yt işini bıraksam mı?

Daha çok üstüne git ama spam ile değil hocam özgün ile üstüne git. Özgün çok zaman ve sabır istiyor ama emin ol er yada geç hakkını verir youtube.

Hocam yasak değilse, özgün derken ne gibi biraz örnek verebilir misin.

unutma yenildiğinde değil vazgeçtiğinde kaybedersin

birazda partner deneyin ünlem falan yok
zaten bıraksanızda sonra geri geleceksiniz :)

arkkdaşlar 2-3 ay günlük 25,30 tl kazancım vardı taki bu son kıyımlara kadar 2 haftadır 0 tl kazanc.kanal oluşturamıyorum bir türlü her kanala 100 er video atıyorum ama onlar da ünleme dönüşüyor 5-10 video kalıyor elimde onlardan da para kazanacağımı hiç zannetmiorum açıkçası iyice bıktırdı yt. pes mi etmek lazım yoksa aksine daha çok mu üstüne gitmek gerekir yt nin güzel yorumlarınızı bekliyorum

bu soruyu sordugun an bence bırak çok üsteleme sonra istersen tekrar denersin

Hocam yasak değilse, özgün derken ne gibi biraz örnek verebilir misin.

Hocam kategori kendin bulmalısın. Ne türlü yeteneklerin var mesela neye yatkınsın en iyi neyi yaparsın. Bu sorulara kendi kendine cevap bulup bir yerden başlamalısın herkesin kategorisi, yeteneği, uğraş alanı, başarılı olacağı alan farklıdır. Hiçbirşey yapamıyorsan oyun videosu yap mesela bir yerden başla zamanla keşfedersin özgünü.

özgün çalışcak kadar bilgim tecrübem yok hiç bir program bilmiyorum

Ben de bilmiyorum hocam kimse ana rahminde öğrenmiyo ki yavaş yavaş zamanla öğrenirsin uğraştıkça. Youtubeda her türlü video programı dersi var. Olmadı bana yaz ben de acemiyim ama elimden geldiğince yardımcı olurum. Profesyonel yardım gerektiği zamanlarda foruma konu açarsın sora sora öğrenirsin zamanla.
Öyle ahım şahım profesyonel olmana gerek yok zaten en fazla progra kullanımı gerektiren kategori oyun videoları oyun videolarına da eklenen tek şey video sonlarına küçük karelerde diğer videoların görüntüsünü koymak ama zaten o düzeye gelene kadar sökersin programları kendin yapacak düzeye gelirsin.

Yeter ki ipin ucundan tutup başlayın hocam bir yerlerden başlayın özgün video çekip yalın haliyle atın mesela oynama vs yapmayın. Önce özgün konusunda kendinizi geliştirin program vs sonraki iş.

arkkdaşlar 2-3 ay günlük 25,30 tl kazancım vardı taki bu son kıyımlara kadar 2 haftadır 0 tl kazanc.kanal oluşturamıyorum bir türlü her kanala 100 er video atıyorum ama onlar da ünleme dönüşüyor 5-10 video kalıyor elimde onlardan da para kazanacağımı hiç zannetmiorum açıkçası iyice bıktırdı yt. pes mi etmek lazım yoksa aksine daha çok mu üstüne gitmek gerekir yt nin güzel yorumlarınızı bekliyorum

Kolay yoldan para kazanmak istiyorsan daha farklı yollar denemelisin.
Her işin bir zorluğu vardır yt 'ye ne kadar emek verirsen o kadar kazanırsın.
Madem zorlanıyorsun bırak ama gidip maaşlı bir işte çalışsan yt dan daha çok zorlanacaksın.

Yapacağın tek şey karar vereceksin 2 gün bilgisayarın power tuşuna basmayacaksın, 2 gün yat kalk, tv izle gez toz sonra gel pc ye otur emin ol 2 ay sonra bu yazdıklarına güleceksin. Herkes geçti senin geçtiğin süreçten...

Kanalının kapanmaması için sana özel msj attım dediklerimi yap, kanalın kapanmaz..

Bi Allah razı olsun desen yeter..

Kolay yoldan para kazanmak istiyorsan daha farklı yollar denemelisin.
Her işin bir zorluğu vardır yt 'ye ne kadar emek verirsen o kadar kazanırsın.
Madem zorlanıyorsun bırak ama gidip maaşlı bir işte çalışsan yt dan daha çok zorlanacaksın.

vallahi şaka gibi yorum ne diyim :)

Maaşlı işte çalışıp hem de bu işi yapsa çok daha güzel, daha iyi tabi ki...

Youtube ile kariyer mi yapılır :D

Youtube iş mi kardeşim.

Hocam kategori kendin bulmalısın. Ne türlü yeteneklerin var mesela neye yatkınsın en iyi neyi yaparsın. Bu sorulara kendi kendine cevap bulup bir yerden başlamalısın herkesin kategorisi, yeteneği, uğraş alanı, başarılı olacağı alan farklıdır. Hiçbirşey yapamıyorsan oyun videosu yap mesela bir yerden başla zamanla keşfedersin özgünü.

Ben de bilmiyorum hocam kimse ana rahminde öğrenmiyo ki yavaş yavaş zamanla öğrenirsin uğraştıkça. Youtubeda her türlü video programı dersi var. Olmadı bana yaz ben de acemiyim ama elimden geldiğince yardımcı olurum. Profesyonel yardım gerektiği zamanlarda foruma konu açarsın sora sora öğrenirsin zamanla.
Öyle ahım şahım profesyonel olmana gerek yok zaten en fazla progra kullanımı gerektiren kategori oyun videoları oyun videolarına da eklenen tek şey video sonlarına küçük karelerde diğer videoların görüntüsünü koymak ama zaten o düzeye gelene kadar sökersin programları kendin yapacak düzeye gelirsin.

Yeter ki ipin ucundan tutup başlayın hocam bir yerlerden başlayın özgün video çekip yalın haliyle atın mesela oynama vs yapmayın. Önce özgün konusunda kendinizi geliştirin program vs sonraki iş.

hocam skype yollar mısın pm ile

Youtube iş mi kardeşim.
Hocam ben kıyaslama açısından söyledim.
Maaşlı bir işte daha fazla zorluk olduğunu youtube ne kadar zorlasa da sonuçta bilgisayar başındasın.

Hocam ben kıyaslama açısından söyledim.
Maaşlı bir işte daha fazla zorluk olduğunu youtube ne kadar zorlasa da sonuçta bilgisayar başındasın.

o dediğin de haklısın da kardeşim fakat kariyer için maaşlı iş lazım :)

Bence bilgisayar başında olmakta iyi bir şey değil sağlık için.

Youtube iş mi kardeşim.

zaten çalışıyorum hocam bn sağlık memurum bn.ama bn zorlukları severim becerebileceğime inandığım işlerin üstesine gitmek çok haz verir bana

zaten çalışıyorum hocam bn sağlık memurum bn.ama bn zorlukları severim becerebileceğime inandığım işlerin üstesine gitmek çok haz verir bana

Ne güzel işte hocam belli bir saatte evinizde oluyorsunuz.Sistemli bir şekilde günde 3-5 uzun videolu kanal kopyalarsanız günde 100tlleride görürsünüz.
Bol kazançlar kolay gelsin.

sürekli kanalların kapanıyo ya da ünleme geliyosan belki bir yerde kendini belli ediyosundur. bu iş sabır ve titizlik ister.

benim kaç ay para alamadığım zamanlar oldu asla pes etmedim. bugün itibariyle günlük 4 haneli rakamlara ulaştım. işini iyi yaparsan her zaman kazanırsın.

sürekli kanalların kapanıyo ya da ünleme geliyosan belki bir yerde kendini belli ediyosundur. bu iş sabır ve titizlik ister.

benim kaç ay para alamadığım zamanlar oldu asla pes etmedim. bugün itibariyle günlük 4 haneli rakamlara ulaştım. işini iyi yaparsan her zaman kazanırsın.

hocam bu işi daha güzel bir şekilde yapmak istyrm skpye verir msn bilgilerinden yararlanmak isterm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri