Yt 301 Sorunu !

Volkandogan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yt kendi videolarımı yüklüyorum izlenmesi normal olarak gidiyor arkadaşlarım falan derken baya izleme oluyor 301 de kalıyor şuana kadar 40 video ekledim sadece 4 tanesi 301 de kalmadı neden böyle oluyor nasıl düzeltebilirim yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar yt kendi videolarımı yüklüyorum izlenmesi normal olarak gidiyor arkadaşlarım falan derken baya izleme oluyor 301 de kalıyor şuana kadar 40 video ekledim sadece 4 tanesi 301 de kalmadı neden böyle oluyor nasıl düzeltebilirim yardım lütfen

Ne kadar süre durdu hocam? 5-6 saat 301'e takıldığı oluyor.Bunun dışında facebook gibi ortamlardan sürekli hit gelirse 301 de kalabiliyor.

3 4 gündür böyle internette bir kaç video gördüm para kazanmayı kapatıyosun 1 gün bekleyip gene açıyosun düzelir diyorlar ama yaptım düzelmedi 301 + olarak gösteriyor hitleri hepsi organik . aslında organik olmayan sayfamda hiç takılma olmuyordu ama bunu yeni açtım hepsi takılıyor.

Videoyu f5'leme düzelir.

Edit : yani böyle birşey yaşamazsın.

organikten kastın arkadaşlarınla videoyu f5lemek ise 301 de kalması normal

forumun arama kısmı süs değil lütfen kullan hocam

krdşm videoyu f5 olayı yok diyorum
bunların hepsi organik hit facebook üzerinde gruplarda vs üzerinde yayınladım hep facebok üzerinden hit topladım diyebilirim ama hepsi gerçek kişiler bu durumda bile durmasının sebebi ne olabilir bir çözüm yolu lütfen ..

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

hocam forum arasındaki çözüm yollarını çogunu denedim düzelmedi yeni bir çözüm yolu vardır diye konu açmayı denedim bende ..

bunların hepsi organik hit facebook üzerinde gruplarda vs üzerinde yayınladım hep facebok üzerinden hit topladım diyebilirim ama hepsi gerçek kişiler bu durumda bile durmasının sebebi ne olabilir bir çözüm yolu lütfen ..

hocam forum arasındaki çözüm yollarını çogunu denedim düzelmedi yeni bir çözüm yolu vardır diye konu açmayı denedim bende ..

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/62649-addmefast-youtube-like-hatasi.html

Dün açtığın kodua addmefast dan like aldığını söylemiştin nasıl oluoda hitler organik oluyor onu anlamadım.Like için video açılır dolayısıyla izlenim sayılır yani sahte izlenim olarak geçer o yüzden video 301+' da kaldı ve düzelmez.

Addmefast kullanıyorsun, ve bu şekilde kullanmaya devam edersen, videolarını bırak 301 den çıkmayı sana kanal dahi açtırmayacak Youtube.

Madem yenisin, sürekli konu açacağına, arama butonunu kullan da işe yarasın. Hile hurda karıştırıyorsun işlere, sonra insanlardan cevap bekliyorsun,

Çözümü: Zaman içerisinde doğal gelen trafik beğenme favori vb. işlemler sonrasında 301i geçmesidir, youtubenin 301de ızlenımı sınırlandırmasındaki amac videonun kısa süre ıcerısınde hızlı ızlenım almasıdır bu sebeple trafiğin organik olup olmadığı kontrol ediliyor sonrasında düzelir.

Arkadaşım Addmefast üzerinde kastıgım videoların hepsi 301 de kalıyor onu bende biliyorum . sahte kanalımdan bahsetmiyoruz şuanda açıklamada söylediğim gibi organik hit hepsi orjinal kanalımda banlanma riskini göze alacak kadar salak değilim soruna yardımcı olacaksan buyur aksi halde tartışmak bir fayda saglamayacaktır.

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Adminim Teşekkür ederim Cevabınız İçin ;) Konuyu Kitlerseniz Sevinirim ..

Arkadaşım Addmefast üzerinde kastıgım videoların hepsi 301 de kalıyor onu bende biliyorum . sahte kanalımdan bahsetmiyoruz şuanda açıklamada söylediğim gibi organik hit hepsi orjinal kanalımda banlanma riskini göze alacak kadar salak değilim soruna yardımcı olacaksan buyur aksi halde tartışmak bir fayda saglamayacaktır.

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Adminim Teşekkür ederim Cevabınız İçin ;) Konuyu Kitlerseniz Sevinirim ..

Peki sen nasıl diyosan, kanallarım neden kapandı diye konu açarsan bilki açıldığı gibi kilitliyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri