YT baslangicinda 2. Ay ve sonuclar

• Kullanıcı cozzas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

cozzas

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, yt isine gecen ay basladiydim ve adsense 155 tl kesinlesti pin yola cikti. 2. Ay degerler asagidaki gibidir. Kategori haber ve bi kac dövüs videolari. Kazanci arttirmak icin neler yapabilirim? Özellikle TBM'yi adsense riske atilmayacak sekilde nasil artirabilirim. Forumda bazi TBM konulari var fakat riskli gibi görünüyor. Cevap verecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. Bu arada ayin 7 sinde bir kanala telif geldigi icin sildim direk.

tbm ni 50 kuruş ile 1 tl arasi yapalim istersen riske almadan :)

yükseliş artıcak gibi gözüküyor tbm düşük 90 lira kazanmışsın Allah bereket versin YANİ BU GİDİŞLE COK iyi paralasr kazanırsın

TBM oranın kötü değil ki. Ortalama düzeyde. Forumda 0.03 - 0.07 arası alan çok kişi var. Senin izlenim ve tık oranı arttırman gerek. İzlenim içinde ya kategorin yetersiz ya da kanalın az olduğundan. Alanını genişletmeye bak.

TBM oranın kötü değil ki. Ortalama düzeyde. Forumda 0.03 - 0.07 arası alan çok kişi var. Senin izlenim ve tık oranı arttırman gerek. İzlenim içinde ya kategorin yetersiz ya da kanalın az olduğundan. Alanını genişletmeye bak.

Kanallarda cok fazla video yok dogru. Fakat 1 video günlük ortalama 1,5-2k arasi izlenim aliyor. O yüzden bu degerlerle tbm arttirmanin daha mantikli olacagini düsünüyorum. Cevap icin tesekkürler

---------- Mesaj saat 21:58:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:58 civarında gönderildi. ----------

tbm ni 50 kuruş ile 1 tl arasi yapalim istersen riske almadan :)

Google adwords'da yüksek degerli kelimeler buldum fakat bunu uyarlamasini beceremedikten sonra anlami olmuyor :)

Bu TBM yi öpün başınıza koyun. Biz 0.08 - 0.09 geldi mi sevinir hale geldik. Arkadaşların bazıları düşük demiş, onların TBM sanırım 0.50-0.60 arasında. Arkadaşlar biraz inceleyin başkalarının kazançları

Kanallarda cok fazla video yok dogru. Fakat 1 video günlük ortalama 1,5-2k arasi izlenim aliyor. O yüzden bu degerlerle tbm arttirmanin daha mantikli olacagini düsünüyorum. Cevap icin tesekkürler

---------- Mesaj saat 21:58:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:58 civarında gönderildi. ----------

Google adwords'da yüksek degerli kelimeler buldum fakat bunu uyarlamasini beceremedikten sonra anlami olmuyor :)

Kaç video var papa birde bu dövüş videolarının türü ne

Bu TBM yi öpün başınıza koyun. Biz 0.08 - 0.09 geldi mi sevinir hale geldik. Arkadaşların bazıları düşük demiş, onların TBM sanırım 0.50-0.60 arasında. Arkadaşlar biraz inceleyin başkalarının kazançları

Haklisiniz fakat 1bin tik alip 100 tl almaktansa, 100 tik alip 100 tl almak istiyor insan :) Malum herkes reklam olarak 1k 2k tik kazanamiyor.

---------- Mesaj saat 22:04:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:29 civarında gönderildi. ----------

Kaç video var papa birde bu dövüş videolarının türü ne
100+ video var. Aslinda ilk basladigim denemede tvde box maci vardi. Sadece 1 round atip denemelik paylastim. O sira kanala biraz video attiydim. Yani böyle hususi calisma yok.

izlenimler sürekli artışta doğru yoldasın kardeş hiçbir şeyle uğraşma sadece izlemeyi arttırmaya bak gerisi zaten gelecektir.Bu yolda devam et.

Siz halen tbm derdindesiniz bırakın onu Sayfa To yükselmesi önemli

Arkadaslar benim kanalin duruma nasil sizce sayfa to cok dusuk oluyor tiklamalar cok az kanalda yaklasik 1k video var kategori yabanci haber

null_zps291cb8da.png

Bende bu yt isinde yeniyim fakat sizin sayfa to bayagi düsmüs.

Sayfa to biraz yukselse kazanclarinda iyi olacagini dusunuyorum bakalim kismet zamanla duzene oturur insallah

---------- Mesaj saat 23:43:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:54 civarında gönderildi. ----------

1 yıldır haber videosu paylaşıyorum ben böyle TBM görmedim. Tebrikler

Hocam bazen gece bakiyorum tbm ler 0.50 den basliyor yavas yavas dusuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri