Youtubeyi Bırakacağım Galiba..

Hocam herkesin kendine göre taktiği var sen daha bulamamışsın kendi taktiğini :) bulan emin ol ki kazanıyor :) Kanallarına fazla yüklenme :)

Senin yaşlarındakiler, okuluyla,hocalarıyla,dersleriyle, kız arkadaşlarıyla, hatta zevk veren online oyunlarla vakitlerini geçirirler bence senin hayatı dolu dolu yaşama yaşların, youtube yi bir kenara bırak hayatına yoğunlaş daha sonra ne kadar zamanımı harcamışım boş yere diyip üzüntüye kapılırsın arkadaşlarını düşün yaşıtlarını düşün onlar gibi hayatın tadını çıkart, bu youtube denen şey hep burada özgün oldukdan sonra her türlü döndürürsün fakat hayat akıp gidiyor giden zaman geri gelmiyor ve senin hayatı dolu dolu yaşama zamanların, bu spam olayı zaten başlı başına stresli bir iş, liseyi bitirip üniversite okuyacaksın daha iyi yerlerde okuman için derslerine yoğunlaşman lazım, sadece kendin karar verirsin, yerinde olsam ki olamam fakat olsam normal günlük hayatıma devam ederken yapmakdan zevk aldığım şeyi çeker youtube ye koyarım misal bilgisayar oyunları BurakOyunda yi örnek al günlük hobi olarak hem oyununu çek hem eylencene bak, inan bana yaşın henüz 16 bu kanalın 3 sene bu şekilde devam etsin BurakOyunda gibi bir kanalın olur, sağlamda olur kapanma derdinde olmaz, geleceğine bu şekilde yatırım gibi düşün, fakat hayatınıda dolu dolu yaşa, spam bir yere kadar fakat özgün hep ayakda kalır telaşe yaşamazsın, hayatınada vakit ayırırsın. :)

film dizi çalış 2 veya 3 sınıf ülkelere yönel,bu aralar dizi çalışıyorum kaynak eskiden direk telif atardı bu aralar sesi soluğu çıkmıyor 3 haneli rakam veriyor günlük

Senin yaşlarındakiler, okuluyla,hocalarıyla,dersleriyle, kız arkadaşlarıyla, hatta zevk veren online oyunlarla vakitlerini geçirirler bence senin hayatı dolu dolu yaşama yaşların, youtube yi bir kenara bırak hayatına yoğunlaş daha sonra ne kadar zamanımı harcamışım boş yere diyip üzüntüye kapılırsın arkadaşlarını düşün yaşıtlarını düşün onlar gibi hayatın tadını çıkart, bu youtube denen şey hep burada özgün oldukdan sonra her türlü döndürürsün fakat hayat akıp gidiyor giden zaman geri gelmiyor ve senin hayatı dolu dolu yaşama zamanların, bu spam olayı zaten başlı başına stresli bir iş, liseyi bitirip üniversite okuyacaksın daha iyi yerlerde okuman için derslerine yoğunlaşman lazım, sadece kendin karar verirsin, yerinde olsam ki olamam fakat olsam normal günlük hayatıma devam ederken yapmakdan zevk aldığım şeyi çeker youtube ye koyarım misal bilgisayar oyunları BurakOyunda yi örnek al günlük hobi olarak hem oyununu çek hem eylencene bak, inan bana yaşın henüz 16 bu kanalın 3 sene bu şekilde devam etsin BurakOyunda gibi bir kanalın olur, sağlamda olur kapanma derdinde olmaz, geleceğine bu şekilde yatırım gibi düşün, fakat hayatınıda dolu dolu yaşa, spam bir yere kadar fakat özgün hep ayakda kalır telaşe yaşamazsın, hayatınada vakit ayırırsın. :)
Ah BurakOyunda hocam çok iyi kazanıyor ya. Günlük 100 200 kesin (net). Playstation 4, iphone 5 falan aldı kendine. Sponsorlar doldu :)

haber degilse aynı çalışmayla toparlarsın sıkma canını

haber derken hocam

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

film dizi çalış 2 veya 3 sınıf ülkelere yönel,bu aralar dizi çalışıyorum kaynak eskiden direk telif atardı bu aralar sesi soluğu çıkmıyor 3 haneli rakam veriyor günlük

adsense mi partner mi hocam

hocam valla çok doğru konuştunuz haklısınız bu dediğinizi düşüneceğim . .

Bir cümleni okudum açıkcası sana moral veresim gelmedi. Daha 16 yaşındasın ve youtube yüzünden sınıf tekrarı yaptım yazmışsın. Eğer sınıf tekrarı yapacak kadar youtube'a umut bağladıysan güzel kardeşim senin isyan etmeye hakkın yok. Sabah akşam çalışıp herkes gibi umudunu yitirmeden kanal açıp video yükle. Sana kimse burada ne kategori söyler nede kendi taktiğini. Herkes bilinen şeyleri söyler durur yine. :)

Son düzenleme:
Merhaba.

Ben youtubeyı her zaman ikinci bır iş olarak görmenızı isterim,küçük yaşlarda okuldan derslerı bırakıp,para hırsıyla saatlerce buraya takılmanız sızın geleceğınızı karartır.Burda gördüğüm kadarla daha genç yaşta kardeşlerimizin bir sağlık güvenceleri bile yok bu zamanları çok ararsınız önce bir sigortalı işiniz olsun,Önce hayatta işiniz gücünüz meslegınız olsun ondan sonra bu işe heves etmenızı önerırım.Şahsen ben iki üniversite bitirdim mesleğimde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir bu işide ikinci bir iş olarak görüyorum bu yüzden youtube devamlılık arz eden bişey değıl bugün var yarın bir anda kaybolur. zaten bu duruma kendınıde hissettiriyor.Bu arada söyledıklerımi ister bir kardeş ister bir abi olarak küpe etmeniz,burda sağlık güvencesi olmayan çok kişiyi görünce üzülüyorum.

Herkese iyi forumlar..

Senin yaşlarındakiler, okuluyla,hocalarıyla,dersleriyle, kız arkadaşlarıyla, hatta zevk veren online ...
...
hep ayakda kalır telaşe yaşamazsın, hayatınada vakit ayırırsın. :)

hocam nedir bu üniversite yönlendirmesi anlamış değilim...:/
ömrüm okul okumakla geçti 24 yaşına geldim ama ben bi z*rt anlamadım bu eğitim sisteminde..zaten vize ve final sınavlarında hep ezber ve kopya ile geçiyoruz. arkadaş ortamı da önemli ama umarım kastetğin cafe köşelerindeki lolipop arkadaşlığı değildir. ben çok iyi photoshop öğrendim ama okulda değil. şuan devlette okuduğum bölümün kadrosu bulunmamakta ve mezun olacak arkadaşlarım hiç bir iş bulamayacaklar çünkü ömürlerini hep boşa geçirdiler. ben çok inat ettim ve hocalarımın iki katı para kazanıyorum..youtube olmasa da kazanırım. hep kendi kendimi eğittim. okulda alaskanın nehirlerinin iklim özellikleri ile saçma sapan sosyal bilimler hakkında ki makalelerden başka hiç bir cacık öğrenmedik. Vel hasıl arkadaşa verilebilecek en iyi tavsiye gençliği geçmeden cebine sıcak para koysun. yoksa istediği kadar şimdi hayatın keyfini çıkarsın hayat onu yakalayacaktır bir noktadan sonra. en iyisi para ve karıyı bulanın :D
şakası bir yanada hocam eğitim sistemi bizi köreltmekten başka bişi yapmadı üstüne kadroda vermedi...

bırakma dostum geleceğinin iyi geçmesini istiyorsan bu işe asıl. yaşın daha genç ne güzel işte ileride youtube sayesinde sağlam paralar kazanabilirsin. bu işin biteceği falan da yok sadece zorlaşıyor buda normal.

bırakma dostum geleceğinin iyi geçmesini istiyorsan bu işe asıl. yaşın daha genç ne güzel işte ileride youtube sayesinde sağlam paralar kazanabilirsin. bu işin biteceği falan da yok sadece zorlaşıyor buda normal.

hocam zaten bu işe girmemin sebebi tamamen para değil yani para hırsım yok diğer arkadaşlarım boş boş oyun oynarken benim bu işlerle uraşmam gayet mantıklı akıllıca bence ileride tecrübe olur bana ayrıdan kendi ihtiyaclarımı da karşılayabiliyorum şükür .

hocam nedir bu üniversite yönlendirmesi anlamış değilim...:/
ömrüm okul okumakla geçti 24 yaşına geldim ama ben bi z*rt anlamadım bu eğitim sisteminde..zaten vize ve final sınavlarında hep ezber ve kopya ile geçiyoruz. arkadaş ortamı da önemli ama umarım kastetğin cafe köşelerindeki lolipop arkadaşlığı değildir. ben çok iyi photoshop öğrendim ama okulda değil. şuan devlette okuduğum bölümün kadrosu bulunmamakta ..en iyisi para ve karıyı bulanın :D
şakası bir yanada hocam eğitim sistemi bizi köreltmekten başka bişi yapmadı üstüne kadroda vermedi...

Bende kadrosu olan bir bölüm kazansın diye daha çok çabalamasından bahsediyorum, senin bir kardeşin olsaki bilmiyorum var veya yok 16 yaşındaki kardeşin youtube yüzünden sınıf tekrarı yapsa ve daha çok erken yaşlarda farklı şeylere yönelmişken sen kardeşim okuluna git önce bir hayatı kavra demezmisin ? ilk dediğim öneri ona göre en iyi olanı şuanda yapması gereken okuluna gidip özgün bir kanal açıp günlük en az sevdiği bir video paylaşması alanında gerçekden güzel videolar paylaşırsaki BurakOyunda yı örnek vermiştim BurakOyunda nın sahibi ile aralarında pek yaş farkı olduğunuda düşünmüyorum, kafası rahat olsun sinir stress yaşamasın, yoksa gel bakalım yaşın problemi olmaz geç spam yap vakitten yanada sıkıntı yok zaten senin annen baban müsade ediyor okula yazılmışsın ama okumamana müsade ediyormu denir, yanlış yönlendiriyorsun, youtube den yada internetten para kazanma diye birşey olmadan önce okumak vardı kendini geliştirip çabalayıp belki Bilgisayar Programcısı olucak ve Youtube den kazanılabilecek paradan daha fazla kazanıcak WebScripti videoyap ın sahibi abisi gibi programlar yazıcak, neticeye bakmamak lazım hayat çabalayanların başarı hikayeleri ile doludur, önce ilmi irfanı öğrenicek ondan sonra para kazanmasını..

hocam zaten bu işe girmemin sebebi tamamen para değil yani para hırsım yok diğer arkadaşlarım boş boş oyun oynarken benim bu işlerle uraşmam gayet mantıklı akıllıca bence ileride tecrübe olur bana ayrıdan kendi ihtiyaclarımı da karşılayabiliyorum şükür .

paraya ihtiyacın yoksa uğraşma o zaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri