YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanalın 12 videosu uçmuş takip programı uyuyor valla tatile gittim geldim kanalları güncelle dedim baktım uyarı yok ama tek tek baktığım zaman kanallardan uçanlar olmuş vs.

eklenen kanalları güncellemiyor,ekli olanlar da güncellenmiyor bir ben mi kullanamıyorum [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam ne yapalım?veya bilen biri var mı ?

Burada bazı arkadaşlar zaman zaman sorunlarını iletiyor ancak bende aylardır program stabil ve hiç hatasız şekilde çalışmakta.

Sanırım sistemden sisteme fark eden sorunlar var, başka türlü açıklayamıyorum.

Burada bazı arkadaşlar zaman zaman sorunlarını iletiyor ancak bende aylardır program stabil ve hiç hatasız şekilde çalışmakta.

Sanırım sistemden sisteme fark eden sorunlar var, başka türlü açıklayamıyorum.

bende de uzun zamandır sıkıntılı excel takibi videoyap takibi yapmak bir yere kadar idare ettim fakat artık iyice kötü durumdayım siz son güncellemeyi aldınız mı? teşekkür ederim.

bende de uzun zamandır sıkıntılı excel takibi videoyap takibi yapmak bir yere kadar idare ettim fakat artık iyice kötü durumdayım siz son güncellemeyi aldınız mı? teşekkür ederim.

Şu an 2.76 evet. Programı satın aldığımdan beri api v3'e geçiş dönemi dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Burayı aktif olarak takip ediyorum ancak buraya yazılanların hiçbirini deneyim etmedim henüz. Tıkır tıkır bende, ilginçtir.

Şu an 2.76 evet. Programı satın aldığımdan beri api v3'e geçiş dönemi dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Burayı aktif olarak takip ediyorum ancak buraya yazılanların hiçbirini deneyim etmedim henüz. Tıkır tıkır bende, ilginçtir.

yok hocam yok ben hiç bir güncel veriyi alamıyorum kanalların içinde video var mı yok mu onu bile göremiyorum elim ayağım olmuştu, benim için bitti artık sanırım tabi [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam programa el atmazsa.

arkadaşlar tek sorun olmayan benmiyim bütün kanallarımı düzgünce takip ediyorum hiçbir sorun yaşamadım

Aynı Şekilde Bendekide Canavar.Sorun Yaşayan Arkadaşlar API Ley Değiştirip Denesinler Belki Düzelir

Bende de ilk zamanda sıkıntı olmuştu ayarlar kısmından izlenimler anlık alınsın seçeneğini aktifleştirince olayı çözdüm, sorun yaşayanlar o ayarı kontrol etsinler belki yararı olur

1- [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam el attı olaya api key girmemişim
2-Çok kızmıştım tüm kanalları silmiştim
3-Ben yaşlandım kabul ediyorum

Çok teşekkür ederim hocam sağolasın program sağlam eskisi gibi:)

bende de sorunsuz ama excell'den toplu eklerken sıkıntı çıkarıyor onun dışında gayet stabil çalışıyor

bende çalışmasında sorun yok ama şöyle bişey var;bagzı kanalların partner bilgisini gösteremiyor.kanala girip bakıyorum,kanalda hiçbi sorun yok.bütün videolar normal,reklamlar açık,kanal partnere baglı ama 1 aydır program partner bilgisi alınamadı diyor.arada güncelleyeyim bu kanalın partner bilgisini belki alır bukez diyorum.kanalı seçip sag tıklıyorum,o kanalın partner bilgisini almasını istiyorum.işte o an programın bittigi andır.program o anda resmen geberiyor,can çekişiyor :D 2-3 videolu bi kanalın partner bilgisini alma süresi,1k videolu kanalın sayımını yapmasından uzun sürüyor.

uyarı verdıgı halde,kanalda bı sorun olmaya bılıyormu,cunku uyarı verdi,tıkladım hepsının $ işareti aktıf di

problem !! problem !!! problem !!!

bio33 tarafından acilen çözülmesi gerekiyor

problemin tanımı : videoyap da kanal bilgileri al kısmından
youtube kanalı UCxxxxx şeklinde ya. videoyap kanal adareslerini sonunda 2-3 tane boşluk koyarak veriyor. ya da openoffice öyle yapiştırıyo. kanal güncelle deyince kanalı güncellemiyo bu sondaki boşuklar yuzunden.

kanal partner bilgisini alıyor ama kanalın istatistiklerimi guncellemiyor !!!

sil tekrar boşluksuz yap demeyin binlerce kanal bu sekilde. hepsini sil tekrar kaydet yapamam.

yapılması gereken :

kanal partner bilgilerini al kısmında bu sondaki boşluklar problem değil. ama kanal güncelle komutunda problem.

bio33 sondaki boşulşarın kanal güncellemesine engel olma durumuna çözüm bulsun.

kopyala hepsini yapıştır not defterine
daha sonra ctrl+h üst tarafa boşluk tuşu (space)
alt tarafı boş bırak bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri