YT İzlenim Veren Bot Yapımı (100.000) Views

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bu fikir çok mantıklı. Anahtar kelime aratılarak gidilmesi çok zekice olur. Aslında CURL ile PHP'de ref'i kandırabilirsem sinsice bir planım var ama hileli yollara bulaşmak istemiyorum.

Botnet tamam ama oda çok mantıklı ve sağlıklı değil. Her kullanıcı için en azından.

Ref'i kandırarak sadece kendini kandırırsın ;)

Çünkü gördüğün sadece senin değiştirebildiğin ref bilgisi olacak.
Bir o kadar kullanıcıya gözükmeyen fakat gönderilen header bilgileri var.Ref'i çarpıtmaya çalıştığın bile net bir şekilde belli olur.
Bu kısa cevap.

Uzun cevaba girecek olursak ; yazılım devleri, donanım üreticilerinin her bir donanıma / yazılıma gömdükleri sürüyle kimlik bilgisi mevcut, ve bu bilgiler her seferinde gönderiliyor doğrulama için, yani o gördüğümüz header bilgileri sadece bizim bildiklerimiz, bilinmeyen bir hayli doğrulama verisi var.

Bu verileri %100 yanıltmak yerüstü kullanıcılarının işi değil, tamamen farklı ağ katmanlarında, tamamen farklı işletim sistemlerinde, Microsoft falan zaten açık hedef :) , tamamen farklı donanımlarda bu tip müdahalelere girilmesi gerekir ki çok derin konuları katar içine, bunlarda yeterli değil bağlı olduğun networkün bile manipule edilmesi veya güvenli network oluşturulup ondan sonra bu işler yapılır.

Yani uzun lafın kısası, güvenlik ve illegal, düşündüğün gibi basit bir dünya değil.

böyle işlerle uğraşıyosunuz sonrada niye adsensem banlandı diye forumda ağlıyosunuz. yazık size.

yapımı konusunda yardımcı olmak ısterdım ancak suan elımde buyuk bir proje var, onunla ilgili yogunum ancak konuya bakarken dusunmeden aklıma gelen bır fıkrı paylasmak ıstedım.
İllegal bir yol ancak aklıma ılk gelen bu oldu nedense :)
server üzerinden sadece bu ıs ıcın kullanılacak bır bot yazılır ve bu bot'a girebileceğimiz bilgisayarların ıp ve şifreleri listelenir.
Bu bilgisayarlar daha önceden tespıt edılır ve bu bılgısayar ıle ıletısım kuran her bılgısayara otomatık baglantı aktarılır ve aktarım yapılan bılgısayarlar da bırbırlerıne aktarım yaparak sonsuz bır baglantı olusturulur ve yakalanmanız cıddı derecede yuksek olur :D
program server üzerinden bu açık kaynak bilgisayarlara otomatik baglantı kurar ve belirli komutlar yardımı ile video sayfasını arka planda acabılır. Tıpkı bir siteye girdiğinizde yan sekmede açılan videolu reklam gibi videoyu açabilir.
Sıstemın hızlı calısması ıcın masaustu program degılde ms-dos uzerınden calısabılen bır program yazılırsa ve guzelde bır sıstem uzerıne kurulursa falan fılan ıste :)

Hatta bunlar yapilmisken google aramasi youtube aramasiyla tbm anahtar kelimelerdem giris yaptirilip reklam tiklanabilir .. cok blackhat olduk yaw:-D. Beyin firtasi iyidir tabi

geçen bi programcıyla konuştum adamın 200 bini geçkin üyesi var ve bi program yazmış jingling gibi bişey kredi sistemli prg. çalıştırıyorsun başkalırının sitelerini geziyor arka planda sende site linki ni attıyorsun onlarda senin sitenen giriyor adamlar site sektörün de bu sayede günlük 100 bin hiti bulduğunu söylediler :)
bende ark irtibata geçtim adam ikna edemedim yt videoların da ses geliyor kullanıcılar rahatsız oluyormuş :) istersen biraz araştır bu işi proxy ve ya ip değiştirmeyle olmaz ama sana tavsiyem bu konuda bilgin varsa bildiğin bi dil vb. basic. c+ her hangi biri 1 kanal aç kodran kullanımı 1 kanal aç amatör program yazımı 1 tanede amatör site hack teknikleri diye (yanlış anlaşılmasın pkk sitesi çökertme ve ya türklere hakaret eden gayri resmi siteri çökertme) gibi özgün çalış hile ile pek insanlara yardımcı olabilceğini sanmıyorum ama bilgi vererek çok yardımcı olursun bide eğer kanalları açarsan lütfen kanalları pm at daha bu konuda düzgün bilgi veren birini bulamadım ilk abonen olmak isterim

geçen bi programcıyla konuştum adamın 200 bini geçkin üyesi var ve bi program yazmış jingling gibi bişey kredi sistemli prg. çalıştırıyorsun başkalırının sitelerini geziyor arka planda sende site linki ni attıyorsun onlarda senin sitenen giriyor adamlar site sektörün de bu sayede günlük 100 bin hiti bulduğunu söylediler :)
bende ark irtibata geçtim adam ikna edemedim yt videoların da ses geliyor kullanıcılar rahatsız oluyormuş :) istersen biraz araştır bu işi proxy ve ya ip değiştirmeyle olmaz ama sana tavsiyem bu konuda bilgin varsa bildiğin bi dil vb. basic. c+ her hangi biri 1 kanal aç kodran kullanımı 1 kanal aç amatör program yazımı 1 tanede amatör site hack teknikleri diye (yanlış anlaşılmasın pkk sitesi çökertme ve ya türklere hakaret eden gayri resmi siteri çökertme) gibi özgün çalış hile ile pek insanlara yardımcı olabilceğini sanmıyorum ama bilgi vererek çok yardımcı olursun bide eğer kanalları açarsan lütfen kanalları pm at daha bu konuda düzgün bilgi veren birini bulamadım ilk abonen olmak isterim

jingling gibi program yazan arkadas sanırım videonun sesini kapatma komutunu bulamadı :))

hadi hortlatalım

Çekimler ufak bir kodun yuksek hitli sitelere konulması ile oluyor, kodun icindeki süreyi ayarlayabiliyorsunuz, eski kod nette var paylaşmıştık.
Tek yapmanız gereken kodu geliştirmek, o kod 301 i sorunsuz geciyordu,
Zaten hitli sitelerde kullanıldıgından gercek izlenimden farkı yok sadece izleyiciler videoyu görmüyor,

Kodun çok sık geliştirilmesi gerekiyor (2014) , 6 aydır
büyük ölcüde sorun yasadık,

Bu haftaki sorun
Biliyorsunuz Youtube yapay izlenmelerde videoyu siliyordu,
Arkadaslar baktılar olacak gibi degil ve youtube silinmiş video çöplügüne dönüştü, artık sadece yapay cekilen izlenmeleri sayıdan indirmeye başladılar, bugünlerde cekim yaptıgımızda sayı yukselip geri düşüyor, sanırım bunu 1 aydır aktif olarak deniyorlar,

bende programlama okudum bitti senin dediğin gibi 100k hit veren program yapamazsın anında youtube banlar 100k hit için 100bin ip lazım her kullanıcı iç,n farklı 100bin ip çnki hep aaynı ipden izlenme gelirse anla youtube 10kişi için 1m ip bunu sağlayacak proxy bildiğim kadarıyla dünyada dahi sayılı seviyede var hitleap tarzı siteler bile 100 civarı ip üzerinden çalışırlar onlarda bile ban riski varken senin proxy anlamıcak youtube hadi anlamdı sen proxy entegre ettiğin programa nasıl güvence yani imkansız birşey diyorsun bu programcılıkla alakası yok dünyanın en iyi programcısıda olsa farketmez

bunu bende düşünüyorum ama bir kaç yerde aklımın yatmadıgı yerler ayrıca ücretli düşünüyorum vds üzerinden mesaj atarsan yardım edebilirim elimden geldigince

bunu bende düşünüyorum ama bir kaç yerde aklımın yatmadıgı yerler ayrıca ücretli düşünüyorum vds üzerinden mesaj atarsan yardım edebilirim elimden geldigince

1 Yıl geçmiş üzerinde be hocam. Biraz daha dikkatli lütfen

Mesaj sayısınız: 5 Post kasmak yasaktır. Akabinde tekrarında banlamak durumunda kalacağım bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri