YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanala giriş yapmadan zor görünüyor ama belki bi çaresi bulunur hocam :)

hocam bot sorunsuz çalışıyor da bir önerim olacaktı kanal gruplarını excel olarak dışarı aktarma olsa ve günlük izlenim günlük abone vs döküman halinde çıktı alma veya program üzerinden gösterme olayı olsa çokta güzel olur :cool:

Kanala giriş yapmadan zor görünüyor ama belki bi çaresi bulunur hocam :)

hocam geçen skypedende yazdım

iki sorunum var, programı bilgisayarın açılışına ayarladım
bilgisayar açıldığında program açılmıyor
manuel kendim açmak zorunda kalıyorum

ikinci sorum, ayarlarda mail bildirimi gibi seçenekler var
her programı açtığımda tekrar bunları ayarlamak durumunda kalıyorum

yeni güncelleme yaparsanız sevinirim

Son iki günün izlenim sayısını göstermesi şart hocam.aradaki izlenme sayısı farkını öğrenmek için.

program cep telefonuna mesaj atıyor mu herhangi bir sorun yaşandığında?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Hocam benim de bir önerim var saçma da olabilir :)
Şimdi kanalı eklediğimiz de kanal mail ve şifresini de eklesek oto kontrol için değil istediğimiz zaman tek tuş ile kanala giriş yapabileceğimiz. Uyarı vs geldiğin de en hızlı şekil de kanala girmek için . Excel de ara dur kanalı falan zahmet veriyor :D

Çok güzel program bu kadarını beklemiyordum ama kanala hiç bakmadan herşeyini görebileceğimiz bi program yazmış arkadaş :)

Hocam aslında şu programı bir sunucuya atsanız. :) Site şeklinde olsa heryerden baksak.. Yada bu tarz bir programda yapsanız harika olur.. Aynı sistemi nette çalıştırıcak.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Hocam benim de bir önerim var saçma da olabilir :)
Şimdi kanalı eklediğimiz de kanal mail ve şifresini de eklesek oto kontrol için değil istediğimiz zaman tek tuş ile kanala giriş yapabileceğimiz. Uyarı vs geldiğin de en hızlı şekil de kanala girmek için . Excel de ara dur kanalı falan zahmet veriyor :D

çok mantıklı o zaman excele de veda ederiz

eklediğimiz kanalları görme imkanınız varmı isteseniz ?

eklediğimiz kanalları görme imkanınız varmı isteseniz ?

Teorik olarak mümkündür hocam. Eğer ben dediğinizi yapsaydım yüzlerce müşterim olmazdı. Allaha şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Forum adminlerinden de programımı kullananlar var. Kaynak kodlarını da gönderdim. Eğer siz de kaynak kodlarını incelemek ya da inceletmek isterseniz müsait zamanlarda pc me bağlanabilirsiniz hocam.

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Hocam aslında şu programı bir sunucuya atsanız. :) Site şeklinde olsa heryerden baksak.. Yada bu tarz bir programda yapsanız harika olur.. Aynı sistemi nette çalıştırıcak.

Hocam malesef php bilgim yok :( İlerleyen zamanlarda belki o da olur :)

Teorik olarak mümkündür hocam. Eğer ben dediğinizi yapsaydım yüzlerce müşterim olmazdı. Allaha şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Forum adminlerinden de programımı kullananlar var. Kaynak kodlarını da gönderdim. Eğer siz de kaynak kodlarını incelemek ya da inceletmek isterseniz müsait zamanlarda pc me bağlanabilirsiniz hocam.

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Hocam malesef php bilgim yok :( İlerleyen zamanlarda belki o da olur :)

Teşekkürler. İnşallah, bence bu şekilde çok daha harika olur.. Programıda daha güzel paralara satabilirsiniz o zaman.. Aslında bir site kodlatıp yapılabilir. Php bilgisi olan arkadaşlar basit bir siteyi 1 gün içerisinde kodlayabilir. Yani önemli olan bu programı o siteye entegre etmek. Sitenin kodlamasının pek bir önemi yok. :) Sadece güvenliği olsun o yeter..

son güncelleme çok iyi olmuş hocam sağolasın..

Hocam merhaba şu programı telefon içinde yapmanız mümkünmüdür? :) Telefonada kursak ayrı bir lisans alıp gittiğimiz yerden baksak..

Hocam merhaba şu programı telefon içinde yapmanız mümkünmüdür? :) Telefonada kursak ayrı bir lisans alıp gittiğimiz yerden baksak..

Valla hocam hiç bilgim yok o konuda:) Öğrenmem de zaman alacak. Siz en iyisi programı klasörüyle birlikte bir flash belleğe alın, gittiğiniz yerde çalıştırın hocam :)

Adsenseye bağlanmış ve bağlanacak kanalları partner gibi gösterme hatası giderildi. Güncel link konudadır.

Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Yeni indirdiğiniz rar dosyası içindeki exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

Bol kazançlar herkese :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri