YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece URL ile telif gelen videoları nasıl anlayabilir?

Programa Linki Eklediğin Program Kanaldaki Video Sayısını Görüyor
Kanaldaki Videoya Telif Gelirse Video Pasif Duruma Geliyor Ve Kanaldan Video Eksilmiş Oluyor Kanaldan Video Eksilincede Program Uyarı Veriyor Kanldan Video Silindi Kontrol Edin Die Böylelikle Telif Geldiğini Anlamış oluyosun

v2 nin yenilikleri nelerdir hocam?

Hocam 1-2 güncelleme yapıp konuya yazacağım. Kanalın partner bilgilerini alma, Not ekleme, kanalın kapanma sebebi, bazı açık kanalları kapalı gösterme hatasının giderilmesi gibi özellikler son versiyonlarda eklendi hocam. Güncellemeler bitince konuya yazacağım tekrardan.

Sadece URL ile telif gelen videoları nasıl anlayabilir?

Hocam kanaldan video sayısı eksildiğinde uyarı veriyor. telif gelmiş olabilir, kanalı kontrol edin diye. Yoksa direk telif olayını anlayamaz program.

Başarılı ve güvenilir bir program.. Herşeyden önce arkadaş çok ilgili ve alakalı kanallara hiç bir zararı yok dışarıdan kontrol ediyor kapalı kanal olduğunda uyarıyor. 2 aydır kullanıyorum şimdi tekrar son versiyonunu güncelledim çok iyi aynı zamanda günlük toplu olarak tüm kanallarınız dan ne kadar izlenim aldığınızı da görüyorsunuz, toplu link ekliyebiliyorsunuz kesinlikle öneririm.

Başarılı ve güvenilir bir program.. Herşeyden önce arkadaş çok ilgili ve alakalı kanallara hiç bir zararı yok dışarıdan kontrol ediyor kapalı kanal olduğunda uyarıyor. 2 aydır kullanıyorum şimdi tekrar son versiyonunu güncelledim çok iyi aynı zamanda günlük toplu olarak tüm kanallarınız dan ne kadar izlenim aldığınızı da görüyorsunuz, toplu link ekliyebiliyorsunuz kesinlikle öneririm.

Çok teşekkür ederim hocam. Gün geçtikçe geliştirmeye çalışıyorum programı. daha da güzel olacak inşallah. :)

Hocam bir şey sorucam size? Bu üst kısımdaki partner diye olan bölüm nedir acaba? Partnerden çıkarıldığında haber mi veriyor? Yani benim bütün kanallarım partner şuan bir kaçı hariç tabi. Partnerden çıkarıldığında uyarı veriyorsa harika bir şey bu..

Sistemi Çok Kastığı için Partnerden Çıkarılan Kanalları Uyarı Sistemi yokmuş
Partner Yazan Bölüm Listede Sağ Tıklayıp Bütün Kanalların Partner Bilgisini Al Derseniz
Kanallar Hangi Partnere Bağlı Gösteriyor Adsenseye Bağlıysa Adsenseye Bağlı Olduğunu Gösteriyor.

Hocam bir şey sorucam size? Bu üst kısımdaki partner diye olan bölüm nedir acaba? Partnerden çıkarıldığında haber mi veriyor? Yani benim bütün kanallarım partner şuan bir kaçı hariç tabi. Partnerden çıkarıldığında uyarı veriyorsa harika bir şey bu..

Hocam @SoNDaYI hocamın da dediği gibi kanal bilgilerini güncellerken partner bilgilerini de çekmesi programı kastığı için partner taramasını menülere koydum Sağtıklayıp kanalların partner bilgisini al diyerek tarattırabilirsiniz. Şu an üzerinde çalıştığım son versiyonda kanal güncelleme ve partner bilgisini almayı toplu değil de seçili kanalın bilgilerini alma şeklinde de güncelledim. Ayrıca para kazanması açılmış ama adsenseye bağlanmamış kanalları da "Adsenseye bağlanmamış" şeklinde uyarıyor. Üzerinde çalıştığım son sürümü bitirince yayınlayacağım. Ama şu anki halini pm atacağım birazdan.

Hocam @SoNDaYI hocamın da dediği gibi kanal bilgilerini güncellerken partner bilgilerini de çekmesi programı kastığı için partner taramasını menülere koydum Sağtıklayıp kanalların partner bilgisini al diyerek tarattırabilirsiniz. Şu an üzerinde çalıştığım son versiyonda kanal güncelleme ve partner bilgisini almayı toplu değil de seçili kanalın bilgilerini alma şeklinde de güncelledim. Ayrıca para kazanması açılmış ama adsenseye bağlanmamış kanalları da "Adsenseye bağlanmamış" şeklinde uyarıyor. Üzerinde çalıştığım son sürümü bitirince yayınlayacağım. Ama şu anki halini pm atacağım birazdan.

Çok saol hocam çok teşekkürler. Gün geçtikçe çok daha güzel tam istediğimiz gibi bir program olmaya başladı..

Ben çok teşekkür ederim hocam. Kendim de aktif olarak kullandığımdan nasıl olması gerekiyorsa ve sizlerin de önerileriyle o şekilde güncellemeye çalışıyorum. :)

murat dostum bu güncelleme yeni mi? benim neredeyse 15-20 gün önce kurduğum mu acaba hatırlayamadım? yenisi yayınlandı mı konuda bahsi geçen versiyon?

mesajlarınızı kontrol edermisiniz ayrıca skype eklemenizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri