- Web sitesi
- www.ozelderstakibi.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal kapandığında nasıl bi uyarı veriyor
Sinir bozucu hocam![]()
@bio33 hocam kanalları 2-3 saat önce adsenseye bağladım o zaman (2-3 saat önce) partner kategorisinde PARTNER(kanalID) si yazıyordu 10 dk önce güncelledim programı şimdide Adsenseye bağlanmamış yazıyor oraya yansıması için belirli bir süre geçmesi mı lazım ? bide bazı adsenseye bağlı kanalların kanalların Ca-Host-Pub'ları gösterilmiyor.
windows 8.1 Single Language kullanıyorum işletim sisteminden mi kaynaklanıyor acaba ?
kanal kapandığında nasıl bi uyarı veriyor
Sinir bozucu hocam![]()
Hocam adsenseye bağladıktan bazen 3-5 saat sonra, bazen 1 gün sonra yansıyor adsense bilgileri. Adsense yazdığı halde mi pub numarasını göstermiyor hocam. bu ara sizdeki program versiyonu kaç acaba.
Sesli uyarı, kanal durumu kırmızı bi şekilde "Kapalı", belirmeişseniz maile bildirim şeklinde uyarıları var hocam.
galiba sesli uyarıdan bahsediyorsunuz hocamİnşallah onu değiştirilebilir yapacağım
![]()
hocam sadece kapandıktan sonra programda ne yazdığı önemli
UCTkw7EyFPIsksVurz16MhTg Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. Pasif [SİL]
yazıp notları bilgileri siliyorsa pek bana göre değil yani açıkçası kanal kapansada listede gözükmesi lazım benim için
ücret 1 aylıkmı temellimi
Hocam adsenseye bağladıktan bazen 3-5 saat sonra, bazen 1 gün sonra yansıyor adsense bilgileri. Adsense yazdığı halde mi pub numarasını göstermiyor hocam. bu ara sizdeki program versiyonu kaç acaba.
Sesli uyarı, kanal durumu kırmızı bi şekilde "Kapalı", belirmeişseniz maile bildirim şeklinde uyarıları var hocam.
galiba sesli uyarıdan bahsediyorsunuz hocamİnşallah onu değiştirilebilir yapacağım
![]()
hocam sadece kapandıktan sonra programda ne yazdığı önemli
UCTkw7EyFPIsksVurz16MhTg Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. Pasif [SİL]
yazıp notları bilgileri siliyorsa pek bana göre değil yani açıkçası kanal kapansada listede gözükmesi lazım benim için
ücret 1 aylıkmı temellimi
O sesi duydukça yine kapanmışlar diye tüylerim diken diken oluyor o nedenle öyle dedim hocam yoksa ne çalarsa çalsın yine de hiç sevmeyeceğim o sesi
Sadece kırmızı kapandı ibaresi beliriyor hocam, başka bir şey yapmıyor. Kayıtlı bilgiler kalıyor siz silmediğiniz sürece.
Şekil 1.a :![]()
teşekkürler hocam programın gayet güzel exellerim karışmış durumda bende satın alayım![]()
Çok teşekkürler hocamKonudaki linkten indirin. rar dosyasını bi klasöre çıkardıktan sonra çıkan kodu pm atın hocam
![]()
2.5.1 versiyonu çıktı.
2.5.1 Versiyonunda Yapılanlar:
------------------------------
* Güncelleme dosyalarına ulaşamadığı zaman programın çökme hatası giderildi.
* Silinen video uyarısına, ilgili kanalın grubu ve linki eklendi.
* Kanal listesinin excel(csv) dosyası olarak dışa aktarılması eklendi.
* Toplu link eklenir eklenmez güncelleme özelliği kaldırıldı.
Güncelleme yapmak için;
2.5.0 ve sonrasını kullananlar versiyon kontrolu yaptırsınlar. Daha eski sürümleri kullananlar konudaki linkten 2.5.0 versiyonunu indirdikten sonra versiyon kontrolü yaptırsınlar.
2.5.1 versiyonu çıktı.
@batuhannoyan , @msitak
Güncelleme yapmak için;
2.5.0 ve sonrasını kullananlar versiyon kontrolu yaptırsınlar. Daha eski sürümleri kullananlar konudaki linkten 2.5.0 versiyonunu indirdikten sonra versiyon kontrolü yaptırsınlar.
verdiğimiz paranın her kuruşunu hak ediyor program elinize sağlık![]()
@bio33 teşekkürler hocam yeni güncellemelerden haberdar ettiğiniz için.. Hocam sen bu işlerde iyisin bence videoyap yada uploadextra gibi bir sistem yapma zamanın geldi..Piyasayı canlandırmak lazım![]()
2.5.1 versiyonu çıktı.
@batuhannoyan , @msitak
Güncelleme yapmak için;
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.