Vds kasar ve kasmaz neden. Vds aslinda kasmaz islemci gucluyse vds kasmaz sunucuda haddinden fazla vds yoksa vds kasmaz ping suresi kisaysa vds kasmaz sunucunun oldugu kabindeki hat rahatsa özellikle up rahatsa vds kasmaz lakin saydiklarimdan birinde sıkıntı olursa iste ozaman kasar. sunucu olayinda sunucuda kasar neden up load yerlerdeyse oldugu kabindeki hatta size kasiyor gibi gelecek halbuki kasmiyor ama up dusuk oldugundan ole hissedeceksiniz bu sorun ozellikle ingilterede yasaniyor hatlar cok iyi up / down icin özellikle sunucuda 1 den fazla up/down yapicaklar icin ideal lakin hatlarda kisitlama yok bu yuzden kabinde 10 sunucu varsa bunlardan 1 tanesi upload i somursun kalan 9 sumucu nal toplar sadece sunucuyu kendiniz kullanicaksaniz almanya yada fransa almaniz ideal olur cunki hem up hem down olarak limitli bu sayede haddinden fazla kimse kullanamiyor en kotu 200 mbt hiz aliyorsun oda tek kisiye yeterde artar bile birde isletim sistemide onemli dir win 2012 ile hic bir isletim sistemi yarisamaz o rahatligi hic biri veremez lakin render yapicaksaniz 2012 ile win7 yi kiyasladim win7 de daha hizli sonuc aldim biseyin + si biseyin - si var sunucu almadan once mutlaka iyi arastirin ukranya lokasyon demis arkadasin biri ping degeri cok yuksekti yanlisim yoksa buda size kasiyor gibi gelecek donukluklar olacak bu yuzden rahat islem yapamazsiniz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam dedicated alacak arkadaşlar günde 300-500 video yüklemiyor bu yüzden Türkiye onlara bol bol yeter arkadaşlar render için arıyor. Yurtdışında olduğu zaman dediğiniz gibi ping değeri yüksek olduğu için video izleme gibi işlemlerde kasar.