YT ARENA Yeni Partner Min : 1 USD

• Kullanıcı hqaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
arkadaslar mart kazanclari 15 mayista odenecek. 1 gün gecikmez. Pasifik saatine gore.

Bu partner ne oldu odeme alan oldu mu
Evet arkadasin dediğin gibi mart kazancini mayis 15te sorunsuz aldim şuan nisan kazancinin haziran 25te ödenmesini bekliyorum:)

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

Edit:haziran 15te

2 ayda 1 ödeme mantığını halen anlamış değilim. :) Kanalları 1 ay zor tutuyoruz ayakta, adamlar 2 ay da ödenir diyorlar.

2 ayda birimi yoksa partnere ilk girdigimizde 2ay sonrami? Ben ilk 2aydan sonra her ay ödeme yapiliyor diye biliyorum

sadece gecikmeli ödeme yapıyor.. quiz çalışıyorsanız alternatif buna da yapın üç beş kanal o 2 ay geçtikten sonra zaten otomatik her ay ödeme almaya başlayacaksınız.. size de yaranılmıyor kapananı ödüyor daha ne :D

sadece gecikmeli ödeme yapıyor.. quiz çalışıyorsanız alternatif buna da yapın üç beş kanal o 2 ay geçtikten sonra zaten otomatik her ay ödeme almaya başlayacaksınız.. size de yaranılmıyor kapananı ödüyor daha ne :D
Bu partnerde de dashboard olayı varmı? Tek dashboarda birçok kanal ekleyebiliyorsak çalışılabilir bence..

spam kanal direk kabul ediyormu yada boş kanal bağlasak davetiye gelirmi sonradan videoları atsak

Bu partnerde de dashboard olayı varmı? Tek dashboarda birçok kanal ekleyebiliyorsak çalışılabilir bence..
ben deneme fırsatı bulamadım [MENTION=12278]man10black[/MENTION]s partnerin yetkilisi ona sorun hocam ama vardır herhalde
spam kanal direk kabul ediyormu yada boş kanal bağlasak davetiye gelirmi sonradan videoları atsak

Kapanan kanalların parası ödenir. Kesinti %30'dur.Fakat paypal kesintisi onlara ait. Sizden kesinti olmaz. Paypal ile sıkıntı yaşamazsınız. 1-2-3-4-5 hane ödemeler alınmıştır sorunsuz.

Ödeme kanıtları: 3 teliften ve flagdan kapanan kanallar mevcut.

Hocam YTARENA.COM bana ait. Nasıl bulduysanız tebrik ediyorum.
İstek olursa partnerler bölümüne başlık açarım. Ödeme kanıtlarıyla beraber konuya eklerim.

İzlenmesiz boş kanal sokma yetkim var. Fakat networkü foruma sokarsak çok telif ve çok ağır spam yapılacağından sıkıntı olur. Dolayısıyla 1K izlenme şartı iyi şimdilik.

ayrıca sitede şöyle ekstra bir bilgi eklemiş arkadaşımız

TÜRK KULLANICILAR İÇİN UYARI: TELİFLİ İÇERİK OLAN VİDEOLARLA BAŞVURU YAPMAYINIZ. KANALINIZA ÖZGÜN (TELİFSİZ) BİR KAÇ VİDEO YÜKLEDİKTEN SONRA BAŞVURU YAPINIZ. MAİL ADRESİNİZE KONTRATLA BERABER ONAY LİNKİ GÖNDERİLECEK. LİNKE TIKLADIKTAN SONRAKİ 2 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KANALINIZA DAVET GÖNDERİLECEK.

Son düzenleme:
2 ayda birimi yoksa partnere ilk girdigimizde 2ay sonrami? Ben ilk 2aydan sonra her ay ödeme yapiliyor diye biliyorum

Mesela ; Ocak Şubat Mart diyelim , Ocak kazancını Martta alıyorsun , Şubat kazancını Nisan da , Mart kazancını Mayıs yani ilk girdiğinde 2 ay sonra alıyorsun kalanını 1 ay gibi bir sürede.
Sanırım doğru anlatabildim. :D

Hocam foruma özel kesinti miktarını biraz dusurseniz çok iyi olur aslında

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi davet oto geliyor mu gelmiyor mu şart falan var mı izlenim abone vs

Konuyu görünce bir bakayim dedim,Koskoca ingilizce sitede Türkce olarak alttaki yaziyi okuyunca,kücüldüm,büzüstüm,utandim caktirmadan el yordamiyla sag üst köseyi bulup tikladim.:):) DIKKAT TÜRK ARKADASLAR ICIN :) :)

Konuyu görünce bir bakayim dedim,Koskoca ingilizce sitede Türkce olarak alttaki yaziyi okuyunca,kücüldüm,büzüstüm,utandim caktirmadan el yordamiyla sag üst köseyi bulup tikladim.:):) DIKKAT TÜRK ARKADASLAR ICIN :) :)

ohoo kanala gır basvuru yap bekle onay gelsın 2gun daha bekle sonra davetıye zaten vdslerden gırıyoruz ay sonu bvutun kanallar gum

en azından hiç yoktan iyidir.
quize şimdilik alternatif olamaz tabiki de
ama quiz olmazsa düşünülebilir.

bunun yerine iricoma sokarim mn sokarim daha iyi o yazi dogruysa hic tavsiye etmem sokmanizi kanal falan

Kapanan kanalların parası ödenir. Kesinti %30'dur.Fakat paypal kesintisi onlara ait. Sizden kesinti olmaz. Paypal ile sıkıntı yaşamazsınız. 1-2-3-4-5 hane ödemeler alınmıştır sorunsuz.
Hocam YTARENA da bu şartlar hala geçerli mi? Ayrıca şu davet olayı biraz daha hızlanabilir mi? Bir iki gün beklemek sıkıntılı ama yinede mnden iyidir :) o kapananı ödemiyor sonuçta kafasına göre block koyuyor

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

bunun yerine iricoma sokarim mn sokarim daha iyi o yazi dogruysa hic tavsiye etmem sokmanizi kanal falan
Hocam bu iricomla hiç çalışmadım ama telifli kanalı atıyor kapananı ödemiyor diye bir söylenti var doğru mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri