YT ARENA Yeni Partner Min : 1 USD

• Kullanıcı hqaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
şuan quiz iyi tabiki ama elinizde alternatif bi partner olması her zaman iyidir.tamam quiz iyi ama elinizdeki tüm kanalları bitek yere baglarsanız,bi sorun oldugunda direk sıfırlanırsınız.mesela ben mn,creative,forela,rec,life,quiz vb duydugum/gördügüm her partnere kanal soktum ve bunada devam ediyorum.quiz şuan güzel güzel ödüyor fakat sadece quize kanal baglarsanız,quizde yarın çıkıp ödemiyorum arkadaş derse kim ne diyebilir?biçok arkadaş mnye sabah akşam küfretsede bi taraftanda kanal sokmaya devam ediyor.quizin yanında mn yerine bu partner alternatif olsa daha iyi olmaz mı?üstelik mnnin kesintiside sözde %30 ama her ödemede görüyoruz o %30 u :D

Son durum nedir bu partnerde? Kanal sokan var mı?

Beyler kimse kanal soktu mu buraya alternatiflerede yönelmek lazım..

Ben 1 kanalı bağladım önce gmaile davetiye geliyor ona imza atıyorsunuz sonra 1-2 içinde kanala girip bağlıyorsunuz.Dahsboarda giremedim paypalda giremedim ytarena yöneticilerine duyurulur.Nerden giriliyor dashboarda acaba ?

Son durum nedir bu partnerde? Kanal sokan var mı?

Beyler kimse kanal soktu mu buraya alternatiflerede yönelmek lazım..

izlenimsiz herkes için bir kanal hakkı verseniz ?

davetiye hemenmi geliyor arakdaşlar ?

Arkadaşlar networkü foruma açmadım. Çünkü çok fazla spam başvurusu geliyor. İzlenim şartı yok fakat kanalın kabul edilebilmesi için BBTV/VISO network yöneticisinin kanalın telifsiz içerik barındırdığını görmesi lazım. Güzel bir kanal fotoğrafı başlığı bi kaç özgün video olmalı içinde. Özgünden kastım dizi ve film yüklü kanallarla başvuru geliyor bunlar kabul edilmez. Networke girdikten sonra istediğiniz yüklersiniz. Ama başvururken bi kaç tane oyun videosu veya vine ne bileyim telifsiz gözüken videolar olmalı kanalda.
Davetler otomatik gelmiyor. Kontrat otomatik mailinize gelir. Onaylama linkine tıklarsınız. Kanala davet 1-2 gün içinde gelir. 3-4 arkadaş kanal soktu şimdilik. Denemek isteyenler dediğim şartları sağlayıp başvurabilirler.

YTARENA YouTube Partnership Network - Partner with us

Ben 1 kanalı bağladım önce gmaile davetiye geliyor ona imza atıyorsunuz sonra 1-2 içinde kanala girip bağlıyorsunuz.Dahsboarda giremedim paypalda giremedim ytarena yöneticilerine duyurulur.Nerden giriliyor dashboarda acaba ?

Hocam paypal adresiniz kontratta zaten girildiği için sorun yok. ama dashboardda da görebilirsiniz.

Dashboard'a girmek için https://connect.viso.tv/terms-of-service

buradan kanalla login olun. Networke giriş yaptıktan 1 hafta sonra hala kanalınız bu networke bağlı değil diye hata veriyorsa https://support.bbtv.com/hc/en-us/requests/new bu linkten support formunu doldurun.
"i can not login dashboard " yazın. alta da kanalın linkini yazın. dashboard giriş linkini size mail atarlar.

Arkadaşlar networkü foruma açmadım. Çünkü çok fazla spam başvurusu geliyor. İzlenim şartı yok fakat kanalın kabul edilebilmesi için BBTV/VISO network yöneticisinin kanalın telifsiz içerik barındırdığını görmesi lazım. Güzel bir kanal fotoğrafı başlığı bi kaç özgün video olmalı içinde. Özgünden kastım dizi ve film yüklü kanallarla başvuru geliyor bunlar kabul edilmez. Networke girdikten sonra istediğiniz yüklersiniz. Ama başvururken bi kaç tane oyun videosu veya vine ne bileyim telifsiz gözüken videolar olmalı kanalda.
Davetler otomatik gelmiyor. Kontrat otomatik mailinize gelir. Onaylama linkine tıklarsınız. Kanala davet 1-2 gün içinde gelir. 3-4 arkadaş kanal soktu şimdilik. Denemek isteyenler dediğim şartları sağlayıp başvurabilirler.

YTARENA YouTube Partnership Network - Partner with us

peki hep aynı videoyu yükleyip talep etsek kabul ederler mi?

Broadband telifli içeriği kabul etmiyor burdan bu foruma ekmek çıkmaz

bi demir atalım şuraya neymiş hele ... :D

üste para alalım partner sahibinden :D

demi hocam niye biz veriyoz parttner sahibi bize para versin fazladan:D:D:D

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:52 ----------

Bence cazip degil quiz yuzde20 iken niye yuzde 30 kesintili partnere gidelimki.yuzde 10 kesen partnerlerde var iken.yuzde30 milleti iyi somurcekler.

hocam varsa bildiğiniz böyle partnerler söyleyin belki bizlerin gözünden kaçmıştır.:rolleyes:

"türk kullanıcılar için uyarı: Telifli içerik olan videolarla başvuru yapmayınız. Kanalınıza özgün (telifsiz) bir kaç video yükledikten sonra başvuru yapınız. Mail adresinize kontratla beraber onay linki gönderilecek. Linke tıkladıktan sonraki 2 iş günü içinde kanalınıza davet gönderilecek."

:):)

detaylı konu açılmadı deneme için 1 kanal eklemiştim şimdi mart kazancı ne zaman ödenecek paypal girdim ama çok az bilgi var ytarena sahibi biraz bizi bilgilendirse ödemeler ayın kacınca yapılıyor

detaylı konu açılmadı deneme için 1 kanal eklemiştim şimdi mart kazancı ne zaman ödenecek paypal girdim ama çok az bilgi var ytarena sahibi biraz bizi bilgilendirse ödemeler ayın kacınca yapılıyor
15 Mayista odeniyor sanirim

Mobilden yazildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri