yt işinde dedicated kullanma ?

Vds kasar ve kasmaz neden. Vds aslinda kasmaz islemci gucluyse vds kasmaz sunucuda haddinden fazla vds yoksa vds kasmaz ping suresi kisaysa vds kasmaz sunucunun oldugu kabindeki hat rahatsa özellikle up rahatsa vds kasmaz lakin saydiklarimdan birinde sıkıntı olursa iste ozaman kasar. sunucu olayinda sunucuda kasar neden up load yerlerdeyse oldugu kabindeki hatta size kasiyor gibi gelecek halbuki kasmiyor ama up dusuk oldugundan ole hissedeceksiniz bu sorun ozellikle ingilterede yasaniyor hatlar cok iyi up / down icin özellikle sunucuda 1 den fazla up/down yapicaklar icin ideal lakin hatlarda kisitlama yok bu yuzden kabinde 10 sunucu varsa bunlardan 1 tanesi upload i somursun kalan 9 sumucu nal toplar sadece sunucuyu kendiniz kullanicaksaniz almanya yada fransa almaniz ideal olur cunki hem up hem down olarak limitli bu sayede haddinden fazla kimse kullanamiyor en kotu 200 mbt hiz aliyorsun oda tek kisiye yeterde artar bile birde isletim sistemide onemli dir win 2012 ile hic bir isletim sistemi yarisamaz o rahatligi hic biri veremez lakin render yapicaksaniz 2012 ile win7 yi kiyasladim win7 de daha hizli sonuc aldim biseyin + si biseyin - si var sunucu almadan once mutlaka iyi arastirin ukranya lokasyon demis arkadasin biri ping degeri cok yuksekti yanlisim yoksa buda size kasiyor gibi gelecek donukluklar olacak bu yuzden rahat islem yapamazsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam dedicated alacak arkadaşlar günde 300-500 video yüklemiyor bu yüzden Türkiye onlara bol bol yeter arkadaşlar render için arıyor. Yurtdışında olduğu zaman dediğiniz gibi ping değeri yüksek olduğu için video izleme gibi işlemlerde kasar.

arkadaşlar, ekran kartlı bir sunucu kiralarsanız kesinlikle çok iyi performans alırsınız. Ama mutlaka ekran kartlı olmalı bunu da Türkiye'de her hangi bir datacenter dan temin edebilirsiniz.

Bana ekran kartili ile 900 mb boyunda yaklasik 2 saatlik bir video yu nekadar surede render yaptini solermisin video cikisini 480p alarak denemediysen bir denersen sevinirim

Bana ekran kartili ile 900 mb boyunda yaklasik 2 saatlik bir video yu nekadar surede render yaptini solermisin video cikisini 480p alarak denemediysen bir denersen sevinirim

arkadaşlar render işlemlerini bilgisayarlarında rahatlıkla yapabiliyor sanırım fakat up/down'da sıkıntı çekiyorlar bu yüzden böyle bir sunucuya ihtiyaçları var. ben şimdiye kadar render işlemi yapmadım, fakat bazılarından bu şekilde bilgi aldım, yanlışım varsa düzeltin.

hocam dedicated alacak arkadaşlar günde 300-500 video yüklemiyor bu yüzden Türkiye onlara bol bol yeter arkadaşlar render için arıyor. Yurtdışında olduğu zaman dediğiniz gibi ping değeri yüksek olduğu için video izleme gibi işlemlerde kasar.

Misal Almanya ping degeri dusuktur birde 2012 isletim sistemi koy gram kassin ayni sunucudan alir hediye ederim :) kendim ingiltere satarken oldumuz kabinin hatlari sorunsuzken 1 gb lik vds ye 2012 kuruyum gram kasmaz kasmazdida hatlar beni bitirdi :) ha TR lafim olmaz ama iyi bir sunucu yurt disindaki ayni ozellikdeki sunucudan daha fazla ola biliyor o yuzden arastirmak lagzim tr deki sunucu lari en son kiyasladiginda almanya daha ucuz geliyordu tabi tercih sizlerin ben deneyimlerimi soluyorum

Bende render için arıyorum 3-4 Vds den rendere bırakmakdan yoruldum çok dağınık oluyor malesef işlemler...sağlam bir sunucuyla daha kısa zamanda halledebileceğimi düşünüyorum render işlerini ve şu doğru gidip günlük sürekli video basmak için aramıyorum ve aramıyoruzdur büyük ihtimal benim için en fazla 20 videodur günlük 1 saatlik 40 dklık videolar bunlarda. Render süresi çok önemli burada.

arkadaşlar render işlemlerini bilgisayarlarında rahatlıkla yapabiliyor sanırım fakat up/down'da sıkıntı çekiyorlar bu yüzden böyle bir sunucuya ihtiyaçları var. ben şimdiye kadar render işlemi yapmadım, fakat bazılarından bu şekilde bilgi aldım, yanlışım varsa düzeltin.

Sole soleyim kendi pc nizde de ekran karti var dogru demi 1 gb 2 gb lik ekran karti bircogunuzda i5 islemci aldiginiz performans nedir deneyin ben 900 mb lik yakladik 2 saatlik video yu 40 dk da falan render yaptim sadece islemci gucuyle ekran kartli sunucuda yahut kendi pc nizde debediginizde hemen hemen ayni sonuc alincaksa bence ekran kartliya fazla para bayilmanin anlami yok ha uygunsa tabiki ekran kartli lakin eger cikan render suresi daha uzun olursa ekran kartinin hic bir etkisinin olmadigini gosterir ekran kartli denemedim o yuzden net yorum yapamiyorum

arkadaslar dedicadet almayı planlıyorum
su ana kadar aldığım hiçbir vds ihtiyacımı karsılayamadı maalesef

dedicadet kullansam internet tarayıcısında cok rahat kendi bilgisayarımda internetten geziyormusum gibi olur mu
indirme-bindirme hızı cok artar mı, kasılmalar azalırmı
aynı anda 100 sekme acsam kasma olur mu

vdsler işlerimi cok yavaslatıyor maalesef

dedicadet kullansam internet tarayıcısında cok rahat kendi bilgisayarımda internetten geziyormusum gibi olur mu
+ Evet olur ancak bunun için sizin upload hızının büyük bir kısmı RDP için kullanılıyor olması lazım, yani kendi pc'nizden hem torrentden seed edip yada vb. müzik video işlemlere upload yapacaksınız zaten max uploadınız ttnet vs. ise 1mbyi geçmiyor haliyle VDS'e bağlanırken işlemler geçikmeli geliyor size ama vds yavaşladı olarak biliyor bunu herkes en çok bilinen yanlışlardan birisi.

indirme-bindirme hızı cok artar mı, kasılmalar azalırmı
+ Sanırım kendi internet kotanızı soruyorsunuz, ona etkisi yok denecek kadar azdır nasıl skypeda yazarken, sosyal medya sitelerine erişirken yaptığınız kb transferleri uzak masaüstü baglantısında da yapıyorsunuz kotayı aşarım 500 tl fatura gelir diye bişi düşünmeyin.

aynı anda 100 sekme acsam kasma olur mu
+ Aynı anda 100 sekmeyi firefoxda kendi pc'nizde denediz mi ? yada chrome'da ben 20 tane açtım bir problem olmadı ama şunuda unutmamak lazım bu yine sizin upload hızınızla ilgili bir durum vdslerın ekran kartları olmadıgından baglantı sırasında sizdeki donanımı paylaşımlı olarak kullandığından 100de kasar.

İyi forumlar.

internet aleminde sadece youtube işinden anlarım
bu da bana yetiyor
domain almayı bile beceremem
hiçbir yerde de ben webmasterim demedim

iyi kazanan bi arkadaşsın Allah arttırsın ver parasını kendin dene kendin gör demek istediğim bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri