İlk tepki... hadi lennn! 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizimkilere şu kadar gelirim var diyom hala asgari ücretli bi işe gir diyolar. Kafayı yiyecem yakında.![]()
Nefreet ediyorum bu durumdan
Artık kimseye anlatmıyorum yeter ulan
Öyle hal ve hareketlere giriyorlar ki anlattığıma pişman oluyorum
Umrumda olmaz kimseye anlatmayın bence
---------- Mesaj saat 02:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:32:14 civarında gönderildi. ----------
Kendimi yalnız hissediodum bu konuda gerçekten herkes aynı tepkilerle karşılaşmış
Kimseye anlatmayın beyler
Öncelikle böyle bir konu açtığın için Teşekkürler, :d
Benim başıma çok olay geldi kimse inanmadı v.s v.s
Bana Dedikleri şunlardı. :d
Hacı o zaman biz kendi reklamlarımıza tıklayahh.
Öyle şey olur mu la? Olsa herkes kazanır.
Bu işlerı bırak da sigortalı bi işe gir.
Bunlar Anketteki sözler.. Bana Dedikleri şunlardı.
Ordan para gelse Kimse Askeri ücrete 700 - 800 liraya çalışmazdı Dediler .d
Diğerleri zaten Yukarıdaki Anketteki gibi![]()
aynen mustafa dışında 2 akrabama söledim mustafa allahtan hevesli hemen kaptı adam kingNefreet ediyorum bu durumdan
Artık kimseye anlatmıyorum yeter ulan
Öyle hal ve hareketlere giriyorlar ki anlattığıma pişman oluyorum
Umrumda olmaz kimseye anlatmayın bence
---------- Mesaj saat 02:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:32:14 civarında gönderildi. ----------
Kendimi yalnız hissediodum bu konuda gerçekten herkes aynı tepkilerle karşılaşmış
Kimseye anlatmayın beyler
Mustafa senin ilk tepkin neydi laben hatırlamıyorum ama hadi hemen bizde bişeyler yapalım dediydin galiba
---------- Mesaj saat 04:34:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:25:58 civarında gönderildi. ----------
aynen mustafa dışında 2 akrabama söledim mustafa allahtan hevesli hemen kaptı adam kingakrabalar söylerken sallamıyolar öle olurmu böle olurmu boş işler yada reklama tıklar kazanırız 5 dkka bize kanal açsana
şimdi ben adama 1-2 kaynak site vs veriyom gir dedim bizim foruma oku oku eline bi defter not al test yap yol çiz uzun ve sıkıcıda gelse o uzun konulara videolara baksonra başla yardımcı olurum dedim tabi he he diyen oldu boş iş diyen
aradan 1 hafta geçmeden arıyor yada msj atıyolar alper işte bu kanallar neden olmuyor neden para gelmedi neden videolar şöle böle olmuyor gibi yardım istiyolar hani ilgilenmicez diyen beni sallayanlar başlamışlar birde girip bakıyorum hemen kanallar para kazanmaya kapanmışyada adam şarkıcı videolarını yığmış oraya bir de demezlermi bi 5 dkka düzelt şunu yok dediğimi
yaptınmı diyorum adam siteleri girip hiç bişi okumamış yazmamış çizmemiş direk at video akşamına para gelsin sanıyor birde 5 dkkalık iş yapıversen ne olcak tripleri varya küfretcem banlancazen iyisi kimsey sölememek bulan kendi bulsun ben adamlara kaynak bile verirken kimse açıp sitelere bakma tenezzülü
göstermez direk video at para bekle olmayınca 5 dkklık iş yardım etmiyon derler hergün yazıyolarbende en son baya pis laf soktum dedimki ya arkadaş siz öle kanal aç video at hemen kazancanmı sanıyon öle olsa herkez yapar dedim
olay farklı ama
dedim bi kerede olmaz o hiç bişeye bakmamışın bilmiyon dedim okuyun kolaya kaçmayın dedim bozdum arada yazıyolar ama sallamıyom
ohh be ne dolmuşum içimi döktüm![]()
hadi bakalım inşallah dediler biraz biraz aldımda..
Merhaba arkadaşlar,
Bu youtube'dan para kazanma olayını anlattığınız arkadaşlarınız,akrabalarınız vardır illaki.Ve ya ailenizden biri.Acaba ilk dedikleri şey ne oldu? Öğrenir öğrenmez 2 tane sabit var zaten.3 ve devamını merak ediyorum.
1-) Hacı biz o zaman kendi reklamlarımıza tıklayahh...
2-) Hacı kim reklama tıklar ya ben hep kapatıyorum reklamları...
Bonna sen masal okuyorsun bildiklerini söylede onlarda yapsın post kasmaya konu açma
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.