Son sürümde güncelleme problemim var arkadaşlar. Lisansta api de sıkıntı yok. En güncel sürümü kullanıyorum. Nerede problem olabilir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son sürümde güncelleme problemim var arkadaşlar. Lisansta api de sıkıntı yok. En güncel sürümü kullanıyorum. Nerede problem olabilir?
Merhaba arkadaşlar;
Kanallarında güncelleme yapamayan arkadaşlar için iki ihtimal olabilir.
1- API Key sıkıntılı olabilir. Yeni bir api keyle deneyiniz. Benim tavsiyem kanalı açılmamış bir gmail hesabından api key almanız. Api key alırken enable yapmayı unutmayınız.
2- Kanalları toplu olarak excelden eklediyseniz kanal url lerinin sağında boşluk kalıyor bazen. Bu durumda kanalları önce bi not defterine alın. Sağındaki boşluklar varsa temizleyin. Sonra programa atın.
Hocam api keysiz versiyonlarda kanalların verilerini yt api v2 ile çalışan sayfasından alıyordu. Fakat sanırım o sayfalar tamamen kapandı. Dolayısıyla programın eski sürümleri çalışmıyor artık.api key olmayan son versiyon düzeldi mi hocam? kanalları güncelliyor gibi gözüküyor ama programa yansımıyor hiçbir veri
Hocam ben ipiyle değiştirdim aynı sıkıntı not defterine alıp kopyaladm düzlttim bazı kanalları güncelliyor bazıları güncelleniyor da kalıyorMerhaba arkadaşlar;
1- API Key sıkıntılı olabilir. Yeni bir api keyle deneyiniz. Benim tavsiyem kanalı açılmamış bir gmail hesabından api key almanız. Api key alırken enable yapmayı unutmayınız.
2- Kanalları toplu olarak excelden eklediyseniz kanal url lerinin sağında boşluk kalıyor bazen. Bu durumda kanalları önce bi not defterine alın. Sağındaki boşluklar varsa temizleyin. Sonra programa atın.
Merhaba arkadaşlar;
Normal bildiğimiz api değilmi v3 ü ne farklımı hocamhocam teşekkür ederim tekrardan api aldım youtube data ve analytc enable yaptım listeyi excelden notepade alıp tekrardan inceldikten sonra temizce ekledim ve şuan canavar gibi çalışıyor
"Lütfen güncelleyin" uyarısı alan arkadaşlara tavsiyem budur;
Yeni api v3 alın ve kanalların linklerini boşluksuz ve karakter hatası olmadan ekleyin.![]()
api key kodunu nasıl alacağız arkadaşlar bileniz varmı yoksa muratınmı vermesi lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.