yt kanal açabilen var mı ? (özellikle ringring ile )

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hocam okumadan mı yazıyorsunuz, laf olsun diye mi, yoksa post kasmak için mi. 3 adet zaten açılıyor sonrası patlıyor diye bir çok arkadaş yazdı zaten.maksat yazmak olmasa birazcık dikkat etsek mümkünse

hocam bu gün cclenaer güncelleme uyarısı gelene kadar günde 10 20 tane bile açıyordum tıkır tıkır ama şuan bitik açtırmıyor

hocam bu gün cclenaer güncelleme uyarısı gelene kadar günde 10 20 tane bile açıyordum tıkır tıkır ama şuan bitik açtırmıyor

Google clean hiç bir işe yaramıyor. cclaner temizlik yapıyor detaylıca hemde ama sanırım bu kez olay çerez değil hocam. bir kes daha sölyüroum tüm samimiyetimle 50 adet hiç takılmadan açtım bir kaç saat sonra gittti hepsi

Google clean hiç bir işe yaramıyor. cclaner temizlik yapıyor detaylıca hemde ama sanırım bu kez olay çerez değil hocam. bir kes daha sölyüroum tüm samimiyetimle 50 adet hiç takılmadan açtım bir kaç saat sonra gittti hepsi

hocam gclean kullanmıyorum sadece clenerle özel bölgeleri sildirerek açtırıyorm ama . 5 saat önce oda gitti ellede silinebilir ben cleanere tanıttım ordan silidiriyordum ama bende kapanma olmıyordu sans da olabilir siz daha iyi bilirisinz

hocam gclean kullanmıyorum sadece clenerle özel bölgeleri sildirerek açtırıyorm ama . 5 saat önce oda gitti ellede silinebilir ben cleanere tanıttım ordan silidiriyordum ama bende kapanma olmıyordu sans da olabilir siz daha iyi bilirisinz

estağfirullah akıl akıldan üstündür. biz cclanerin tüm bölgeleri temizleyen özel bir sürümünü kullanıyoruz. çok araştırmıştık atabileceği yerleri. elle sildiğimiz bölgelerde vardı. ama şuan her türlü 3 mail üstünü kapatıyor pc den bulamıyoruz. ama çözülür çözmek durumundayız geçimimiz bundan yılmak yok youtubeye devam:)

hocam okumadan mı yazıyorsunuz, laf olsun diye mi, yoksa post kasmak için mi. 3 adet zaten açılıyor sonrası patlıyor diye bir çok arkadaş yazdı zaten.maksat yazmak olmasa birazcık dikkat etsek mümkünse
konu başlıgına bak dostum benım post kasma davası gıne sence benım ıhtıyacım varmı buna :D kerede postları 1.sayfayı okudum dırek denedım 1 ıpden 3 4 tane hesap actım halada saglam cok hesap acanlarda galıba sıkıntı yasıyorlar mac adresınden vs vs vs

belki geçici bir durumdur. teknik güncelleme falan olabilir. normalda telefon onaysız pc den açılan gmailler kıyamete kadar kalması gerekir.

belki geçici bir durumdur. teknik güncelleme falan olabilir. normalda telefon onaysız pc den açılan gmailler kıyamete kadar kalması gerekir.

Insallah dediginiz gibidir yoksa bu durum cok can skmaya basladi ama bi yandanda côzumu buldum diyip kapanma yasamadam mail actim diyenler var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belkı faydası olur diye yazıyorum superonline ile bende açamıyordum pc yi formatlıyordum gmal açılışında yine telefon soruyordu Günde çok defa formatladım acaba formatta mı bir hatam var dıye Sonradan anladım ki superonline nin son 2 veya son 3 rakamı değiştiği için az olan bütün ipleri kımbılır kaç defa kullanmısım sorun ip de imiş ttnet aldım şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım gmail açmakta Acaba kullandığınız ip noları yine denk geliyor olmasın gmailde telefon istemesının bir nedenı de bu

Belkı faydası olur diye yazıyorum superonline ile bende açamıyordum pc yi formatlıyordum gmal açılışında yine telefon soruyordu Günde çok defa formatladım acaba formatta mı bir hatam var dıye Sonradan anladım ki superonline nin son 2 veya son 3 rakamı değiştiği için az olan bütün ipleri kımbılır kaç defa kullanmısım sorun ip de imiş ttnet aldım şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım gmail açmakta Acaba kullandığınız ip noları yine denk geliyor olmasın gmailde telefon istemesının bir nedenı de bu

Hocam, ip ile alakasi yok durumun vin kullandigimizdada ayni sorun devam ediyor.

Hocam, ip ile alakasi yok durumun vin kullandigimizdada ayni sorun devam ediyor.
Tek tek tüm yorumları okudum, daha önce kendimde araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım kesin olarak, fakat kaynaklandıgı nokta sıralı gelen blok ip' ler örnek veriyorum 85.128.xxx.xxx şeklinde sadece x olan kısımlar değişmekte çoğu zaman nadirende baştaki ilk 6 lı numaralar.
İkinci olarak lokasyon dan olduğunu düşünmekteyim.. Zaten ikiside bağlantılı bu söylediklerimin.. Konuyu takipteyim arkadaşlar

hocam lokasyonla alakalı değil windowsun ve firefoxun lokasyonları gizledim beni ankara olarak gördü ancak yinede açtırmadı. ama ip ye gelince 85.xxx.xxx.xxx olan kısım değişiyor ama yinede açtırmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri