YT işini anlattığınız kişilerin İLK tepkisi!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

YT Olayını Anlattığınız Kişilerin İLK Tepkisi?

• Hacı o zaman biz kendi reklamlarımıza tıklayahh.

Oy: 0 0,0%
  • Hacı kimse reklama tıklamaz ki ben hep kapatıyom reklamları

• Öyle şey olur mu la? Olsa herkes kazanır.

• O pastadan bize bir dilim bile düşmez.

• Bedava peynir sadece fare kapanında olur

• Bu işlerı bırak da sigortalı bi işe gir.

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Bizimkilere şu kadar gelirim var diyom hala asgari ücretli bi işe gir diyolar. Kafayı yiyecem yakında. :D

aynen tam benim durumdasın,
benim esas amacım yükmü bir miktarda para kazanırsam Sermaye yapmayı düşünüyorum. Daha sonra daha büyük işlere giricem Allah ın izniyle imkansız olsada 1 ihtimalde olsa Zengin olmayı düşünüyom :D

1 kişiye söyledim su ana kadar onun yüz ifadesini gördükten sonra hiç kimseye bir daha söyleme cesareti bulamadım.

Yüz ifadesinden cıkardıklarım " asfsfsab asfdghfasggdbzskmfs"
anladınız siz...

benim netten para kazandıgımı görenler soruyor sen ne iş yapıyorsun da bu paralar geliyor diye.sitelerim var,reklam veriyorlar bende kazanıyorum diyip geçiyorum.açıkcası yaptıklarımı anlatmak istemiyorum pek çünkü "sitelerim var,reklam veriyorlar kazanıyorum" dedigimde dahi netten paramı kazanılır,yav boş işler bunlar vs cümleler duyuyorum.bide youtube a video yükleyip para kazanıyorum desem heralde küfrederler :D

Nefreet ediyorum bu durumdan

Artık kimseye anlatmıyorum yeter ulan

Öyle hal ve hareketlere giriyorlar ki anlattığıma pişman oluyorum

Umrumda olmaz kimseye anlatmayın bence

---------- Mesaj saat 02:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:32:14 civarında gönderildi. ----------

Kendimi yalnız hissediodum bu konuda gerçekten herkes aynı tepkilerle karşılaşmış

Kimseye anlatmayın beyler

---------- Mesaj saat 02:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:32:14 civarında gönderildi. ----------

Kendimi yalnız hissediodum bu konuda gerçekten herkes aynı tepkilerle karşılaşmış

Alexe katılıyorum pisikolojim bozuldu bu yüzden.En iyisi kimseye anlatmayacaksın arkadaş

Öncelikle böyle bir konu açtığın için Teşekkürler, :d
Benim başıma çok olay geldi kimse inanmadı v.s v.s

Bana Dedikleri şunlardı. :d

Hacı o zaman biz kendi reklamlarımıza tıklayahh.
Öyle şey olur mu la? Olsa herkes kazanır.
Bu işlerı bırak da sigortalı bi işe gir.

Bunlar Anketteki sözler.. Bana Dedikleri şunlardı.
Ordan para gelse Kimse Askeri ücrete 700 - 800 liraya çalışmazdı Dediler .d
Diğerleri zaten Yukarıdaki Anketteki gibi :D

Mustafa senin ilk tepkin neydi la :D ben hatırlamıyorum ama hadi hemen bizde bişeyler yapalım dediydin galiba :)

---------- Mesaj saat 04:34:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:25:58 civarında gönderildi. ----------

aynen mustafa dışında 2 akrabama söledim mustafa allahtan hevesli hemen kaptı adam king :D akrabalar söylerken sallamıyolar öle olurmu böle olurmu boş işler yada reklama tıklar kazanırız 5 dkka bize kanal açsana :D
şimdi ben adama 1-2 kaynak site vs veriyom gir dedim bizim foruma oku oku eline bi defter not al test yap yol çiz uzun ve sıkıcıda gelse o uzun konulara videolara bak :D sonra başla yardımcı olurum dedim tabi he he diyen oldu boş iş diyen :o

aradan 1 hafta geçmeden arıyor yada msj atıyolar alper işte bu kanallar neden olmuyor neden para gelmedi neden videolar şöle böle olmuyor gibi yardım istiyolar hani ilgilenmicez diyen beni sallayanlar başlamışlar birde girip bakıyorum hemen kanallar para kazanmaya kapanmış :D yada adam şarkıcı videolarını yığmış oraya bir de demezlermi bi 5 dkka düzelt şunu yok dediğimi

yaptınmı diyorum adam siteleri girip hiç bişi okumamış yazmamış çizmemiş direk at video akşamına para gelsin sanıyor birde 5 dkkalık iş yapıversen ne olcak tripleri varya küfretcem banlancaz :D en iyisi kimsey sölememek bulan kendi bulsun ben adamlara kaynak bile verirken kimse açıp sitelere bakma tenezzülü

göstermez direk video at para bekle olmayınca 5 dkklık iş yardım etmiyon derler hergün yazıyolar :mad: bende en son baya pis laf soktum dedimki ya arkadaş siz öle kanal aç video at hemen kazancanmı sanıyon öle olsa herkez yapar dedim :p olay farklı ama :D dedim bi kerede olmaz o hiç bişeye bakmamışın bilmiyon dedim okuyun kolaya kaçmayın dedim bozdum arada yazıyolar ama sallamıyom
ohh be ne dolmuşum içimi döktüm :D

Mustafa senin ilk tepkin neydi la :D ben hatırlamıyorum ama hadi hemen bizde bişeyler yapalım dediydin galiba :)

---------- Mesaj saat 04:34:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:25:58 civarında gönderildi. ----------

aynen mustafa dışında 2 akrabama söledim mustafa allahtan hevesli hemen kaptı adam king :D akrabalar söylerken sallamıyolar öle olurmu böle olurmu boş işler yada reklama tıklar kazanırız 5 dkka bize kanal açsana :D
şimdi ben adama 1-2 kaynak site vs veriyom gir dedim bizim foruma oku oku eline bi defter not al test yap yol çiz uzun ve sıkıcıda gelse o uzun konulara videolara bak :D sonra başla yardımcı olurum dedim tabi he he diyen oldu boş iş diyen :o

aradan 1 hafta geçmeden arıyor yada msj atıyolar alper işte bu kanallar neden olmuyor neden para gelmedi neden videolar şöle böle olmuyor gibi yardım istiyolar hani ilgilenmicez diyen beni sallayanlar başlamışlar birde girip bakıyorum hemen kanallar para kazanmaya kapanmış :D yada adam şarkıcı videolarını yığmış oraya bir de demezlermi bi 5 dkka düzelt şunu yok dediğimi

yaptınmı diyorum adam siteleri girip hiç bişi okumamış yazmamış çizmemiş direk at video akşamına para gelsin sanıyor birde 5 dkkalık iş yapıversen ne olcak tripleri varya küfretcem banlancaz :D en iyisi kimsey sölememek bulan kendi bulsun ben adamlara kaynak bile verirken kimse açıp sitelere bakma tenezzülü

göstermez direk video at para bekle olmayınca 5 dkklık iş yardım etmiyon derler hergün yazıyolar :mad: bende en son baya pis laf soktum dedimki ya arkadaş siz öle kanal aç video at hemen kazancanmı sanıyon öle olsa herkez yapar dedim :p olay farklı ama :D dedim bi kerede olmaz o hiç bişeye bakmamışın bilmiyon dedim okuyun kolaya kaçmayın dedim bozdum arada yazıyolar ama sallamıyom
ohh be ne dolmuşum içimi döktüm :D

vay canına bee:eek:

Beyler insanlar çağın ne çağı olduğunu hala kavrıyamadılar internetin hala tam olarak ne işe yaradığını bilmeyen büyüklerimiz var, hepsinin ellerinden öpüyorum ama bilen nası biliyo hayır bilmiyorsun bari öğren. Vallahi kimseyle uğraşacak halim yok türk insanı böyle anlama zorluğu var çoğunda kimse kusura bakmasın ben kendi keyfime bakıyorum sen ister youtube de ister başka birşey :))

Alemin akıllısı sen misin? Sakın kredi kartı bilgilerini verme gibi laflarda duymuştum .
Samimi bir arkadaşıma anlattığımda bu tepkiyi almıştım :) Zaten benim amacım farklı kişilerle konuşup fikir almaktı :)

En unutamadığım sözler.
Babam: kredi kartını çaldıracaksın bir gün.(Banka kartı açtırmıştım)
Annem'in " Olum bak amcan gibi hayalci olma :) O da hayal kurar kurar sonra hiç bir şey yok.
Sen oku. Polis memur falan ol.
Arkadaşlarımın dedikleri ise.
Olum uğraşma para falan vermezler. Benim arkadaşımda internetten para kazanıyordu alamamış cart curt.
Kanka bana da bir kanal açak. Ben de kazanayım
Biri vardı direk inanmıştı. EE kanka yemek ısmarlarsın o zaman :)

Sonunda pinim geldi girdim.Eğer bu ay ödeme alırsam.Bana yemek ısmarlayacak 3-5 vatandaş var.Ayrıca Bu işten sabit 10.000 kazanmaya başladığım gün Eskişehirde çıplak gezecek bir arkadaş var.Baya bi kişiye kapak olacak sizin anlayacagınız bu ödeme :)

Merhaba arkadaşlar,
Bu youtube'dan para kazanma olayını anlattığınız arkadaşlarınız,akrabalarınız vardır illaki.Ve ya ailenizden biri.Acaba ilk dedikleri şey ne oldu? Öğrenir öğrenmez 2 tane sabit var zaten.3 ve devamını merak ediyorum.

1-) Hacı biz o zaman kendi reklamlarımıza tıklayahh...

2-) Hacı kim reklama tıklar ya ben hep kapatıyorum reklamları...

Bonna sen masal okuyorsun bildiklerini söylede onlarda yapsın post kasmaya konu açma

Bonna sen masal okuyorsun bildiklerini söylede onlarda yapsın post kasmaya konu açma

sa857t.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri