YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam hiç o sorunla karşılaşmadım ama. Bi bakacağım. Malum güncelleme yeni çıkınca çok fazla test edemedim. Sorun hala devam ediyor mu acaba. Hiç mi güncellemiyor yani. Eğer kanalla ilgili notlarınız vs yoksa kanalı silip tekrar ekleyebilir misiniz programa.

ne yazıkki olmadı.sorunlu kanallardan birisini sildim,tekrar ekledim şimdi.yeni eklenen kanalın hani profil resmi yerinde x yazıyor,açılma tarihi 1970 filan işte o şekilde kaldı.güncelle diyince program bi kilitlenip kalıyor,videoları saymıyor bi süre sonra sanki hiçbişey olmamış gibi eski haline geliyor.kanal yeni eklenmiş halde kaldı şimdide....

aga bu bozuk :D düzelmemiş yarısını sayıyor yarısınıda ben kendim sayıyorum :b

ne yazıkki olmadı.sorunlu kanallardan birisini sildim,tekrar ekledim şimdi.yeni eklenen kanalın hani profil resmi yerinde x yazıyor,açılma tarihi 1970 filan işte o şekilde kaldı.güncelle diyince program bi kilitlenip kalıyor,videoları saymıyor bi süre sonra sanki hiçbişey olmamış gibi eski haline geliyor.kanal yeni eklenmiş halde kaldı şimdide....

sanırım siz direx excelden linki alıp yapıştırdınız programa, program bazen excelli linklerde sorun çıkartıyor

linki excelden not defterine al, not defterinden programa yapıştır

sanırım siz direx excelden linki alıp yapıştırdınız programa, program bazen excelli linklerde sorun çıkartıyor

linki excelden not defterine al, not defterinden programa yapıştır

ben kanalları excelde tuttugum haliyle zaten programa ekleyemiyorum çünkü benim kayıtlarda kanal urlleri channel/UC..... şeklinde kayıtlı yani öncesi yok.youtubedan alıyorum urlleri programa eklerken.bukezde excelden almadım linki.programda zaten ekliydi kanal,silmeden sag tıklayıp kanal urlsini kopyaladım ve tekrar ekledim.

ben hala eskı versıyonunu kullanıyorum sanırım ıyı yapıyorum,son guncellemeden memnun degılmısınız

Hocam bazı kanalların rengi mavi, kanal sırasının yanında da "+" işareti var. Nedeni ne acaba.

Aklında soru olan arkadaşlar için söylüyorum program kusursuz çalışıyor. 50 60 kanalı 10 dk sürmeden kontrol edebiliyorum.

Sorunun kaynağını buldum [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam. Bazı kanalların kanal resimleri

https://yt3.ggpht.com/xxxxxxxxx adresinden

bazı kanalların ise

https://i.ytimg.com/xxxxxx

adresinden alınıyor. Bu kısımda düzenleme yaptım ve sorun halloldu.
Hızlandırma olayını da seçenekli hale getirince güncelleme yayınlayacağım.

Hocam bazı kanalların rengi mavi, kanal sırasının yanında da "+" işareti var. Nedeni ne acaba.

Aklında soru olan arkadaşlar için söylüyorum program kusursuz çalışıyor. 50 60 kanalı 10 dk sürmeden kontrol edebiliyorum.

Hocam kanal detayı kısmından kanalı yedeklemişseniz o şekilde çıkar.

Sorunun kaynağını buldum [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam. Bazı kanalların kanal resimleri

https://yt3.ggpht.com/xxxxxxxxx adresinden

bazı kanalların ise

https://i.ytimg.com/xxxxxx

adresinden alınıyor. Bu kısımda düzenleme yaptım ve sorun halloldu.
Hızlandırma olayını da seçenekli hale getirince güncelleme yayınlayacağım.

tam olarak anlamadım aradaki baglantıyı yani kanal resminin linki farklı diye mi kanaldaki videoları sayamıyor hocam.öyleyse garipmiş :) güncellemeyi yap bakalım düzelecekmi :)

rekor bende sanırım 4.05 saat sürmüş :D olsun yinede özlemişiz programı sagol üstad.

öneri . çok videolu çalışanlar kanalları gruplara bölsünler grup grup güncellesinler riskli olanları falan güncellesinler yani

düzgün saysa,ben yavaş çalışmasınada razıydım en azından ama o da yok bende :D zaten kanallar grup grup oldugu için,yavaş yavaş güncelliyordum.sonradan farkettim ki kanallardan bagzılarına sayamıyor,atlıyor :)

valla üstad atlamıyor ama dedigin gibi çok yavaş sayıyor birde hızlanırsa ben bi 25daha vercem bota :D

edit: farkettim saymıyor atlıyor bazılarını

düzgün saysa,ben yavaş çalışmasınada razıydım en azından ama o da yok bende :D zaten kanallar grup grup oldugu için,yavaş yavaş güncelliyordum.sonradan farkettim ki kanallardan bagzılarına sayamıyor,atlıyor :)

valla üstad atlamıyor ama dedigin gibi çok yavaş sayıyor birde hızlanırsa ben bi 25daha vercem bota :D

edit: farkettim saymıyor atlıyor bazılarını

Bazılarını atlama sorunu çözüldü. Anlık izlenim seçenekli hale getirildi. Bir de para kazanılmayan video varsa ana ekranda göstermesi olayını ekliyorum. İnş gece yayınlayacağım.

Bazılarını atlama sorunu çözüldü. Anlık izlenim seçenekli hale getirildi. Bir de para kazanılmayan video varsa ana ekranda göstermesi olayını ekliyorum. İnş gece yayınlayacağım.

eskisi gibi hızlı bi şekilde saymasını tabi isterim ama yinede kabul edilebilir haldeydi benim için hız.8-10dklik işi şimdi 30-32dk ye çıkardı,varsın çıkarsın yeterki sayımları dogru yapsın :) kanala gelen telifleri,eşleşenleri filan ben zaten mail yönlendirme ile alıyorum.bu programı kullanma amacım günlük istatistikleri takip etmek.bunun için 10dk yerine 30dk beklerim yani,inşallah şu saymama sorunu çözülürse :)

Hocam api değiştirmeyi denediniz mi? Dün gece 2 kere başıma geldikten sonra foruma da yazmıştım başka yaşayan var mı diye, sonrasında api değişimi yaptım bugün tüm gün açıktı hiçbir sorun çıkartmamış. Deneyin isterseniz.

hocam öncedende atmıştım mesajı profil resmi ünlem olan kanallar için bi güncelleme yapabilirmisinz ? profil fotoları güncelle diyerek olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri