YT işini anlattığınız kişilerin İLK tepkisi!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

YT Olayını Anlattığınız Kişilerin İLK Tepkisi?

• Hacı o zaman biz kendi reklamlarımıza tıklayahh.

Oy: 0 0,0%
  • Hacı kimse reklama tıklamaz ki ben hep kapatıyom reklamları

• Öyle şey olur mu la? Olsa herkes kazanır.

• O pastadan bize bir dilim bile düşmez.

• Bedava peynir sadece fare kapanında olur

• Bu işlerı bırak da sigortalı bi işe gir.

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
bende anlattım bizimkilere olm borç içine sokma bizi kredi kartına bulaşma falan diyolar ne alakaysa artık olayı nerden bağlamışlar

Bırak bu işleri kim kazanmış sen kazancan boş işler.

2 hafta sonra= Kanka banada öğretsene. :S

daha kimseye söylemedim, söylesemde En alttaki seçenek benim için her zaman geçerli olacak.
sigortalı bir işe girde evlen Artık !
:D

Bizimkiler esimle oglum birak bu isleri baba ya bos is bunlar diyorlardi artik aldigim parayi ve yatan gunlukleri gorunce oh oh iyiymis artik her hafta sinemaya gideriz diyorlar :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

valla anlattıklarım hemen bizde yapalım diyor ama ugraşan yok o deilde bu olayı babama bile izah edemedim 3aylık paramı topluca aldım babamın dediği ilk laf oglum sen ne işlere bulaştın oldu :D internetten kim para kazanmışta sen kazanıcaksın demesi parayı kazanması dert açıklaması dert :D

valla anlattıklarım hemen bizde yapalım diyor ama ugraşan yok o deilde bu olayı babama bile izah edemedim 3aylık paramı topluca aldım babamın dediği ilk laf oglum sen ne işlere bulaştın oldu :D internetten kim para kazanmışta sen kazanıcaksın demesi parayı kazanması dert açıklaması dert :D

Adsense istatistiklerini görünce susturuyorum eşim bile inanmamıştı ilk başta... son sözü ne zaman ev alıyoruz :D

Bu iste cok para kaptirdim. Azarlandim. Ortak oldum dolandirildim. Kime anlattiysam salaksin olum millete guvenme dediler. Bu islerde para yok ojuluna odaklan dediler. Ben hala ugresiyorum. 1 kurus almadim daha. Alcak gibi de degilim. Ama essek desinler yine bana. Ben calismaya devam etcem.

Hacı kimse reklama tıklamaz ki ben hep kapatıyom reklamları

en çok :D

Öyle kolay para kazanılsa millet enayimi akşama kadar mesai yapıp para kazanmaya çalışsın ?

ooooo iyiymiş la hiç uğraşmadan beleş para bende katılıyorum pampa lafı bu oldu :D

İlk anlattığımda aldığım tepki ; la olm bırak bu boş işleri hep dolandırıcı bunlar :D

ben tek bir arkadasıma anlattım tepkisi vallamı bana da anlat oldu... eşim hep netten para kazanma ile ugrastımı bilirdi ...ilk başta tabi gülüodu hadi canım der gibi..sonra paralar gelince yaa bak nooldu dedim ...gülüp duruodun olmaz die....bak oluomus dedim...

iş te ise kimseye anlatmadım bence sizde anlatmayın 1 kişi ile bile anlattım zor başettim sürekli sorular... iştekilere anlatsam kesin yakamı bırakmazlar ve eminimki herkez işi gücü bırakır öle şirkette video yükler sonra da müdür hep senin yüzünden böle oldu der kovar vallaa beni...ne ugrascam milletle araştırsın bulsun eminimki iş öle bir boyuta gelirki tanımadıgım insanlar bile yolumu cevirir aman kalsın..:)

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ahhaahaha :d sözleri boş verin :D

Bugün aynısı başıma geldi.Sınıftan bir çocuğa HowToBasic Kanalını gösteriyorum.Gta V kurulum videosunda adam laptopu kırdı.

Çocuk kahkaha atmaya başladı ulan ne işsiz adamlar var şimdi istediği kadar video atsın o laptopun parsını çıkaramaz dedi.(Video 5m izlenmiş en kötü bgbm 1 dolardan hesaplasan 5 bin dolar 10bin tl yapıyor.)

Ulan adam hiç yoksa bu videodan 10 bin tl kazandı dedim.Tekrar kahkaha atmaya başladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri