- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
Evet arkadaşalr İlk Kesineşmiş ve Ödememi Aldım Aylık olarak 650-700 dolar kazanabilirsiniz hem çok kolay hemde çok fazla zamanınızı harcamicaksınız size şöyle diyeyim günlük 5-10 video yükliyeceksiniz ve bunu 1 tek kanal ile yapacaksınız.
Buda Ağustos Ayı Kazancım Kesinleşti.2 Ayda Toplam 1.212,23 Dolar Kazandım Bu Taktik İle
Referanslar
Ve Bu ayki Kazandığım Para
Buda Ağustos Ayı Kazancım Kesinleşti.2 Ayda Toplam 1.212,23 Dolar Kazandım Bu Taktik İle
Tek Kanalın Toplam Kazancı 1 Yıldı Ve 5 Aydır Video Yüklemiyom
Ve Aynı kanalı Toplam İzlenmesi
Referanslar
Çok kapsamlı bir E-book, alıcak arkadaşların kesinlikle faydasını görecegine inanıyorum.
E-Book alındı gerçekten iyi bilgiler var, arkadaşta son derece güvenilir teşekkürler..
Arkadaştan kitap aldım.Gerçekten güzel bi kitap kısa ve öz.
e-book alındı. Gerçekten güzel bir taktiğe benziyor
Güzel bir taktik, mutlaka deniyecegim. Kitap alindi.
R10 REFERANS
Arkadaşan referans olarak aldım çok güzel içerikler var![]()
kitap çok kapsamlı değil, sayfalarca anlatım yok. kendi kullanıp kazandığı bir yöntem var kitapta. yöntemi görünce zaten sayfalarca anlatıma gerek kalmadığını anlayacaksınız, çünkü basit ve kolay uygulanabilir. bana göre para kazandıracak bir yönteme benziyor.
ayrıca not olarak ekleyeyim. yeni kanallara küçük resim eklenemediğini sanıyordum. arkadaş eklendiğini söylediği için kitabı aldım. yeni kanal açtım ve küçük resim seçeneği yoktu. arkadaşa bunu söyledim. elindeki hazır bir kanalı bana vermeyi teklif etti. ülke seçiminden sonra küçük resim seçeneği geldiği için gerek kalmadı ama yaptığı işin arkasında duran birisi olduğunu göstermiş oldu.
teşekkür ederim.
Kitap alınmıştır.