arkadaslar mart kazanclari 15 mayista odenecek. 1 gün gecikmez. Pasifik saatine gore.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet arkadasin dediğin gibi mart kazancini mayis 15te sorunsuz aldim şuan nisan kazancinin haziran 25te ödenmesini bekliyorumBu partner ne oldu odeme alan oldu mu
2 ayda 1 ödeme mantığını halen anlamış değilim.Kanalları 1 ay zor tutuyoruz ayakta, adamlar 2 ay da ödenir diyorlar.
Bu partnerde de dashboard olayı varmı? Tek dashboarda birçok kanal ekleyebiliyorsak çalışılabilir bence..sadece gecikmeli ödeme yapıyor.. quiz çalışıyorsanız alternatif buna da yapın üç beş kanal o 2 ay geçtikten sonra zaten otomatik her ay ödeme almaya başlayacaksınız.. size de yaranılmıyor kapananı ödüyor daha ne![]()
spam kanal direk kabul ediyormu yada boş kanal bağlasak davetiye gelirmi sonradan videoları atsaksadece gecikmeli ödeme yapıyor.. quiz çalışıyorsanız alternatif buna da yapın üç beş kanal o 2 ay geçtikten sonra zaten otomatik her ay ödeme almaya başlayacaksınız.. size de yaranılmıyor kapananı ödüyor daha ne![]()
ben deneme fırsatı bulamadım [MENTION=12278]man10black[/MENTION]s partnerin yetkilisi ona sorun hocam ama vardır herhaldeBu partnerde de dashboard olayı varmı? Tek dashboarda birçok kanal ekleyebiliyorsak çalışılabilir bence..
spam kanal direk kabul ediyormu yada boş kanal bağlasak davetiye gelirmi sonradan videoları atsak
Kapanan kanalların parası ödenir. Kesinti %30'dur.Fakat paypal kesintisi onlara ait. Sizden kesinti olmaz. Paypal ile sıkıntı yaşamazsınız. 1-2-3-4-5 hane ödemeler alınmıştır sorunsuz.
Ödeme kanıtları: 3 teliften ve flagdan kapanan kanallar mevcut.
Hocam YTARENA.COM bana ait. Nasıl bulduysanız tebrik ediyorum.
İstek olursa partnerler bölümüne başlık açarım. Ödeme kanıtlarıyla beraber konuya eklerim.
İzlenmesiz boş kanal sokma yetkim var. Fakat networkü foruma sokarsak çok telif ve çok ağır spam yapılacağından sıkıntı olur. Dolayısıyla 1K izlenme şartı iyi şimdilik.
2 ayda birimi yoksa partnere ilk girdigimizde 2ay sonrami? Ben ilk 2aydan sonra her ay ödeme yapiliyor diye biliyorum
Hocam YTARENA da bu şartlar hala geçerli mi? Ayrıca şu davet olayı biraz daha hızlanabilir mi? Bir iki gün beklemek sıkıntılı ama yinede mnden iyidirKapanan kanalların parası ödenir. Kesinti %30'dur.Fakat paypal kesintisi onlara ait. Sizden kesinti olmaz. Paypal ile sıkıntı yaşamazsınız. 1-2-3-4-5 hane ödemeler alınmıştır sorunsuz.
Hocam bu iricomla hiç çalışmadım ama telifli kanalı atıyor kapananı ödemiyor diye bir söylenti var doğru mu?bunun yerine iricoma sokarim mn sokarim daha iyi o yazi dogruysa hic tavsiye etmem sokmanizi kanal falan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.