Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Altta istatistik yokhocam alttaki istatistikler ekrandaki listenin toplam istatistikleridir zaten. siz gruplar kısmından grup seçerek ilgili grubun toplam istatistiklerini aşağıda görebiliyorsunuz.
Altta istatistik yokben mi göremiyorum dicemde yok yani
Altta istatistik yokben mi göremiyorum dicemde yok yani
Eski versiyonmus guncelledik duzeldi sagolasinprogramın sol altında var hocam toplam istatistikler.
Ara Update olmadı dimi bir şey kacirmiyoruz
mobil mesaj
He super olmuş Partner bilgilerini elle giriyorduk otomatik çekecek süper. Kaynak kodlarda adsense pub İd alsa bizde programa tanımlasak ona karşılık adsense mailini yazsaŞu anda yeni güncelleme üzerinde çalışıyorum. Bitmek üzere. Programa partner kanalların bilgilerini alma ve kanallarla ilgili not ekleme bölümü entegre ettim. En kısa zamanda skype profilime güncel linki koyacağım ve konuya yazacağım.
He super olmuş Partner bilgilerini elle giriyorduk otomatik çekecek süper. Kaynak kodlarda adsense pub İd alsa bizde programa tanımlasak ona karşılık adsense mailini yazsa
mobil mesaj
İşte bunu yaparsanız mükemmel olur hocam... Adsense partner bilgilerini de vermesi güzel olacak...Hocam eğer yapabilirsem adsense pub idini yazdıracağım. bir de kapanan kanalların neden kapandığını, spamdan mı yoksa teliften mi falan.
1.9 Versiyonu Çıktı
* Kanalların partner bilgilerini alma özelliği eklendi.
* Kanallarla ilgili not ekleme bölümü eklendi.
* Kapanan kanalların kapanma sebebi eklendi.
* Açık olan bazı kanalları kapalı gösterme hatası giderildi.
Güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar skype profilimde güncel linki bulabilirler.
Ödeme yapıldı hemen teslim edildi teşekkürler.
programın lisansını aldım 1.9 a nasıl güncelliyorum?
Ben çok teşekkür ederim hocam.
Rar dosyasındaki exe dosyasını eskisiyle değiştirin hocam.
1.9 Versiyonu Çıktı
* Kanalların partner bilgilerini alma özelliği eklendi.
* Kanallarla ilgili not ekleme bölümü eklendi.
* Kapanan kanalların kapanma sebebi eklendi.
* Açık olan bazı kanalları kapalı gösterme hatası giderildi.
Eline sağlık hocam gerçekten güzel program![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.