YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam kanalları 2-3 saat önce adsenseye bağladım o zaman (2-3 saat önce) partner kategorisinde PARTNER(kanalID) si yazıyordu 10 dk önce güncelledim programı şimdide Adsenseye bağlanmamış yazıyor oraya yansıması için belirli bir süre geçmesi mı lazım ? bide bazı adsenseye bağlı kanalların kanalların Ca-Host-Pub'ları gösterilmiyor.
windows 8.1 Single Language kullanıyorum işletim sisteminden mi kaynaklanıyor acaba ?

@bio33 hocam kanalları 2-3 saat önce adsenseye bağladım o zaman (2-3 saat önce) partner kategorisinde PARTNER(kanalID) si yazıyordu 10 dk önce güncelledim programı şimdide Adsenseye bağlanmamış yazıyor oraya yansıması için belirli bir süre geçmesi mı lazım ? bide bazı adsenseye bağlı kanalların kanalların Ca-Host-Pub'ları gösterilmiyor.
windows 8.1 Single Language kullanıyorum işletim sisteminden mi kaynaklanıyor acaba ?

Hocam adsenseye bağladıktan bazen 3-5 saat sonra, bazen 1 gün sonra yansıyor adsense bilgileri. Adsense yazdığı halde mi pub numarasını göstermiyor hocam. bu ara sizdeki program versiyonu kaç acaba.

kanal kapandığında nasıl bi uyarı veriyor

Sesli uyarı, kanal durumu kırmızı bi şekilde "Kapalı", belirmeişseniz maile bildirim şeklinde uyarıları var hocam. :)

Sinir bozucu hocam :o

galiba sesli uyarıdan bahsediyorsunuz hocam:) İnşallah onu değiştirilebilir yapacağım :)

Hocam adsenseye bağladıktan bazen 3-5 saat sonra, bazen 1 gün sonra yansıyor adsense bilgileri. Adsense yazdığı halde mi pub numarasını göstermiyor hocam. bu ara sizdeki program versiyonu kaç acaba.

Sesli uyarı, kanal durumu kırmızı bi şekilde "Kapalı", belirmeişseniz maile bildirim şeklinde uyarıları var hocam. :)

galiba sesli uyarıdan bahsediyorsunuz hocam:) İnşallah onu değiştirilebilir yapacağım :)

hocam sadece kapandıktan sonra programda ne yazdığı önemli

UCTkw7EyFPIsksVurz16MhTg Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. Pasif [SİL]

yazıp notları bilgileri siliyorsa pek bana göre değil yani açıkçası kanal kapansada listede gözükmesi lazım benim için :)

ücret 1 aylıkmı temellimi

UCTkw7EyFPIsksVurz16MhTg Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. Pasif [SİL]

yazıp notları bilgileri siliyorsa pek bana göre değil yani açıkçası kanal kapansada listede gözükmesi lazım benim için :)

Kanal bilgileri siz kanalı programdan silmeyince kalıyor hocam.
Screenshot by Lightshot
ücret temelli yani sınırsızdır.

O sesi duydukça yine kapanmışlar diye tüylerim diken diken oluyor o nedenle öyle dedim hocam yoksa ne çalarsa çalsın yine de hiç sevmeyeceğim o sesi :D

Sadece kırmızı kapandı ibaresi beliriyor hocam, başka bir şey yapmıyor. Kayıtlı bilgiler kalıyor siz silmediğiniz sürece.

Şekil 1.a :
rjR9qB.gif

O sesi duydukça yine kapanmışlar diye tüylerim diken diken oluyor o nedenle öyle dedim hocam yoksa ne çalarsa çalsın yine de hiç sevmeyeceğim o sesi :D

Sadece kırmızı kapandı ibaresi beliriyor hocam, başka bir şey yapmıyor. Kayıtlı bilgiler kalıyor siz silmediğiniz sürece.

Şekil 1.a :
rjR9qB.gif

teşekkürler hocam programın gayet güzel exellerim karışmış durumda bende satın alayım :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Murat hocam bu kanallardan video silindiğinde sadece kanalın ismini yazıyor ve maile de o şekilde geliyor. Acaba kendi kanalımızda silinince grup ismi falan yazamazmı kanallar kapandığında olduğu gibi.... Bir sürü kanal var hangisinden silinmiş anlayamıyorum

2.5.1 versiyonu çıktı.

2.5.1 Versiyonunda Yapılanlar:
------------------------------
* Güncelleme dosyalarına ulaşamadığı zaman programın çökme hatası giderildi.
* Silinen video uyarısına, ilgili kanalın grubu ve linki eklendi.
* Kanal listesinin excel(csv) dosyası olarak dışa aktarılması eklendi.
* Toplu link eklenir eklenmez güncelleme özelliği kaldırıldı.

@batuhannoyan , @msitak

Güncelleme yapmak için;
2.5.1 ve sonrasını kullananlar versiyon kontrolu yaptırsınlar. Daha eski sürümleri kullananlar konudaki linkten 2.5.1 versiyonunu indirdikten sonra versiyon kontrolü yaptırsınlar.

Son düzenleme:
2.5.1 versiyonu çıktı.

Güncelleme yapmak için;
2.5.0 ve sonrasını kullananlar versiyon kontrolu yaptırsınlar. Daha eski sürümleri kullananlar konudaki linkten 2.5.0 versiyonunu indirdikten sonra versiyon kontrolü yaptırsınlar.

hocam skype den ekledim + özel mesaj attım fakat dönüş alamadım

2.5.1 versiyonu çıktı.

@batuhannoyan , @msitak

Güncelleme yapmak için;
2.5.0 ve sonrasını kullananlar versiyon kontrolu yaptırsınlar. Daha eski sürümleri kullananlar konudaki linkten 2.5.0 versiyonunu indirdikten sonra versiyon kontrolü yaptırsınlar.

verdiğimiz paranın her kuruşunu hak ediyor program elinize sağlık :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] teşekkürler hocam yeni güncellemelerden haberdar ettiğiniz için.. Hocam sen bu işlerde iyisin bence videoyap yada uploadextra gibi bir sistem yapma zamanın geldi..Piyasayı canlandırmak lazım :)

@bio33 teşekkürler hocam yeni güncellemelerden haberdar ettiğiniz için.. Hocam sen bu işlerde iyisin bence videoyap yada uploadextra gibi bir sistem yapma zamanın geldi..Piyasayı canlandırmak lazım :)

Ben çok teşekkür ederim hocam. Bahsettiğiniz botlar zaten alanlarında yapabilecekleri herşeyi yapıyorlar hocam. İlerleyen zamanlarda farklı projeler olabilir belki.:)

2.5.1 versiyonu çıktı.

@batuhannoyan , @msitak

Güncelleme yapmak için;

Versiyon Kontrole tıkladığımda güncelleştirmiyor hocam. Programınız zaten güncel diyor. 2.5.0 hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri