programı yeni aldım,anlık takip ettigini bilmiyorum ben gün sonunda yansıtacak sanıyorum ytparadaki araçta oldugu gibi.program kanalları kontrol ederken benim farketmedigim bi şekilde net gidip gelmiş,o arada ekli olan kanalların nerdeyse hepsine kanallar kapandı diye uyarı verdi, vik vik ötüyor filan dedim bittim,battım

100 kanal varsa ekledigim,75-80 tanesine kapalı diyor,geri kalanlarda zaten para kazandırmayan yeni kanallar.kanalları o halde görünce kalbime iniyordu

elim titreye titreye kanallardan birisine tıkladım,urlden baktım ki kanal açık.sonra bikaç tane daha baktım onlarda açık.ttnet saolsun sürekli sorunlu oldugu için net gidip gelmesi filan çok oluyor.sürekli yaşar oldum bu durumu ama artık kanal kapandı dediginde kapalı kanallar bölümüne attıklarını tekrardan bi güncelliyorum ve düzeliyor.o numarayı bikez yerim
şimdide kanal partnerden mi atıldı olayı çıktı başıma,bian önce bunu çözersen çok iyi olur hocam yalnız senin bu program bigün kalbime indirecek benim bak haberin olsun