YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah razı olsun Murat hocamdan,
Baya bir karışık işlem vardı Sağ olsun bilgisayarıma bağlanıp istediğim şekilde işlemleri gerçekleştirdi.
Kanal Takip Programında kendisinden başkasını tanımam kesinlikle tavsiye ederim.
Tekrardan Allah razı olsun

Allah razı olsun Murat hocamdan,
Baya bir karışık işlem vardı Sağ olsun bilgisayarıma bağlanıp istediğim şekilde işlemleri gerçekleştirdi.
Kanal Takip Programında kendisinden başkasını tanımam kesinlikle tavsiye ederim.
Tekrardan Allah razı olsun

Allah hepimizden razı olsun Sedat hocam inş.

Kanal takip programı sizin sayenizde var oldu. Sayenizde daha da gelişecek inş.:)

Eski versiyonu kullanan arkadaşlar son versiyon (2.2) linki konuya eklenmiştir. Oradan indirebilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar;
Video sayısı 50 ve katları şeklinde olan kanalların partner bilgilerini alamama sorunu giderildi. Güncel link konudadır.

Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Yeni indirdiğiniz exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

@bio33 hocam kanallarımın birinde kapanma sebebi "Dilinizi seçin." yazmaya başladı. Kanala girip kontrol ettim kanalda bi sorun yok. Neden açık kanala böyle yazıyor acaba?

@bio33 hocam kanallarımın birinde kapanma sebebi "Dilinizi seçin." yazmaya başladı. Kanala girip kontrol ettim kanalda bi sorun yok. Neden açık kanala böyle yazıyor acaba?

benim kanallardan birisindede var bu sorun.bende baktım baktım bişey anlamadım yani kanalda bi sorun yok :)

Elinize sağlık hocam,güncellemelerle çok daha iyi bir konuma gelir inşallah,mobil versiyonu da olsa süper olurdu buna da şükür teşekkürler :)

Hocam merhaba size 3 hafta falan önce kanallarımda partner bılgısı almıyor demıstım nasıl olur para kazanması kapalıdır falan demiştiniz alakası yok 3kanalda sağlam 31ınde guncelledınız yenısını kurdum hala aynı bugun 2tane daha eklendı 5oldu halbuki kanallarda hiçbi sorun yok hatta telif vsde yok ama bu program neden acaba kafasına gore Alınamadı yazıyor bu kötü oldu çünkü benı bılıyorsun gecen ay resım atmıstım kanalların sayısı yazıyordu şuan onun 2katı oldu ve ugrasması cidden zor bi çare bulursan sevinirim

benim kanallardan birisindede var bu sorun.bende baktım baktım bişey anlamadım yani kanalda bi sorun yok :)

Hocam kaynak kodlarında dilinizi seçin, kanalın kapanma sebebi gibi uyarıların uyarı kodları aynıymış. en kısa zamanda düzelteceğim.

Elinize sağlık hocam,güncellemelerle çok daha iyi bir konuma gelir inşallah,mobil versiyonu da olsa süper olurdu buna da şükür teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah daha da iyi olacak.

Hocam merhaba size 3 hafta falan önce kanallarımda partner bılgısı almıyor demıstım nasıl olur para kazanması kapalıdır falan demiştiniz alakası yok 3kanalda sağlam 31ınde guncelledınız yenısını kurdum hala aynı bugun 2tane daha eklendı 5oldu halbuki kanallarda hiçbi sorun yok hatta telif vsde yok ama bu program neden acaba kafasına gore Alınamadı yazıyor bu kötü oldu çünkü benı bılıyorsun gecen ay resım atmıstım kanalların sayısı yazıyordu şuan onun 2katı oldu ve ugrasması cidden zor bi çare bulursan sevinirim

Hocam partner bilgilerinin alınamadığı kanallardaki video sayısı 50 ve katları şeklinde mi acaba. Konuya eklediğim linkte en son sürüm mevcut. Eski versiyonlarda 50 ve katları şeklinde video bulunduran kanalların partner bilgilerini almada hata veriyordu. son versiyonda düzelttim hocam.

Ben onu indirdim sanıyordum ama indirmemişim saolasın sorun çözüldü :)

Merhaba Arkadaşlar;
Programın 2.3 versiyonu çıktı. Bu versiyonda internet explorer 8 yüklü bilgisayarlarda güncelleme hatası giderildi. Kanalların video linklerini alma eklendi. Sıralama kısmına "Eklenme Sırası" eklendi. Programın güncel linki konuya eklendi.

Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Yeni indirdiğiniz exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

kanal takip programinda, VDS de kullandigim icin ufak bir sorun vardi, sagolsun hocam ugrasti ve yeni guncelleme getirerek sorunu cozdu. Gereginden fazla ilgili ve yardimsever. tekrardan tesekkurler [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] abim bilgisayara zorunlu format attım. Şimdi yeniden lisans kodu istiyor?

Sıralamayı üst kısma tıklama şeklinde eklerseniz yani üst menüde isme tıklayınca isme göre sıralansin abone tıklayınca aboneye göre ...

Ülke engellemelerini video silindi olarak görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri