YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam paypal adresinizi yollar mısınız? Bende almak istiyorum.

partner kısmı sorunla olmasa iyiydi :) dün görür görmez bildirmiştim zaten ama unuttum yada sabah yeni uyandıgım için aklıma gelmedi bian.sabah programı açtım işte pcyi açar açmaz,kontrol etti ve bi baktım partnerde olan kanallardan bagzılarına adsense diyor,bagzılarına alınamadı diyor.bian düşündüm acaba partnerden mi atıldı kanallar diye,sonra kontrol ettim kanallar mn,creative,life da hala ve bi sorun yok kanallarda.bian korkuttu beni ama bu ilk degil asıl ilk aldıgımda çok pis korkuttu :)

programı yeni aldım,anlık takip ettigini bilmiyorum ben gün sonunda yansıtacak sanıyorum ytparadaki araçta oldugu gibi.program kanalları kontrol ederken benim farketmedigim bi şekilde net gidip gelmiş,o arada ekli olan kanalların nerdeyse hepsine kanallar kapandı diye uyarı verdi, vik vik ötüyor filan dedim bittim,battım :D 100 kanal varsa ekledigim,75-80 tanesine kapalı diyor,geri kalanlarda zaten para kazandırmayan yeni kanallar.kanalları o halde görünce kalbime iniyordu :p elim titreye titreye kanallardan birisine tıkladım,urlden baktım ki kanal açık.sonra bikaç tane daha baktım onlarda açık.ttnet saolsun sürekli sorunlu oldugu için net gidip gelmesi filan çok oluyor.sürekli yaşar oldum bu durumu ama artık kanal kapandı dediginde kapalı kanallar bölümüne attıklarını tekrardan bi güncelliyorum ve düzeliyor.o numarayı bikez yerim :cool:

şimdide kanal partnerden mi atıldı olayı çıktı başıma,bian önce bunu çözersen çok iyi olur hocam yalnız senin bu program bigün kalbime indirecek benim bak haberin olsun :p

partner kısmı sorunla olmasa iyiydi :) dün görür görmez bildirmiştim zaten ama unuttum yada sabah yeni uyandıgım için aklıma gelmedi bian.sabah programı açtım işte pcyi açar açmaz,kontrol etti ve bi baktım partnerde olan kanallardan bagzılarına adsense diyor,bagzılarına alınamadı diyor.bian düşündüm acaba partnerden mi atıldı kanallar diye,sonra kontrol ettim kanallar mn,creative,life da hala ve bi sorun yok kanallarda.bian korkuttu beni ama bu ilk degil asıl ilk aldıgımda çok pis korkuttu :)

Hocam program partner bilgilerini videoların kaynak kodlarından okuyor. Bazı partnerlerin direk partner ismi yazmamış kaynak kodlarında. mesela
eK-y1FsG4CVzotUjizfIYA yazmış. Zoomin.TV - Entertainment ye karşılık geliyor.

AFoUyeZUbA40qTOgeJWp_g >> Creative Nation

gibi. Program yukarıdaki gibi karışık kodları da adsense diye görüyordu. Gerekli düzenlemeleri yapıyorum. Yardımın için çok müteşekkirim.

programı yeni aldım,anlık takip ettigini bilmiyorum ben gün sonunda yansıtacak sanıyorum ytparadaki araçta oldugu gibi.program kanalları kontrol ederken benim farketmedigim bi şekilde net gidip gelmiş,o arada ekli olan kanalların nerdeyse hepsine kanallar kapandı diye uyarı verdi, vik vik ötüyor filan dedim bittim,battım :D 100 kanal varsa ekledigim,75-80 tanesine kapalı diyor,geri kalanlarda zaten para kazandırmayan yeni kanallar.kanalları o halde görünce kalbime iniyordu :p elim titreye titreye kanallardan birisine tıkladım,urlden baktım ki kanal açık.sonra bikaç tane daha baktım onlarda açık.ttnet saolsun sürekli sorunlu oldugu için net gidip gelmesi filan çok oluyor.sürekli yaşar oldum bu durumu ama artık kanal kapandı dediginde kapalı kanallar bölümüne attıklarını tekrardan bi güncelliyorum ve düzeliyor.o numarayı bikez yerim :cool:

şimdide kanal partnerden mi atıldı olayı çıktı başıma,bian önce bunu çözersen çok iyi olur hocam yalnız senin bu program bigün kalbime indirecek benim bak haberin olsun :p

Açık kanalları kapalı gösterme hatası giderildi hocam.

beyler bu sadece url girilerek kanal takibi yapan programların bir zararı varmı acaba. sonuçta sürekli bu verdiğimiz linkleri takip ettiğin için sıkıntı yapmasın. kolay değil 200-300 kanal ekliyoruz ve hepsini aynı pc den kontrol ediyor ?

Teşekkürler hocam :D

Pm attım hocam.

hocam güncelleme gerçekten çok süper olmuş ellerine sağlık..
kanal hangi partnerde adsensedemi hepsini yazıyor
videoya telif gelirse hem mail atıyor hem pcdeyken öne çıkıp uyarıyor...

bu işleri yapmaya asgari ücretle bi adam tutsak para az geldi der.. :)

teşekkürler tekrar..

beyler bu sadece url girilerek kanal takibi yapan programların bir zararı varmı acaba. sonuçta sürekli bu verdiğimiz linkleri takip ettiğin için sıkıntı yapmasın. kolay değil 200-300 kanal ekliyoruz ve hepsini aynı pc den kontrol ediyor ?

Hocam program bilgileri gdata.youtube.com/xxx adresinden çekiyor. Öbür bilgisayara geçince size detaylıca pm atacağım.

hocam güncelleme gerçekten çok süper olmuş ellerine sağlık..
kanal hangi partnerde adsensedemi hepsini yazıyor
videoya telif gelirse hem mail atıyor hem pcdeyken öne çıkıp uyarıyor...

bu işleri yapmaya asgari ücretle bi adam tutsak para az geldi der.. :)

teşekkürler tekrar..

Ben çok teşekkür ederim hocam çok değerli yorumunuz için. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri