YT Kanal Kopyalama Kayıt Defteri

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
Merhaba arkadaşlar , genelde yt to yt yapan birisiyim bunun için önceden çekeceğim kanalları hep listeler halinde kayıt ederimdim ama hep karışıklık olurdu bunun için program kodlamıştım basit gibi gözüküyor ama kodlarla baya uğraştım diyebilirim.Kısacası bu program sayesinde kopyalayacağınız kanalları ve kopyaladığınız kanalları liste halinde tutabilir karışıklık yaşamazsınız.Benim gibi yt to yt yapanların işine yaracağını umuyorum.

Programın Resimleri ;

N5B08Y.jpg

aoQr8B.jpg

YvLZ8j.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/03/22/1548c2.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/03/22/2756ce.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/03/22/3badda.jpg

Programı İndir / Virüs Total

Son düzenleme:
sadece url leri kaydediyorsa buna ne gerek var ki? excelde alt alta yazar kopyaladığımda kırmızıya yada yeşile boyarım olur biter:S

sadece url leri kaydediyorsa buna ne gerek var ki? excelde alt alta yazar kopyaladığımda kırmızıya yada yeşile boyarım olur biter:S

İstediğinizi yapmakta özgürsünüz hocam , ben kendim için kodlamıştım ama ytpara için biraz düzenledim herkes yararlansın diye paylaştım.İşine yarayanlar olacaktır.Bu program sadece işleri kolaylaştırmak için başka hiçbir amacı yok.

[MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION] 60 saniyedir avatarınla bakışıyoz :D

Merhaba arkadaşlar , genelde yt to yt yapan birisiyim bunun için önceden çekeceğim kanalları hep listeler halinde kayıt ederimdim ama hep karışıklık olurdu bunun için program kodlamıştım basit gibi gözüküyor ama kodlarla baya uğraştım diyebilirim.Kısacası bu program sayesinde kopyalayacağınız kanalları ve kopyaladığınız kanalları liste halinde tutabilir karışıklık yaşamazsınız.Benim gibi yt to yt yapanların işine yaracağını umuyorum.

Programın Resimleri ;

N5B08Y.jpg

aoQr8B.jpg

YvLZ8j.jpg

Programı İndir / Virüs Total
resımler gozukmuyo

kanallarımızı depo edecegimiz tıklayınca url ye yönlendiren bu tür bi program olsa cok işime yarardı :)
şimdilik excel devam

soyle bır ozellıgı olsa bu url kullanıldı gıbı bırde bu kanal kapandı onlıne kontrol etse;

desene o dedıklerını yapsam satarım :)

Hocam zaten kopyaladığınız kanalları diğer sekmeye aktarıyor ve kopyalayacağınız kanallar listesinden siliyor.Yani kopyaladığınız kanallar birdaha önünüze çıkmaz.

Kanal açık mı kapalımı yapılabilir eğer yeni sürüm çıkartırsam eklemeye çalışırım ama çıkartcağımı sanmıyorum bu kadarı yeterli benim için :)

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

o programlar cok iyi cok yararlı ama nedense bi türlü güvenemiyorum :confused:

Neden ben kullanıyorum çok memnunum bildiğim 2 kanal takip programı var ikisinin sahibide çok ilgili kişiler.

her ne kadar bunun kontrolü için çok alternatif olsada exeldi notepad +++ felan bu tarz programlarda yapılan işlemler bana daha zevkli ve cazip geliyo indirdim hocam paylaşım için teşekkürler

her ne kadar bunun kontrolü için çok alternatif olsada exeldi notepad +++ felan bu tarz programlarda yapılan işlemler bana daha zevkli ve cazip geliyo indirdim hocam paylaşım için teşekkürler

yorumunuz için teşekkürler , notepad++ kullanıyordum bende birgün bilgisayarıma reset attım bütün .txt belgeleri gitti hepsinin içinde "NUL" yazıyordu sadece sırf böyle olduğu için 150 küsür kanal kaybettim.Hemde 2 defa başıma geldi.Sakına notepad programı açıkken reset atma kapat öyle at :)

Teşekkürler Hocam Küçük Program Ama Büyük İşlevi Var Yazılımlarınızıın Devamını Bekleriz :)

kanal şeklinde değilde video şeklinde çalışır mı program?

yani kanal id/link değil video linklerle çalışır mı

Güzel Paylaşım Ama Buna Çok Zaman Harcamış Olamassınız Çünkü 20 Dklık Bir İş :(
Genede Emeğinize Sağlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri