YT Hakkında Aykırı Sorular

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Youtube'a adım attığım ilk günden beri bir yandan +16 - 18 çalışırım. Gelirimin beşte biri oradan gelir. Bir Adsense'im +16'dır ve sadece bu kanalları oraya eklerim.

Diyelim 10 kanal açtım 8 tanesi garanti kapanır. 1 tanesi belki kapanır. 1 tanesi yaşar. Oran net olarak budur. Sürekli topluluk gelir çünkü. Ama bir süre sonra bu kanallar birikmeye başlar. Birikir de ne olur? TO'su en düşük kategoriyi elde etmiş olursun :). % 0.15 civarı TO olur.
Benim +16 Adsense'imde bugün gösterim 100 bini geçti ama hiçbir şey bırakmadı.

Pekiyi neden vazgeçmiyorum? Biraz bakkal mantığı. Bakkalcılık bilen birileri varsa bilir ki sigara çok çok az kar getirir. Ama dükkanı çevirir. Sürekli para devir daimini sağlar. Bu kategori de biraz benim için öyle. Görüntülenmenin fazlalığı Facebook fan sayfası oluşturmaktan Twitter takipçisi edinmenize kadar ufak tefek bazı avantajlar da sağlar.

Hızlı izlenim alan kategoriler mi yoksa sabırla demlendikçe izlenim alan kategoriler mi çalışıyorsunuz ?

Hızlı izlenim alan kategorilere alışınca insan zamanla izlenim alanlara ısınamıyor bir daha :D

korean hot desem : D

Benim bu konudaki aykırı sorum şu:

Uzun korean'larda sayfa TO 0,20 'lere düşüyor, neden hala ısrarla çalışıyorlar ?

Kazandırıyor demek ki :)

Hocam sürümden kazanıyolar izleyicisi çok çok fazla bi ara bende denedim günlük kazanç 110 dolara çıktı sonra güm topluluklar yağdı :)

Hızlı izlenim alan kategoriler mi yoksa sabırla demlendikçe izlenim alan kategoriler mi çalışıyorsunuz ?

Hızlı izlenim alan kategorilere alışınca insan zamanla izlenim alanlara ısınamıyor bir daha :D

hızlı izlenim alan kategoriler neler :D
açmadan fazla söylesen :D :D :D
+18
başka :D

Youtube'a adım attığım ilk günden beri bir yandan +16 - 18 çalışırım. Gelirimin beşte biri oradan gelir. Bir Adsense'im +16'dır ve sadece bu kanalları oraya eklerim.

Diyelim 10 kanal açtım 8 tanesi garanti kapanır. 1 tanesi belki kapanır. 1 tanesi yaşar. Oran net olarak budur. Sürekli topluluk gelir çünkü. Ama bir süre sonra bu kanallar birikmeye başlar. Birikir de ne olur? TO'su en düşük kategoriyi elde etmiş olursun :). % 0.15 civarı TO olur.
Benim +16 Adsense'imde bugün gösterim 100 bini geçti ama hiçbir şey bırakmadı.

Pekiyi neden vazgeçmiyorum? Biraz bakkal mantığı. Bakkalcılık bilen birileri varsa bilir ki sigara çok çok az kar getirir. Ama dükkanı çevirir. Sürekli para devir daimini sağlar. Bu kategori de biraz benim için öyle. Görüntülenmenin fazlalığı Facebook fan sayfası oluşturmaktan Twitter takipçisi edinmenize kadar ufak tefek bazı avantajlar da sağlar.

Israrla ciddi ciddi Hot movie çalışanlar var, onları anlamaya çalışıyorum, empati yapıyorum.

Sayfa TO 0,20'lere düşüyor, sürümden kazanıp memnunlar heralde :)

Kanalları hazırlayıp izlenim almasını bekliyor musunuz ?

Yoksa videoları basıp nasılsa izlenir diye bağlıyor musunuz adsense'ye ?

bende ufak bir deneyim paylaşayım çalışmam pek +18 ama girmişliğim vardır :)
to 0,2 lerde olunca etiketleri sileceksin zaten etiketleri silmezsen reklam çıkmıyo. bir gün çıkar reklam birgün çıkmaz. 10 günde falan 700 lira toplamıştım. Önce topluluk girdi işin içine sonra hesap devre dışı kaldı, kanal hala aktif ama :)

+18 çalışmanın adsenseye zararı varmıdır ?

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

33k kazanç ortalama kaç kanal ile başardın sen ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri