu nedeni ile size düşen hızda sınırlanmaktadır. Bunun normal olduğuda aşikardır.
üstelik kanalınıza baktığımda ise çoğunluğunun 8 dakika olduğu gördüm.
5dakikadan kısa süre olan videoların sayısı en fazla 20 tanedir.
üstelik 720p videolar.
Tamam beğenmemiş olabilirsiniz. beğendirmek zorunda değilim ancak Karalama yaparken dahi GERÇEKÇİ olunuz.
dostum herkez yorumu kendine burada karalama yapmıyorum verdim sana kanal linki bak ben 720 p miş şuymuş buymuş anlamam botu aldim ilk 1 hafta yükleme yapıyordu dogru düzgün ozamanda aynı videolardan yüklüyordum son 15gündür bot böyle bundan sonra botu alacak arkadaslarin botun nasil oldugunu bilmeleri gereklidir baskalarına göre iyi baskalarına göre kötü dür burada karalama yok anlican ben yorumumu belirtmişim görmüyormusun adam 3-4 saate 2k video atiyormus ben 4.30 saate 130 videoyu zor attim botla burada şimdi karalamami var.Eger bir şey satiyorsan butür yorumları kaldırman gerekir.biz saten hep mağdur olan taraftayiz
senin yolun açık olsun dostum nasilsa benim gibi keriz çok kurarsın bi sunucuya botu 300 kişi ayni sunucudan yükleme yapar sende keyfine bakarsın baksana 15 liradan 25 liraya çikartmisin fiyati keriz çok nasilsa..hadi eywbak ben 720 p miş şuymuş buymuş anlamam
Bu lafınızdan sonra size benim diyecek birşeyim olabilir miYolunuz açık ola
kendisini keriz diye adlandırmak. ne kadar tuhaf insanlar
Cem Yılmaz | And somebody else's lover - YouTube
izle ve demek isteiklerimi anla
@xsonx Güle güle kullan hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.