YT E-Book Satışa Çıktı

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Evet arkadaşalr İlk Kesineşmiş ve Ödememi Aldım Aylık olarak 650-700 dolar kazanabilirsiniz hem çok kolay hemde çok fazla zamanınızı harcamicaksınız size şöyle diyeyim günlük 5-10 video yükliyeceksiniz ve bunu 1 tek kanal ile yapacaksınız.

rnzd8.jpg

Ve Bu ayki Kazandığım Para​
rh7nx.png

Buda Ağustos Ayı Kazancım Kesinleşti.2 Ayda Toplam 1.212,23 Dolar Kazandım Bu Taktik İle
snc2h.png
Tek Kanalın Toplam Kazancı 1 Yıldı Ve 5 Aydır Video Yüklemiyom​
rt0sl.png
Ve Aynı kanalı Toplam İzlenmesi​
scd3r.png

Referanslar
Çok kapsamlı bir E-book, alıcak arkadaşların kesinlikle faydasını görecegine inanıyorum.

E-Book alındı gerçekten iyi bilgiler var, arkadaşta son derece güvenilir teşekkürler..

Arkadaştan kitap aldım.Gerçekten güzel bi kitap kısa ve öz.

e-book alındı. Gerçekten güzel bir taktiğe benziyor

Güzel bir taktik, mutlaka deniyecegim. Kitap alindi.

R10 REFERANS​
Arkadaşan referans olarak aldım çok güzel içerikler var :)

kitap çok kapsamlı değil, sayfalarca anlatım yok. kendi kullanıp kazandığı bir yöntem var kitapta. yöntemi görünce zaten sayfalarca anlatıma gerek kalmadığını anlayacaksınız, çünkü basit ve kolay uygulanabilir. bana göre para kazandıracak bir yönteme benziyor.

ayrıca not olarak ekleyeyim. yeni kanallara küçük resim eklenemediğini sanıyordum. arkadaş eklendiğini söylediği için kitabı aldım. yeni kanal açtım ve küçük resim seçeneği yoktu. arkadaşa bunu söyledim. elindeki hazır bir kanalı bana vermeyi teklif etti. ülke seçiminden sonra küçük resim seçeneği geldiği için gerek kalmadı ama yaptığı işin arkasında duran birisi olduğunu göstermiş oldu.
teşekkür ederim.

Kitap alınmıştır.

[şaka]nete düşmez mi bu kitap. Düşmesini bekliyecem [şaka]

hocam haziranda 2.31 $ kazanmışsınız .temmuz 657$ bu nasıl oluyor? gerçekten iyi taktikmiş

tmm kitabi aliriz da, icerigini aciklasan yani ne tur anlatimlar var ve fiyati nedir ?

garanti veriyormusun? aldım kitabı diyelim 500$ kazanamazsam alırım arabanı :D

demon varmı içerikle ilgili

dostum sen r10dada bu sebepten ban yememişmiydin ? bir çok sitede adını duydum hepside banlıydı

arkadaşlar chromda öğeyi denetle özelliği var
bu özellik sayesinde her türlü sahte kazanç kanıtını hazırlayabilirsiniz

Ama benimki sahte kazanç değilki Size yalan borcum yok kardeşim.

---------- Mesaj saat 17:34:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:33:54 civarında gönderildi. ----------

dostum sen r10dada bu sebepten ban yememişmiydin ? bir çok sitede adını duydum hepside banlıydı

Yok kardeşim benim r10daki üyeilim başka ben burda sadece bu ismi kullanıyorm başka forumlarda başka Hem ben daha yen,i üye oldum r10

bu ay kazancınıda koyar mısın hocam.

bu arkadaşı r10dan onlinehileden hatırlıyorum xxxxxxx bilmem kaç izlenmeli kanalı vardı ama adsense bağlı değildi para kazanamıyorum diye konu açıyordum.sonrada resimler koyuyordu xxxx dolar aldım vs diye herkes fake diyordu.ne kadar doğrudur bilmiyorum

Bak Bağlamadım Bak 2 aydır ağlı işte bu kadar para kazanıyorum kardeşim. unuttum adsense bağlamayı olamazmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri